Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je úte říj 16, 2018 03:37

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 48 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Fraps - problém
PříspěvekNapsal: sob říj 07, 2006 15:53 
PCMark píše:
Psychobolos píše:
Prosím vás, kdo s tím máte zkušenost, nebo kdo máte dobrý nápad: najednou mi přestal pracovat Fraps - nezobrazuje se mi FPS a video ani snímek už nepořídím. Jsem z toho velmi zklamaný, ale neumím si poradit. Napadá někoho co s tím, nebo jakým programem Fraps nahradit? Díky všem za reakce!

zkuste ten program přeinstalovat


Děkuji za radu (dřív jsem nemohl odepsat)! Zkusil jsem to asi dvakrát, ale bohužel... Nakonec jsem se vrátil ke starší verzi, která však snímá pouze do formátu BMP, a složitě pak snímky zmenšuji pomocí dalšího softwaru. Protože mi však jde i snímání videí, je to lepší než nic.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: fraps
PříspěvekNapsal: pon led 15, 2007 20:11 
lupac píše:
portřeboval bych poradit, když zapnu fraps a nahrávám, po chvíly se vypne nahrávání. nevím co stím. poradí mi někdo



maš to omezene na 30second jako ja kdy bysi chtěl plnou verzi stoji koleem 20usd :evil:


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned úno 11, 2007 21:04 
Ahoj. Mám fraps, ale nejde mi natočit zvuk. Ať mám jakoukoli verzi. Sestře to jde se zvukem. Zkoušel jsem to přeinstalovávat, ale nic.
Není to nějáká chyba v pc? Nebo čím to je?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon dub 02, 2007 19:20 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon dub 02, 2007 19:18
Příspěvky: 1
Bydliště: CStrike server
Hele, nevíte někdo, jak se dá udělat něco jako makro, které by každých 29 vteřin zmáčklo dvakrát po sobě F9? :) Tím by se dala obejít ta free verze. :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Nahrávání videa v hrách přes Fraps
PříspěvekNapsal: čtv dub 05, 2007 21:33 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv dub 05, 2007 21:22
Příspěvky: 1
Dobrý den,
chtěl jsem si nahrát video ze hry pomocí utilitky Fraps, jenže ať dělám co dělám, vždycky je ten problém, že framerate v dané hře při stisknutí tlačítka záznamu klesne až na velmi nízké hodnoty (10 fps i méně), a to i u graficky jednoduchých her. Zkoušel jsem změnit nastavení, vyzkoušel jsem i podobné programy, ovšem bez výsledku. Moje sestava: procesor Athlon XP 2600+, GeForce 7600GS, 1 GB RAM DDR1. Je to snad málo? Kamarád má velice podobnou sestavu (Pentium 3 Ghz, GeForce 6600 256 MB, 1 GB RAM) a záznam videa přes Fraps ve hrách mu prý jde naprosto v pohodě. Kde je problém? Poraďte prosím.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv črc 19, 2007 07:49 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: stř čer 27, 2007 16:31
Příspěvky: 118
Bydliště: Teplice,Osek
ja myslim ze u tebe bude problem v procesoru asi to neutahne :)

_________________
AMD athlon 64 3500+ EE AM2(AC freezing 64) 1.38 250fsb 2,76ghz deska Asrock ALIVENF4G-DVI A-Data 800+ extrem edition Asus EAH 2600 XT zdroj 450W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv črc 19, 2007 08:09 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:14
Příspěvky: 1786
Cacito: Blbost, neplácej nesmysly...

Někde se ti hádají nějaké drivery... nebo máš něco špatně nastavené... FRAPS je velmi nenáročná utilita, a Tvůj harware ještě ujde...

_________________
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv črc 19, 2007 14:05 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát bře 30, 2007 01:16
Příspěvky: 56
Měl jsem Fraps i SnagIt 8. Nikdy mi nešli spustit v žádné hře. Když jsem je spustil dříve než hru, po nahrátí hry jsem viděl jen černou obrazovku.
Pravda však je, že jsem to zkoušel dohromady jen asi šestkrát a víc času tomu nevěnoval.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát črc 20, 2007 10:04 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: úte čer 19, 2007 09:18
Příspěvky: 139
tak jsem ho testnul a super. S tim spojovaním to je jediná možnost. a kolik stoji full?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Fraps 2.7.3 DOWNLOAD
PříspěvekNapsal: stř bře 26, 2008 14:25 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
nemate nekdo na ten fraps crack nebo neco?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Fraps 2.7.3 DOWNLOAD
PříspěvekNapsal: čtv dub 17, 2008 07:00 
ahoj chtel bych se zeptat jestli nevite proc mi v tomto programu FRAPS nejde tocit Flashovy program..diky:)..nebo co s tim mam delat aby to slo


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Fraps 2.7.3 DOWNLOAD
PříspěvekNapsal: úte říj 21, 2008 06:18 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
CRC existuje ale pokud jsi měl nainstalovanou Trial verzi tak ti ta CRClá nepojede.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Fraps 2.7.3 DOWNLOAD
PříspěvekNapsal: úte pro 16, 2008 14:57 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Mám problém když zapnu nahrávání ve frapsu tak se mi nahraje obraz šecko ok ale při přehrání videa se mi video zobrazuje jen v rohu a kolem něho je černo :) řekněme že když se dívate na film máte ho přes celou obrazovku ale když video nahrané z frapsu mám jen asi přes čtvrtku a zbytek je tma...nevíte co s tím?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: fraps
PříspěvekNapsal: pát led 02, 2009 10:23 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon pro 29, 2008 13:10
Příspěvky: 40
Bydliště: Votice
Ja si taky delal movie z CoD2 ale tech 30 sekund na to staci tam se nenahrava cely cela runda ale u neceho delsiho me to taky stvalo

_________________
Asus P5B Premium, Intel C2D 2,4 gHz, Patriot 4Gb, Gigabyte GTX460, Samsung F3 1TB+Hitachi 250Gb
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: debilita jmenem FRAPS
PříspěvekNapsal: ned dub 05, 2009 19:01 
Do prdele sem fakt jedinej komu se samo vyina nahravani FRAPSu?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Fraps 2.7.3 DOWNLOAD
PříspěvekNapsal: pon dub 06, 2009 21:26 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Nejsi, jestli máš free verzi tak ta je omezená délkou záznamu na 30s

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Fraps 2.7.3 DOWNLOAD
PříspěvekNapsal: pon dub 20, 2009 15:22 
Čus pls uploadněte někdo prosim mcrack třeba na rapida nebo tak něco! a nebo pls writnete na p.a.v.e.l.com@seznam.cz! Díky moc těm co pomohou


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Fraps 2.7.3 DOWNLOAD
PříspěvekNapsal: pon dub 20, 2009 15:39 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
anonymous: nebudu se tady sáhodlouze rozepisovat o tvé zjevné inteligenci, omezím to na jednoduché "zalez !" ;)

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Fraps 2.7.3 DOWNLOAD
PříspěvekNapsal: ned čer 14, 2009 19:10 
je to dobrej program akurat mi vadi nahral sem video z delkou 2:17min. a velikost videa je 7,11 GB co pak to nejde prevadet rovnou do jinyho formatu treba do avi ? ? ? ? ? ?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Fraps 2.7.3 DOWNLOAD
PříspěvekNapsal: ned čer 14, 2009 19:36 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
videa nahraná frapsem jsou ukládána do *avi. Velká jsou proto, že nejsou žádným způsobem komprimovaná. Takže nic co by nevyřešil např. MediaCoder

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 48 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group