Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je sob říj 20, 2018 09:04

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 43 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned úno 25, 2007 00:09 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 11, 2007 16:52
Příspěvky: 103
Bydliště: Žatec
já ti asi moc neporadim,ale... já jsem taktoval tak,že jsem zvýšil FSB,no a vůbec jsem o tom nic teda nevěděl popravdě,díky bohu,že mě deska nepustí víc jak na 333mhz FSB jinak by to asi nedopadlo dobře :D já mam v Biosu napsáno 533Mhz rychl.pamětí,což pokud vím značí děličku 1:2 FSB:RAM (při mym FSB 333..to dělá 666Mhz ram)...jinak CPU Z mi taky píše 1:1 ...řekl bych,že to máš dobře těch 667Mhz...= 1:2,5...takže při FSB 320 maj paměti 320*2,5=800Mhz...asi bych to zkusil dát trošku vejš to FSB a otestovat třeba v Super PI..na 32Mb... Snad ti poradí někdo znalejší ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: přetaktování C2D E6400
PříspěvekNapsal: čtv led 21, 2010 13:01 
Já sem testoval na desce Asus P5N32E SLI plus, a tam má tenhle C2D E6400 základní frekvenci 266 FSB * 8 = 2.13Ghz. Nejdřív jsem zkoušel natočit na 333 což je 2,66ghz a jelo v poho. Pak jsem přidal RAM CorsairXMS2 CL4 800mhz na 444mhz(888) a frčelo to i po několika testech. Napětí jsem nechal na AUTO. Potom jsem dal 400FSB * 8 = 3.2ghz ale RAM jsem musel nechat na základních 400mhz a navíc se mi změnilo časování na 5.5.5.18.22 2t. Takže jsem zkusil opět snížit FSB na 333 a RAM jsem nechal na 400mhz s časováním 4.4.4.12.22 2t. Mimochodem při 3.2ghz se nastavila voltáž na 1.44 a teplota s boxem od intela vyjela na 72 - 75 stupňů při plné zátěži na obě jádra.. :-)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: přetaktování C2D E6400
PříspěvekNapsal: čtv led 21, 2010 19:35 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
1,44V Vcore a BOXovaný chladič ? Dobře ty, ale ta teplota snad musela být ještě vyšší.

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 43 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group