Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je sob říj 20, 2018 09:05

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 43 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 11, 2007 20:22 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob pro 16, 2006 19:27
Příspěvky: 565
Pokud jsou 667 Mhz tak se snaž at tak běží takže musíž nastavit to kde v biosu je 200,166,133..... a vždycky se mrkni do CPU-z na záložce Memory na kolik ti běží

EDIT: Sorry ten příklad jsem dal docela špatný a já sem tě tím zblbnul :) Takže je nastav tak at běží kolem 667 Mhz jo ? ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 11, 2007 20:28 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 11, 2007 16:52
Příspěvky: 103
Bydliště: Žatec
to bych musel vědět jak je sem hodit :mrgreen: [/img]


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 11, 2007 20:33 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob pro 16, 2006 19:27
Příspěvky: 565
Zaslani screenshotu na forum

Na foru neni mozne videt primo soubory, ktere mate v PC, soubory nelze bohuzel ani zaslat primo z vaseho PC. Soubor musite nejdrive umistit na Internetu a pote na forum vlozit odkaz na nej. Existuje nekolik moznosti, zde je jedna z nich.


1. Otevrete Internetovy prohlizec a bezte na adresu http://www.imageshack.us
2. Na zobrazene strance Imageshack kliknete na tlacitko "Browse" a vyhledejte ulozeny soubor na Vasem disku
3. Po nalezeni souboru a vlozeni na stranku Imageshack kliknete na tlacitko "Host It!"
4. Zkopirujte jeden z vygenerovanych odkazu do Vaseho prispevku.

Nejlépe hned ten druhý
Kód:
[URL=http://img147.imageshack.us/my.php?image=skouzkavs1.jpg][IMG]http://img147.imageshack.us/img147/1929/skouzkavs1.th.jpg[/IMG][/URL]


A na fóru to vytvoři miniaturu asi takhle:

Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 11, 2007 20:34 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob pro 16, 2006 19:27
Příspěvky: 565
Tenhle návod by mohli admini dát do důležitých sdělení nebo tak :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 11, 2007 20:38 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
když píšete zprávu, tak po oknem s textem je "Přidej obrázek", kliknete na to, vyberete obrázek z pevného disku a kliknete na "Upload IT" a přímo do okna s textem se vloží hotový kód obrázku.

tohle je nejjednodušší a nejrychlejší způsob jak vložit obrázek na forum

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 11, 2007 20:59 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 11, 2007 16:52
Příspěvky: 103
Bydliště: Žatec
no to právě vůbec nevím jak,v žádnym programu mi to rychlost ramek neukazuje a v Biosu je u Freqvence memory napsáno 533Mhz :(


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 11, 2007 21:07 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 11, 2007 16:52
Příspěvky: 103
Bydliště: Žatec
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 11, 2007 21:09 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 11, 2007 16:52
Příspěvky: 103
Bydliště: Žatec
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 12, 2007 07:14 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob pro 16, 2006 19:27
Příspěvky: 565
A máš obě dvě paměti ůplně stejné ? Jestli jo tak to máš blbě protože by měly běžet bud na 200 nebo 266 Mhz = 532. Ale tobě běží na 325 = 650 !! Takže musíž zavítat do biosu a nastavit správnou děličku. Pokud nevíš jak nastavit časování tak se podívej do záložkdy SPD vše si opiš a pak to stejně nastav v biosu. Ale nastavení časování máš dobře takže to zatím nech. Skus teda změnit tu děličku. Klidně můžou běžet na možná i 300 Mhz každá protože to jsou kvalitní paměti ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 13, 2007 09:12 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 11, 2007 16:52
Příspěvky: 103
Bydliště: Žatec
OK,díky! ;) a vadí hodně,když běžej na týhle rychlosti?Asi se víc zahřívaj,nebylo by dobrý koupit chladiče na RAMky? A pokud bych kupoval další RAMky,nejspíš Kingston 2 * 512Mb 800Mhz (nebo 750),asi by běželi na rychlosti těch pomalejších pamětí,co tam mam že jo?Ale datová propustnost by měla bejt větší ne? Jo a v BIOSu u Freqenc Memory je napsáno 533Mhz bez ohledu na taktování procesoru,číslo je pořád 533...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 13, 2007 10:01 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob pro 16, 2006 19:27
Příspěvky: 565
Ty máš jen štěstí že máš takové paměti.... Moje Blitz by tolik nesnesly :D Třeba ted taktuju svůj AMD Athlon 64 3000+
Obrázek
A paměti se musím snažit udržet co nejblíž k 200 Mhz

Zatím sem nezvýšil napětí a jede to krásně stabilně.
Teplota v zátěži nepřesáhne 48 stupňů

Takže AMD Athlon64 3000+ l1,8 @ 2,2 Ghzl (Venice)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 13, 2007 12:40 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 11, 2007 16:52
Příspěvky: 103
Bydliště: Žatec
nevíš nějakej program,kterej mi ukáže teplotu uvnitř jádra?Mam jen čidlo na chladiči a to má při max. 44°C a CoreCell ukazuje prej nižší teplotu než je skutečná...takže nemam představu kolik to topí


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 13, 2007 13:48 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob pro 16, 2006 19:27
Příspěvky: 565
http://www.thecoolest.zerobrains.com/CoreTemp/


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned led 14, 2007 11:41 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob pro 16, 2006 19:27
Příspěvky: 565
http://www.pctuning.cz/jak_na_to-pretak ... 2_duo.html
http://www.pctuning.cz/chlazeni_pametov ... adici.html

Docela zajímavé čtení :mrgreen:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 17, 2007 09:07 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 11, 2007 16:52
Příspěvky: 103
Bydliště: Žatec
jo,moc děkuju! Sice jsem z toho trochu ťumpachovej,ale jinak OK :mrgreen:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 17, 2007 09:21 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 11, 2007 16:52
Příspěvky: 103
Bydliště: Žatec
ted sem zhlídnul téma v sekci o Procesorech...E6300 + MSI Platinum...
koukám,že s mym šuntem sem skoro na tom líp :D
a to mam jen MSI Neo-F,Kingstony,a zdroj ubohej EuroCase a box chladič...
a kolega má problémy a to má MSI-Platinum,paměti Corsair,zdroj Fortron,a chladič Noctua....To nechápu :roll:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 27, 2007 08:09 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob pro 16, 2006 19:27
Příspěvky: 565
MSI Neo řady F nejsou špatné... Napiš jakou máš sestavu se vším všudy ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: takže
PříspěvekNapsal: sob led 27, 2007 11:59 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 11, 2007 16:52
Příspěvky: 103
Bydliště: Žatec
C2D E6400
MSI F-neo
2*512MB kingston 667Mhz
ASUS Eax 1600/256ddr2 PRO TD
HDD 320Gb/16 seagate
DVD RAM LG....
skřín EuroCase-450W
TV Tapio...asi tak nějak :mrgreen:
no a v 3d marku mam asi 3200 za grafiku a 5500 za procák,po přetaktování na 2,6Ghz jsem měl 8000 za procák a 4000 za grafárnu,to celkem jde na tu bídu :roll:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 27, 2007 12:01 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 11, 2007 16:52
Příspěvky: 103
Bydliště: Žatec
jo ..3d mark 2005 ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: E6300
PříspěvekNapsal: stř úno 21, 2007 22:53 
MAM DOTAZ MAM e6300,DESKA ASUS P5B,RAM A-DATA 800MHZ 1024MB...CHTEL BYCH HO TAKTNOUT..NO UDELAL JSEM TO DAL JSEM FSB NA 320(PRO ZACATEK) DELICKA(MULTIPLIER) TAM NENI(ASPON NE V MIM BIOSU) JEN MUZU MENIT FREKVENCE DRAM COZ SI MYSLIM JEN TU DELICKU MASKUJI(TAM JSEM NASTAVIL 667)... PAK V CPU-Z MI TO UKAZOVALO POMER FSB:RAM 1:1..JE TO SPRAVNE??DIKY ZA ODPOVED CHTEL JSEM JEN ZKUSIT OVERCLOCKING..JINAK JESTE:na Vcore jsem z auto nastavil nejmensi co slo 1,250(nechapu proc neslo min) Pcie 100,pci auto...diky za odpoved


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 43 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group