Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je sob zář 23, 2017 08:20

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: problem
PříspěvekNapsal: stř zář 06, 2006 08:04 
Helensky píše:
Prosim mam problemek, mam uz dlouhou dobu StrongaDC++, a nikdy jsem s nim nemela problem, az do minulyho tydne. Kdyz ho zpustim, tak po par minutach se mi otevre okno ze Genetic Host system Win32 neodpovida a bude ukoncen a tim se mi shodi pripojenio na net. Nevim kde je chyba. Zkousela jsem si stahnout noveho Stronga,ale pouze ho stahnu zazipovanyho,ale nemohu ho rozbalit:(
občas mi to udělá taky a dřív to tak nebylo, co je ale horší, že mitujne třeba po dvou hodinách stahování


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř zář 06, 2006 08:11 
Alpha007 píše:
Tak ted si me pobavil ty, protoze moje nazory jsou naprosto v poradku :)

Možná by ses měl dát dokupy s Hulánem, to by prospělo tvému světonázoru. Až totiž labely pochopí, že disk za šest kil je zlodějina úplně stejného charakteru, jen posvěcená státem, tak příjdou na to, že disk za 30 k je to przvý vořechový, pak si jich tejdně obědnám stovku. Zatím ale dostanou ze mě leda tak hovno


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř zář 06, 2006 08:13 
Anonymous píše:
Alpha007 píše:
Tak ted si me pobavil ty, protoze moje nazory jsou naprosto v poradku :)

Možná by ses měl dát dokupy s Hulánem, to by prospělo tvému světonázoru. Až totiž labely pochopí, že disk za šest kil je zlodějina úplně stejného charakteru, jen posvěcená státem, tak příjdou na to, že disk za 30 k je to przvý vořechový, pak si jich tejdně obědnám stovku. Zatím ale dostanou ze mě leda tak hovnto To patřilo samosebou ALFE007


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 08, 2006 15:41 
teda takový trapný fórum na kterým nechcou mít warez. tak to je potom o ničem. jo a Strong DC++ není warez program ale všichni ho pro warez používají a to už je jiná věc.

http://www.ktk****.cz - nejlepší PC fórum

//edit Mark: linky na fora s warezem zde nebudou


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned říj 08, 2006 16:24 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
Krtek píše:
teda takový trapný fórum na kterým nechcou mít warez. tak to je potom o ničem.
http://www.ktk****.cz - nejlepší PC fórum

teda takový trapný fórum na kterým chcou mít warez. tak to je potom o ničem. :lol:

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: problem
PříspěvekNapsal: ned říj 08, 2006 18:31 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř zář 20, 2006 19:30
Příspěvky: 432
Bydliště: Brno
Pokud ti nejde rozbalit, stahni si lepsi ZIP program.
Jinak na DC++ a jine klony jsou myslim i jina fora a hlavne specializovany, tak se vsichni ptejte tam! :idea:

_________________
Význam věcí neleží ve věcech samotných, ale v našem přístupu k nim.
Být, znamená, být vnímán.
Kdo chce vědět, musí se zeptat.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 12, 2006 14:52 
Všichni by se měli podívat zpět na základní školu. Je příšerné, jak někteří zvás píšou :!:


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte pro 05, 2006 14:49 
Flashový návod na strong dc++ naleznete na http://www.flash-dc.net :)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Strong DC++ DOWNLOAD
PříspěvekNapsal: úte pro 05, 2006 14:51 
PCMark píše:
popis Strong DC++ :
Strong DC++ je klient pro sdílení souborů v síti Direct Connect. Jedná se o modifikace programu DC++, která přináší spoustu novinek a vylepšení z dalších modifikací. Jelikož je program DC++ vyvíjen pod licencí GNU/GPL, můžete si stáhnout zdrojový kód a dále jej upravovat
zdroj: http://strongdc.berlios.de/

Hlavní výhoda oproti obyčejnému DC++ je možnost segmentového stahování, kdy jeden soubor můžete stahovat od více uživatelů najednou.

Aplikace se neinstaluje, stačí pouze rozbalit. Archiv již obsahuje soubor s čestinou.

Strong DC++ download ve verzi 2.03 zde:
Strong DC++ 2.03 Download

Strong DC++ download ve verzi 2.02 zde:
Strong DC++ 2.02 Download


Strong DC++ 2.01 můžete stahovat zde:
Strong DC++ 2.01 Download


Strong DC++ 1.00 RC10 můžete stahovat zde:
Strong DC++ 1.00 RC10 Download

češtinu pro Strong DC++ 1.00 RC10 můžete stahovat zde:
čeština Strong DC++ DOWNLOAD

návod pro Strong DC++ 1.00 RC10
je zde:
http://petr-havlicek.blog.cz/0512/navod ... -instalace

Flashový návod pro Strong dc++ na http://www.flash-dc.net :)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř pro 06, 2006 16:48 
mohl bych poprisit o naky navod ne na nastavení ale jak začít něco stahovat nebo tak něco....prosím. :?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Nemůžu spustit DC++2.02
PříspěvekNapsal: čtv pro 07, 2006 21:20 
Zdravím,
po spuštění DC++2.02 se snažím změnit jazykové nastavení na češtinu, ale když v nastavení vyberu českou verzi, program mi okamžitě vyhodí hlášku "program provedl neplatnou operaci a bude ukončen". V původním jazykovém nastavení v angličtině se dá program otevřít.

Když jsem odinstaloval verzi 2.03 a nainstaloval verzi 2.02, tak verzi 2.02 již nemohu otevřít vůbec, neboť při poklepání na spouštěcí soubor mi počítač okamžitě vyhodí hlášku "Soubor STRONGDC.EXE je propojen na chybějící export SHELL32.DLL: SHGetFolderPathW."

Pro upřesnění připomínám, že mám MS Windows 98 SE.

Díky za pomoc

kretomas@seznam.cz


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Aktuální novinky za světa DC++
PříspěvekNapsal: ned pro 10, 2006 15:09 
[url=http://]http://dcmagnety.bloguje.cz/[/url]


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Problem
PříspěvekNapsal: sob pro 23, 2006 23:00 
Prosim o pomoc nejde mi stahnout hublist http://www.hublist.org/PublicHubList.xml.bz2 v DC 2.03. Vzdy kdyz chci zobrazit huby v tomto hublistu tak mi to napise : Download failed: Pokus o pripojeni selhal, protoze pripojena strana v casovem intervalu radne neodpobedela, nebo vytvorene prip. Nevite nekdo co s tim. diky


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 05, 2007 10:58 
Nemuzu rozbalit soubor sdc203, prosil bych o radu


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 05, 2007 14:39 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
tak si stáhni nejnovější verzi win raru popř. to muzeš zkusit stáhnou znovu

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem
PříspěvekNapsal: sob led 13, 2007 00:51 
Mottca píše:
Prosim o pomoc nejde mi stahnout hublist http://www.hublist.org/PublicHubList.xml.bz2 v DC 2.03. Vzdy kdyz chci zobrazit huby v tomto hublistu tak mi to napise : Download failed: Pokus o pripojeni selhal, protoze pripojena strana v casovem intervalu radne neodpobedela, nebo vytvorene prip. Nevite nekdo co s tim. diky

ten isty problem mam aj ja


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: MÁM PROBLÉM
PříspěvekNapsal: ned led 21, 2007 12:16 
Instaloval jsem si StrongDC++2.03 a nejde mi do toho dát čeština. Staženou ji mám, ale když jí vyberu v nastavení, tak mi to napíše: Program provedl neplatnou operaci a bude ukončen. A pak mě to Strong zavře... Co mám dělat? Poradí mi někdo?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned led 21, 2007 14:38 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 06, 2007 00:48
Příspěvky: 308
Bydliště: Ostrava
Patulda píše:
mohl bych poprisit o naky navod ne na nastavení ale jak začít něco stahovat nebo tak něco....prosím. :?


koukni na http://www.prolamy.com/ ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: nic se nestahuje
PříspěvekNapsal: pát úno 16, 2007 11:20 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned říj 22, 2006 10:21
Příspěvky: 10
Bydliště: Prostějov
minulí týden jsem reinstaloval Win XP a do té doby mi Strong 2.03 šlapal jako hodinky. teď když chci něco stáhnout, tak mi to pouze stále načítá ale nestahuje, na huby se dostanu a ostatní uživatelé ode mě mohou stahovat, ale já nestáhnu ani 1 bajt.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: nejde mi stahovat ze strongu++
PříspěvekNapsal: sob črc 28, 2007 10:21 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob črc 28, 2007 10:18
Příspěvky: 1
kde je problem,na hub se pripojim a kdyz dam vyhledavat tak se mi nic nevyhleda....,kde je problem?diky


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group