Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je sob úno 24, 2018 11:24

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát lis 17, 2006 21:25 
Ahoj, zkoušel jsem propojit noťase (XP home) s normálnim compem (XP pro) , vše jsem nastavil podle návodu a stejně při příkazu ping mi to píše vypršel časový limit žádosti. Systémový firewally jsou vypnutý, a na noťasu je jen Norton antivirus a norton protection center. Zkoušel jsem i jiný křížený kabel. Moh byste mi někdo poradit? Nemůže to blokovat ten norton???


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát lis 17, 2006 21:32 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Příspěvky: 1098
Bydliště: Nejdek / Praha
Dowdy píše:
Ahoj, zkoušel jsem propojit noťase (XP home) s normálnim compem (XP pro) , vše jsem nastavil podle návodu a stejně při příkazu ping mi to píše vypršel časový limit žádosti. Systémový firewally jsou vypnutý, a na noťasu je jen Norton antivirus a norton protection center. Zkoušel jsem i jiný křížený kabel. Moh byste mi někdo poradit? Nemůže to blokovat ten norton???


pokud nemas spatne nastavene IP adresy, nebo nezakazane firewally tak to musi fungovat.

norton antivirus to blokovat nemuze, jedine ze by si mel norton internet security

_________________
Techbit.cz - IT magazín
Novinky - grafické karty, procesory, základní desky, notebooky a další...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát lis 17, 2006 21:53 
To mi řikaj všichni, IP adresy mám dobře, firewally jsem kuli tomu dokonce odinstaloval a stolní počítač celej přeinstaloval. Prostě to nejde a to už sem u toho seděl dobrejch deset hodin...


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát lis 17, 2006 22:00 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Příspěvky: 1098
Bydliště: Nejdek / Praha
na obou PC mas SP2?

_________________
Techbit.cz - IT magazín
Novinky - grafické karty, procesory, základní desky, notebooky a další...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát lis 17, 2006 22:04 
Ano na noťasu byl a na comp jsem ho doinstalovával.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát lis 17, 2006 22:11 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Příspěvky: 1098
Bydliště: Nejdek / Praha
Dowdy píše:
Ano na noťasu byl a na comp jsem ho doinstalovával.


mel jsem problem rozchodit pc bez sp2 s pc druhym pc ktere sp2 melo. Sdileni dat fungovalo jen jednosmerne a to z sp2>sp1

vyresila to prave instalace sp2.

_________________
Techbit.cz - IT magazín
Novinky - grafické karty, procesory, základní desky, notebooky a další...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv bře 29, 2007 22:46 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv bře 29, 2007 22:35
Příspěvky: 1
Zdravim , mám stejnej problém ... ale v obou případech jde o WinXP SP2 ... vyzkoušel sem dva křížený kabely a pokaždé mi to napíše odpojený kabel .. vše mám nastaveno podle návodu na xmaestro.cz (mimochodem dík za něj) karty mám 2x Realtek RTL8139 v PC (jedna PCI druhá onboard - jsou nekonfliktní ... a nejedo ani když to spojím s tou co běžně připojuju k netu) a nVidia nForce v notebooku! Nevíte co by mohlo bejt za problém ???


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát bře 30, 2007 09:22 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 15, 2007 13:18
Příspěvky: 487
Bydliště: Praha
nevim kde a co ma maestro za navod, nicmene..... pravidlo cislo 1 - krizeny kabel. pravidlo cislo 2 - vypnout fw a jiny ptakoviny. pravidlo cislo 3 - na jednom kompu nastavit ip treba 1.1.1.1, masku treba 255.0.0.0 a vychozi branu 1.1.1.2 a na druhem nastavit ip 1.1.1.2, masku stejnou a vychozi branu 1.1.1.1. paklize to pri tomto nefunguje, tak je to v pr* .)

_________________
AMD X3 720BE@3.5 cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 3G OCZ XTC Platinum, Toxic HD4870, 3x WDs, NEC dvd, Audigy SE - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by ADI 21' CRT + 15" Flat Dell.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát bře 30, 2007 16:22 
Offline
Čestný člen

Registrován: stř zář 20, 2006 19:36
Příspěvky: 258
Bydliště: Praha
vypadá to na vadnou kartu. Zkuste kartu přeinstalovat, přendat do vedlejší zástrčky atd. Udělejte si zkušební zástrčku - propojíte zelený na červený pár a měla by svítit kontrolka.

_________________
Athlon64x2 4000+, K9N Neo V2,Sata II Raid0,Nvidia GF 8500,2GB ram, DVB-T Hauppauge HVR1100, DVB-S SkyStar2, DVB USB MSI DigiVOX mini II V3.0


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Nepřístupný net na druhem PC
PříspěvekNapsal: sob bře 31, 2007 11:11 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob bře 31, 2007 10:54
Příspěvky: 1
Zdar mam takevejto problem: mam 2 pocitace propojeny kabelem na obou je WXP SP2. Na hlavnim PC mam 2 sitovky, na jednu jde internet od poskytovatele UPC, na druhou pocitac 2. Sdileni frci, ale kdyz chci jit z druhyho kompu na net, tak se nic nedeje, "server nenalezen",ale kdyz na prvnim jdu na nejakou stranku, tak pak jde i ten druhy, ale hned potom.Tak mi poradte, jak to mam udelat, aby to frcelo normalne...Predem diky za veskere odpovedi!!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Nepřístupný net na druhem PC
PříspěvekNapsal: sob bře 31, 2007 12:37 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Příspěvky: 1098
Bydliště: Nejdek / Praha
Scream píše:
Zdar mam takevejto problem: mam 2 pocitace propojeny kabelem na obouch je WXP SP2.Na hlavnim PC mam 2 sitovky,na jednu jde internet od poskytovatele UPC,na druhou pocitac 2.Sdileni frci ale kdyz chci jit z druhyho komlu na net tak se nic dedeje"server nenalezen",ale kdyz na prvnim du na nejakou stranku tak pak de i ten druhy,ale hned potom.Tak mi pls poradte jak to mam udelat aby to frcelo normalne...Predem diky za veskere odpovedi!!


porid si router a bude to bez problemů.

_________________
Techbit.cz - IT magazín
Novinky - grafické karty, procesory, základní desky, notebooky a další...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon dub 02, 2007 12:30 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon dub 02, 2007 10:07
Příspěvky: 8
Bydliště: sumava
no zdravim vsechny, chci se zeptat, to propojeni 2pc mam i to funguje, ale jakmile zkoncime hrat a chcem hrat druhej den, tak to nejde, ale jakmile to zkusim s jinym pc, tak to jde, ale druhej den ne, nechtej spolu komunikovat, tak jestli muzete poradit, mnohokrat dekuji


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon dub 02, 2007 14:47 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon dub 02, 2007 10:07
Příspěvky: 8
Bydliště: sumava
jo a jelikoz nejsem pocitacovy genius, muzete mi rict, co je to ten test pres ping nebo co to je, jak to funguje, kde to najdu, no mozna je to pro vas sranda, prome ne, diky za odpoved :(


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon dub 02, 2007 15:50 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 15, 2007 13:18
Příspěvky: 487
Bydliště: Praha
moc sem nepochopil ten prvni prispevek. trochu lip vyjadrit by to neslo? jako ze to jeden jde a druhy den rano uz ne???

add ping.

pres start zvolit spustit. do toho radku napsat "cmd" - dosova prikazova radka. do ni posleze napsat "ping adresapocitacekamchciping" takze napriklad "ping 192.168.1.1" paklize chces delsi sledovani pridas jeste "ping 192.168.1.1 -t"
ukaze ti do odezvu druheho kompu, zda-li je a kolik milisekund trva.

_________________
AMD X3 720BE@3.5 cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 3G OCZ XTC Platinum, Toxic HD4870, 3x WDs, NEC dvd, Audigy SE - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by ADI 21' CRT + 15" Flat Dell.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon dub 02, 2007 19:58 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Příspěvky: 1098
Bydliště: Nejdek / Praha
to: rici ri

taky by se to chtela naucit psat normalne...

_________________
Techbit.cz - IT magazín
Novinky - grafické karty, procesory, základní desky, notebooky a další...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte dub 03, 2007 06:28 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon dub 02, 2007 10:07
Příspěvky: 8
Bydliště: sumava
no vyjadrit, zadam to ip na obou pc, jdeto, jakmile skocime z hrou, tak chci hrat druhy den, tak to nejde, z jednoho pc to malo odesila a jeste mene prijima a druhy odesila a uz vubec neprijima zadna data, no a kdyz vezmem jiny pc, tak to funguje, ale zase jen jednou, jakmile vypnem, tak to nejde, tak kolega schodi celej pocitac, vse znova nainstaluje, pak to jde a pak zas ne, tak nevim, sem v tom novacek, nejhorsi je, ze tu mame v praci hromadu programatoru, nemce, atd. a ty nevi nic, tak dekuju za odpoved


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv dub 05, 2007 09:31 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát bře 23, 2007 21:01
Příspěvky: 151
Bydliště: Presne mezi Klavesnici a Zidli
Cau napadlo vas nekoho, ze to muze byt kablem??zjisti si, jestli mas krizeny nebo primy ,na propojeni dvou PC potrebujes krizeny.Takze pokud nemas na sitovce auto-cross, tak ti to nepojede, jinak na SP to nezalezi a kdyz dokonfigurujes, je dobry pocitac restartovat....(jen kdyz to nejde) a nezapomen, ze maska podsite musi byt stejna.jo a bacha...vychytal sem (z vlastni zkusenosti), kdyz mas ip adresy moc daleko od sebe, tak se to nekdy nechyta i kdyz mas vse spravne. napr. 168.192.1.1 a druha je 168.192.1.254 .proste to nejak zkus, urcite to pujde a kdyz ne, tak to propoj a nech to udelat MrkvoWokna tim pruvodcem :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv dub 05, 2007 09:54 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon dub 02, 2007 10:07
Příspěvky: 8
Bydliště: sumava
jo dekuji, kabel mam krizeny, mam dva, jeden ma oznaceni 5e a druhy 5f, ty adresy mam napsany 192.168.100.1 a 192.168.100.2, zkousel jsem i misto ty stovky jednicku, no nic mene to nejde, jeste dneska zkusim s kolegou nejak to pripojit, napisu pak, jestli to jde, net mame jen v praci, takze vecer nemohu hned reagovat ,jo diky zatim


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob dub 07, 2007 06:44 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon dub 02, 2007 10:07
Příspěvky: 8
Bydliště: sumava
tak to jde u vidim zitra snad se zadari diky za rady :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned dub 08, 2007 21:34 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned dub 08, 2007 21:21
Příspěvky: 1
Ahojky vsichny, mam problem mozna banalni ale ja si s tim uz par dni neumim poradit a to. Mam 2PC. PC1 je pripojenej na ADSL modem a chci pripojit PC2 k nemu jako LAN sit. Mam skupinu DOMA a ipecky mam nastaveni na PC1 192.168.0.1 a na PC2 192.168.0.2 masku podsite na obou 255.255.255.0 na obou mam nasdilene vsechny disky. Kdyz jsem zkousel ping tak to pingovalo jak z PC1 na PC2 tak opacne. Problem je v tom ze kdyz se chci dostat z PC1 na PC2 nebo opacne tak mi to vypiisuje neco jako: POLOZKA DOMA NENI PRISTPNA.ZREJME NEMATE OPRAVNENI PRO PRISTUP K TETO POLOZCE.OBRATTE SE NA SPRAVCE SERVERU A OVERTE OPRAVNENI.

Muze mi nekdo prosim poradit ja uz jsem to vzdal.

Dekuju


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group