Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pon zář 24, 2018 19:56

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Pocitac do 6000 Kc :-(
PříspěvekNapsal: pát lis 17, 2006 18:25 
Ahoj, poradite co mam poridit za 6000 Kc. Vim bude z druhy ruky,
ale rozpocet je danej a je to 12000 Kc a ja se rozhodl dat 6 tisic na LCDcko (oci mam jen jedny :cool: ) a na komp zbyva 6000.

Co bych mel dostat? (je to na office a sem tam starsi hry)....

Diky za kazdou radu.

D.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát lis 17, 2006 18:45 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:14
Příspěvky: 1786
Levné LCD které doporučím je http://www.obchod.cz/products_detail.ph ... i=00045489

A tu sestavu, já ti nevím, za šestku?? zkus tady jestli to pětikilčo nesleví http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=44773

A ten monitor potom můžeš prodat sám...

http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=43658 prostě koukni sám...

_________________
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv úno 01, 2007 22:44 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob led 27, 2007 03:27
Příspěvky: 9
zkoušel jsem to sestavit.Ty ono to moc nejde!!!Snažil jsem se ,ale fakt nic

_________________
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3800+EE,,,,1GB DDR2 RAM,,, K9N4 Ultra ,,,,7600GS 256MB DDR2 od Galaxy(premium edice).350W.(CRT ,,19'')PC Case vypadá jako předek BMW.Čtečka pam.karet,diskety 1.44.No a DVD mechaniky.PS:250GB pevného disku!!!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát úno 02, 2007 08:46 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob pro 16, 2006 19:27
Příspěvky: 565
No za 6-ku to bude horší... Vidim to jen na nějaký repas.... nebo bazar
http://levnapc.cz/PRO-341137-2-1/Pouzit ... VDROM.html

Třeba tohle.... ale opravdu je to minimum. Opravdu by nešel zvýšit limit třeba na 8000 ? To už bys měl nový PC na s.AM2....

ED: Ted koukam... http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=44773 Tohle není zas tak špatné... ale tu pětistovku by slevit mohl :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Pocitac do 6000 Kc :-(
PříspěvekNapsal: čtv čer 23, 2016 14:12 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv čer 23, 2016 14:08
Příspěvky: 1
Aby to fungovalo a počítač byl spolehlivý, tak to nemůže být nový, to je jasný. jinak by to nic nevydrželo.. Určitě bych se poohlédnul po nějakém repasovaném počítači, třeba na http://www.technimax.cz/repasovane-pocitace . Jde o spolehlivý stroje a moc za ně nezaplatíš.

Oči máš jen jedny, ale nervy taky, tak vybírej pečlivě. :-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Pocitac do 6000 Kc :-(
PříspěvekNapsal: čtv říj 13, 2016 12:05 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv říj 13, 2016 11:59
Příspěvky: 3
Ahoj jestli muzu pomoct zkus tohle
https://m.gigacomputer.cz/?gclid=Cj0KEQ ... AlFN8P8HAQ

urcite najdes pc kterej potrebujes za dobrou cenu


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group