Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je úte lis 20, 2018 17:35

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: :: ATITool 0.26 česky !! ::
PříspěvekNapsal: úte led 16, 2007 09:00 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob pro 16, 2006 19:27
Příspěvky: 565
Rozhodl jsem se udělat češtinu pro tento skvělý prográmek. Je to vůbec moje první čeština tak snad se bude líbit

Byl bych rád pokud by jste v překladu našli nějakou chybu napište mi ji sem
Pogram stahujte ZDE

Češtinu ZDE

Obrázek

Citace:
ATITool je aplikace pro snadné přetaktování grafických karet postavených na čipech ATI na maximální výkon. Program si sám osahá možnosti systému a přetaktuje jádro grafické karty na maximum bez nastavení limitů.


Chyby o kterých vím:

SHOW 3D VIEW - Tohle jsem přeložil ale program to pořád ukazuje v EN

Když dáte např. Najdi max jádra a potom Abort přepíšou se tlačítka: Najdi max Jadra, Najdi max Pameti, Skenuj 3D obrazec zase do Angličtiny....

edit Mark: presunuto z graf. karet :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 16, 2007 14:28 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob pro 16, 2006 19:27
Příspěvky: 565
No tak se raději pochválím sám a příště přeložím třeba ICQ aby to mělo větší úspěch.... :cry:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 16, 2007 17:38 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: úte srp 29, 2006 12:39
Příspěvky: 459
tak pochválim tě za prácičku ale většinou do něho neni čeština potřeba ;) udělej raději češtinu do hry budeš mit větši uspěch ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 16, 2007 19:36 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob pro 16, 2006 19:27
Příspěvky: 565
Adisis píše:
tak pochválim tě za prácičku ale většinou do něho neni čeština potřeba ;) udělej raději češtinu do hry budeš mit větši uspěch ;)

To nemůžeš srovnávat tohle jsem překládal cca 1,5 Hodiny ale i ty kratší hry jsou minimálně na pár dní překládání.....
Jen pro info je mi 13 a tohle je můj první větší překlad tak nečekejte zázraky ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 16, 2007 20:05 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
podle toho obrázku to vypadá, že to je přeloženo bez diakritiky. Příště to zkus raději přeložit s diakritikou ;)

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř led 17, 2007 07:28 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob pro 16, 2006 19:27
Příspěvky: 565
No já jsem myslel že mi to ty háčky brát nebere, ale tak v půlce jsem zjistil že by to s diakritikou šlo. Ale nakonec jsem to dopsal bez háčků a čárek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát led 19, 2007 14:36 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob pro 16, 2006 19:27
Příspěvky: 565
Takže už se to dostalo na cestiny.cz
Tím se stává můj překlad
kompletní

http://cestiny.idnes.cz/pa/atitoolxmcz.html


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: ATITool 0.26 CZ download
PříspěvekNapsal: pát led 19, 2007 23:38 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Příspěvky: 1098
Bydliště: Nejdek / Praha
Ke stažení i na xmaestro.com

ATITool 0.26

čeština

_________________
Techbit.cz - IT magazín
Novinky - grafické karty, procesory, základní desky, notebooky a další...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát bře 30, 2007 01:28 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát bře 30, 2007 01:16
Příspěvky: 56
Zdravím.
Mám něco s počítačem. Konkrétně od doby, co mi shořelo trafo. Něco prostě ještě odešlo, jenže nevím co, a nemohu na to přijít.

Všechno je normální, 3D Marky, hry, žádné padání nebo černé obrazovky, jen ... jen to jde blbě.
Pohybující se objekty se pohybují trhaně, vidím je dvojitě. Čím rychlejší pohyb nebo čím více objektů se má kreslit, tím hůře.
Pro představu se to chová, jako když tam nahrajete uplně špatný ovladač.

Mám desku od Asus a procesor Celeron D. Karta je ATI 9600xt.
U kamaráda, který má nějakou KT desku a AMD procesor a kartu ATI 9200, dojde v okamžiku spuštění 3D aplikace k pádu. 2D v pohodě, ale ani v CCC nejde 3D aplikace spustit.

Skoušel jsem reklamaci, ale prý je vše ok, páč v 3D Marku a hrách nic nepadalo.

Vyzkoušel jsem ATI Tool. Ve funkci "Hledej problémy" se mi ukáže jen problikávající žlutá obrazovka.

Je to normální nebo ne?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát bře 30, 2007 08:33 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
tak si zkus dát do PC jinou grafiku, jestli bude problém přetrvávat

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř dub 04, 2007 15:21 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát bře 30, 2007 01:16
Příspěvky: 56
Po sérii nic neřešících 3DMark testovacích programů jsem vyzkoušel Everest.
Výborná věc. Něměl jsem AGP ovladače pro desku a nakonec jsem zjistil, že shořením trafa mi odešel monitor.
Do doby, než se mi na ploše objevily obrazová echa jsem vůbec netušil, že cukaní a několikanásobné překreslování pohybujících se objektů mi dělá monitor.

Opakuji, shořelo mi trafo a poškozený je monitor, který nekorektně vykresluje pohybující se objekty.
Potvora jedna, asi čtyři měsíce se přitom můj monitor tvářil zcela normálně.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: :: ATITool 0.26 česky !! ::
PříspěvekNapsal: stř bře 26, 2008 03:39 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Bral bych češtinu do v 0.27
Naposledy oživil Anonymous2 v stř bře 26, 2008 03:39

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group