Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je úte zář 19, 2017 19:52

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Open Office DOWNLOAD CZ
PříspěvekNapsal: čtv čer 01, 2006 17:10 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
Open Office CZ - jedná se o moderní kancelářský balík, který dokáže plnohodnotně nahradit komerční produkt od Microsoftu Office. Open Office je zdarma v plné verzi a existují verze pro Windows i Linux. A protože Microsoft začne ověřovat legálnost Office, tak je pravý čas pro ty jež nemají peníze na Office, začít používat jejich freeware náhradu.

Open Office CZ 2.2.1 pro Windows download zde:
Open Office CZ 2.1.2 Win DOWNLOAD
velikost: 97,4MB

Open Office CZ 2.1.0 pro Windows ke stažení zde:
Open Office CZ - 2.1.0 for Win - DOWNLOAD

Open Office CZ 2.0.4 pro Windows ke stažení zde:
Open Office CZ - 2.0.4 for Win - DOWNLOAD

Open Office CZ 2.0.3 pro Windows ke stažení zde:
Open Office CZ - 2.0.3 for Win - DOWNLOAD
velikost: 93MB

Open Office 2.0.2 pro Windows ke stažení zde:
Open Office CZ - 2.0.2 for Win - DOWNLOAD
velikost: 91MB

a čeština pro Open Office je zde:
čeština pro Open Office 2.0.2
velikost: 16MB

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Naposledy upravil PCMark dne stř led 23, 2008 14:04, celkově upraveno 9

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv čer 01, 2006 18:19 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Příspěvky: 1098
Bydliště: Nejdek / Praha
Můžu jen potvrdit, ze OpenOffice je vyborna alternativa MS Office. Sám ho používám už od jeho první verze.

_________________
Techbit.cz - IT magazín
Novinky - grafické karty, procesory, základní desky, notebooky a další...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: POMOC
PříspěvekNapsal: pon pro 11, 2006 08:27 
Dobrý den.

Potřebuju odinstalovat OpennOffice 2.0. Poraďte, prosím, jak.

Děkuji.

ovcacikova.jitka@seznam.cz


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon pro 11, 2006 10:36 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
tak spusti odinstalační program

ovladaci panely - pridat nebo odebrat programy

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: OO - náhrada MS Office
PříspěvekNapsal: stř led 17, 2007 14:30 
náhrada dobrá, ale OO neobsahuje databázi jako MS Access. Nevíte někdo, jak nahradit ten Access?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: OO - náhrada MS Office
PříspěvekNapsal: úte led 23, 2007 20:57 
Corwin píše:
náhrada dobrá, ale OO neobsahuje databázi jako MS Access. Nevíte někdo, jak nahradit ten Access?


OpenOffice BASE


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Prosba o radu
PříspěvekNapsal: pát úno 02, 2007 15:11 
Prosím o radu. Nejde mi kontrola pravopisu, a to přesto, že je tlačítko automatická kontrola pravopisu aktivní. A když dám zkontrolovat dokument (F7), napíše to, že kontrola pravopisu je dokončena. Vůbec to ani v dokumentu nepodtrhává chyby, prostě nic.

Když už píšu - dá se nějak v textovém dokumentu zrušit ten šedý rám, který obtéká každou stránku? Vím, že při tisku by to vidět nebylo, ale z MS OFFICE na to nejsem zvyklý a značně mě to znervózňuje.

Děkuji za každou odpověď.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Rada
PříspěvekNapsal: čtv bře 15, 2007 18:07 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv bře 15, 2007 18:01
Příspěvky: 1
Když dělám v open office impress prezentačku a chci aby mi u ní hrála muzika.písnička při přechodu hrála dál a ne se zastavila. jak na to?díky


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Open Office DOWNLOAD CZ
PříspěvekNapsal: úte kvě 20, 2008 17:05 
open ofice v english je na prd :!:


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Open Office DOWNLOAD CZ
PříspěvekNapsal: úte kvě 20, 2008 17:21 
jjjjeeeeeeetttttttttttttt


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Open Office DOWNLOAD CZ
PříspěvekNapsal: úte kvě 20, 2008 19:19 
Prosim Vas lidi, kdo tady delal v Officu prezentačku a mel u ni i pisnicku... Jak jste ji tam prosim dali.. Napiste..


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Open Office DOWNLOAD CZ
PříspěvekNapsal: úte kvě 20, 2008 19:36 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Anonymous: V PowerPointu lze do hudby na pozadi vkladat jen wav, aby byl ulozen do te prezentace. Jeste je treba nastavit maximalni velikost vkladaneho souboru.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Open Office DOWNLOAD CZ
PříspěvekNapsal: pát led 29, 2010 17:12 
Do Impressu (Open office) lze vkládat i mp3. Zvuk se dá instalovat tak, že se načte do volby Slide show/Slide transition, tam v okenku Sound vybrat soubor. Pokud se to nastaví u prvního snímku, mělo by to hrát pořád po dobu prezentace nebo trvání zvuku. Ale čeština (Ě,Ž...) mně pořád štve.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group