Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je úte zář 25, 2018 20:17

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Jak otestovat PC bez Windows
PříspěvekNapsal: čtv pro 14, 2006 09:31 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 07, 2006 15:04
Příspěvky: 331
Bydliště: Vimperk
Kdyz mam pc ale bez windows jenom s BIOSem tak jak ho otestovat jestli neni vadna nektera komponenta? Da se to nejak udelat? Kdyz mam na nem wokna tak zapnu treba 3d mark ale jak to udelat kdyz na nem nic neni :?:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv pro 14, 2006 12:06 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon pro 11, 2006 08:25
Příspěvky: 56
Bydliště: Gugl - Internet
No 3dmark nie , ale su take testy na pamet , na disky atd. Treba si najst nieco ako Ultimate Boot CD , pripadne Hirens Boot CD , tam najdes potrebne veci na testovanie systemu.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob pro 23, 2006 19:07 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Příspěvky: 960
Bydliště: Rudník
Nainstaluj si windows ne. Jednoduchý. :twisted:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jak otestovat PC bez Windows
PříspěvekNapsal: sob pro 23, 2006 22:45 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř zář 20, 2006 19:30
Příspěvky: 432
Bydliště: Brno
Hmm. Existuji ruzne programy, ale pokud nechces instalovat Windows, tak zkus Live CD nejakyho Linuxu...

_________________
Význam věcí neleží ve věcech samotných, ale v našem přístupu k nim.
Být, znamená, být vnímán.
Kdo chce vědět, musí se zeptat.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob pro 23, 2006 23:47 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Příspěvky: 960
Bydliště: Rudník
nechápu proč si nechceš nainstalovat windows. Seš asi blázen.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jak otestovat PC bez Windows
PříspěvekNapsal: ned pro 24, 2006 13:40 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Příspěvky: 1098
Bydliště: Nejdek / Praha
Fox píše:
Kdyz mam pc ale bez windows jenom s BIOSem tak jak ho otestovat jestli neni vadna nektera komponenta? Da se to nejak udelat? Kdyz mam na nem wokna tak zapnu treba 3d mark ale jak to udelat kdyz na nem nic neni :?:


bez nutnosti neco instalovat otestujes pameti a disk
viz http://www.xmaestro.com/view.php?cisloclanku=2006060013

treba grafickou kartu otestujes plně jen pri vyuziti jejich 3D funkci a to uz chce OS.

_________________
Techbit.cz - IT magazín
Novinky - grafické karty, procesory, základní desky, notebooky a další...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned pro 24, 2006 17:10 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 07, 2006 15:04
Příspěvky: 331
Bydliště: Vimperk
ok diky za odpovedi krome overclockera ten mi moc nepomoh :? jen tu pise sracky :evil:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned pro 24, 2006 18:56 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: sob lis 04, 2006 20:06
Příspěvky: 80
overclocker123 píše:
nechápu proč si nechceš nainstalovat windows. Seš asi blázen.


Třeba že nechce kupovat licenci. lol.

_________________
DonWebz


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned pro 24, 2006 23:30 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: pát srp 04, 2006 10:41
Příspěvky: 257
Bydliště: Ostrava --> Hultschin --> Brno
no me na zakladni test funkcnosti MB/CPU/RAM vzdy bohate stacilo pred par lety udelane bootovatelne CD s goldmemory testem + pro nejake dalsi podrobnosti hwinfo. grafarnu jsem nikdy nepotreboval testovat....ta bud jede ok. nebo nejede vubec a nebo vyhazuje artefakty podle toho jestli je spatna pamet na grafarne nebo gpu ;)

_________________
ISAAC + Fortron blue storm 400W ATX12 2.0, AMD Athlon 64 X2 3800+ @ 2,6GHz (1,35V), DFI s.939 NF3 Ultra-DAGF, Kingston HyperX (HX3200AK2/1G) 2×512 MB DDR 400MHz K2-3-2-6-1 (2,6V) @ 400MHz 2-3-2-5-1 (2,7V), Sapphire ATI Radeon 9600 @ pro, SAMSUNG 200GB PATA 7200rpm + další spotřební harampádí


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jak otestovat PC bez Windows
PříspěvekNapsal: čtv bře 05, 2009 15:04 
skus StressLinux http://stresslinux.org/downloads.php testuje komplet pc je to Live Linuxova DB staci to palnout na CD


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group