Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je úte zář 19, 2017 23:36

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Jak vypalit dvd film aby sel na dvd prehravac na televizi?
PříspěvekNapsal: čtv kvě 25, 2006 15:28 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob dub 08, 2006 11:04
Příspěvky: 44
tedka jsem si kupil vypalovacku na dvd a mam nero burning room a nevim jak vypalit dvd film aby sel i na dvd prehravaci na televizi??prosim poradte!!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jak vypalit dvd film aby sel na dvd prehravac na televiz
PříspěvekNapsal: čtv kvě 25, 2006 15:32 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
Zurich píše:
tedka jsem si kupil vypalovacku na dvd a mam nero burning room a nevim jak vypalit dvd film aby sel i na dvd prehravaci na televizi??prosim poradte!!

Pokud si budeš chtít udělat třeba zálohu DVD filmu z originálu, tak musiš ten originál otevřít v programu DVD Shrink, v kterém si vybereš co nepotřebuješ (třeba cizi zvuk. stopy, bonusy apod.) a kompresi nastavíš na automaticky, pro menu můžeš vybrat vyšší kompresy a nastavíš že výsledek chceš uložit jako image ISO a to pak vypálíš třeba v programu Alcohol 120% :)

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jak vypalit dvd film aby sel na dvd prehravac na televiz
PříspěvekNapsal: čtv kvě 25, 2006 15:37 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob dub 08, 2006 11:04
Příspěvky: 44
Ale ja tedka potrebuju vypalit dvd film uz ktery je vypaleny a ne original!!ale diky za radu


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jak vypalit dvd film aby sel na dvd prehravac na televiz
PříspěvekNapsal: čtv kvě 25, 2006 15:39 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
Zurich píše:
Ale ja tedka potrebuju vypalit dvd film uz ktery je vypaleny a ne original!!ale diky za radu

tak v programu alkohol 120% dáš vytvořit image a až se vytvoří tak ji necháš vypálit, pokud to původní dvd šlo přehrát ve stolním přehrávači, tak to vypálené půjde taky

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jak vypalit dvd film aby sel na dvd prehravac na televiz
PříspěvekNapsal: čtv kvě 25, 2006 15:46 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob dub 08, 2006 11:04
Příspěvky: 44
No a kdyz mi to dvd co to sneho chcu vypalit jde jenom na pocitaci mi de a nejde na televizi tak musim sehnat dvd aby slo pak na televizi???

_________________
Procesor:AMD X2 4000+ @260*10,5=2730MHz |Zakladka:Gigabyte S55S-S3 rev 2.0 |RAM:2x1024MB Kingston Hyperx 800Mhz CL4 |GRAFIKA:ASUS geForce 9800GTX+ 512MB | HDD:WD 320Gb 16MB SATA II Raid |LCD:Benq v2400W" |Zdroj:500W|MYŠ:Razer Diamontback 1600DPI :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jak vypalit dvd film aby sel na dvd prehravac na televiz
PříspěvekNapsal: čtv kvě 25, 2006 15:49 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
Zurich píše:
No a kdyz mi to dvd co to sneho chcu vypalit jde jenom na pocitaci mi de a nejde na televizi tak musim sehnat dvd aby slo pak na televizi???

a v jakem formatu je to na tom puvodnim DVD uloženo ?

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jak vypalit dvd film aby sel na dvd prehravac na televiz
PříspěvekNapsal: čtv kvě 25, 2006 15:50 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob dub 08, 2006 11:04
Příspěvky: 44
normalni dvd
akorat jak jsem to vypalil tak to nejde na televizi ale jenom na kompu!!a to dvd co jsem mel pujcene(to co jde na televizi a na pocitac)to uz jsem vratil!

_________________
Procesor:AMD X2 4000+ @260*10,5=2730MHz |Zakladka:Gigabyte S55S-S3 rev 2.0 |RAM:2x1024MB Kingston Hyperx 800Mhz CL4 |GRAFIKA:ASUS geForce 9800GTX+ 512MB | HDD:WD 320Gb 16MB SATA II Raid |LCD:Benq v2400W" |Zdroj:500W|MYŠ:Razer Diamontback 1600DPI :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jak vypalit dvd film aby sel na dvd prehravac na televiz
PříspěvekNapsal: čtv kvě 25, 2006 15:56 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
Zurich píše:
normalni dvd
akorat jak jsem to vypalil tak to nejde na televizi ale jenom na kompu!!a to dvd co jsem mel pujcene(to co jde na televizi a na pocitac)to uz jsem vratil!

tak si ho pujči znova a vypal to z něho pořadně

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: DVD
PříspěvekNapsal: pon črc 10, 2006 18:56 
kupil jsem si vypalovacku na dvd a mam nero Start Mart a nevim jak vypalit dvd film aby sel i na dvd prehravaci na televizi??prosim poradte!!
:D


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DVD
PříspěvekNapsal: pon črc 10, 2006 19:17 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
klvac píše:
kupil jsem si vypalovacku na dvd a mam nero Start Mart a nevim jak vypalit dvd film aby sel i na dvd prehravaci na televizi??prosim poradte!!
:D

a z čeho to chceš vypálit?

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř zář 27, 2006 14:07 
zdravim..taky mam obdobny problem..ja bych potreboval vypalit film tak,aby sel na dvd prehravaci u tv a filmy jsou v avi nebo xvid formatu.dik


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř zář 27, 2006 15:52 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: stř zář 20, 2006 19:33
Příspěvky: 205
Bydliště: Praha
Někdy bývá potřeba, aby mělo médium nastavený book-type na DVD-ROM. Více na cdr.cz, tam určitě najdete i návody na vypalování.

_________________
Zdenek


Naposledy upravil Zdenek dne čtv zář 28, 2006 17:42, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř zář 27, 2006 23:28 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Anonymous píše:
zdravim..taky mam obdobny problem..ja bych potreboval vypalit film tak,aby sel na dvd prehravaci u tv a filmy jsou v avi nebo xvid formatu.dik

Pouzij program ConvertXToDVD ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jak vypalit dvd film aby sel na dvd prehravac na televizi?
PříspěvekNapsal: čtv úno 19, 2009 11:07 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
tak si sezen program clone dvd2 a tam daš treba film orikynal a das kopirovat gvsechny tituly pak kliknes na dvd video a daš tam d a pak pokracovat a pak sase pokracovat a potom počkaš až tam bude sto pricent a pak ti dvd vijede a daš tam prazdne dvd a zavreš to a sase čekaš az tam bude sto procent a pak das vysunout dvd a pak ti to pude dvd prehravači


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re:
PříspěvekNapsal: čtv úno 19, 2009 12:26 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob čer 28, 2008 10:57
Příspěvky: 659
Bydliště: pardubice
Anonymous píše:
zdravim..taky mam obdobny problem..ja bych potreboval vypalit film tak,aby sel na dvd prehravaci u tv a filmy jsou v avi nebo xvid formatu.dik


normalne to vypal jako datove DVD (vejde se tam 5-6 filmu) a kazdej slusnej DVD prehravac by to mel prehrat.. ja to takhle delam uz roky a v pohode :-)

_________________
$result = mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
echo $result;
HNwebdesign - Tvorba webových stránek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jak vypalit dvd film aby sel na dvd prehravac na televizi?
PříspěvekNapsal: ned bře 15, 2009 14:58 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 22, 2008 13:51
Příspěvky: 334
Bydliště: Hradec Králové
pokud to potřebuješ spustit na TV tak přes program DVD Marker neboli přes Nero Startsmart dáš vypálit video a tam vložíš film


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jak vypalit dvd film aby sel na dvd prehravac na televizi?
PříspěvekNapsal: pon čer 29, 2009 14:06 
jak vyplim film ktery jsem si stahl z internetu ? mam na to program nero startsmart...porad te prosim


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jak vypalit dvd film aby sel na dvd prehravac na televizi?
PříspěvekNapsal: úte čer 30, 2009 12:20 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 22, 2008 13:51
Příspěvky: 334
Bydliště: Hradec Králové
Anonymous píše:
jak vyplim film ktery jsem si stahl z internetu ? mam na to program nero startsmart...porad te prosim

Nero startsmart na vypelení Video disku nestačí na to potřebuješ Nero7.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jak vypalit dvd film aby sel na dvd prehravac na televizi?
PříspěvekNapsal: stř srp 12, 2009 18:19 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon lis 03, 2008 18:53
Příspěvky: 3
Obávám se, že jak se říká "z hov** bič neupleteš". Pokud někdo chce vypalovat DVD video, musí o této problematice něco znát. Jestli někdo očekává, že mu někdo na dvou řádcích podá vyčerpávající návod jak postupovat v případě konkretního, potažmo nespecifikovaného" formátu, tak to očekává od života příliš mnoho.
Tato problematika je obsáhlá a má mnoho záludností. Doporučuji se porozhlédnout po internetu a vstřebat něco informací. Pak už snad i položené otázky budou mít nějaký smysl.

Střelec


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jak vypalit dvd film aby sel na dvd prehravac na televizi?
PříspěvekNapsal: úte led 05, 2010 19:40 
A jak to mam , prosim vas udelat kdyz mam originalni DVD ktere je kodovane a chci ho prepalit??? Nejde mi to a nikdo mi kloudne neporadil...


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group