Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je sob čer 23, 2018 20:29

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Gigabyte GA-965P-DQ6 - Instalace zvuku !!
PříspěvekNapsal: stř led 17, 2007 06:59 
Poradí mi někdo jak na instalaci ? Při instalaci zvuk Realtek mi Win ohlásí že musím nejdříve nainstalovat nějakej jejich opravnej balíček a teprve potom instalovat zvuk Realtek. Balíček tam ale nainstalovanej mám.. Několikrát jsem ho zkoušel odebrat a zase nahrát... pořád to stejný dokola.. Stáhnul jsem si i nové ovladače z Gigabytu z 12.06 který už mají tem balíček v sobě.. Pořád nic.

WINXPP SP2


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 18, 2007 15:50 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 07, 2006 15:04
Příspěvky: 331
Bydliště: Vimperk
PRESNE tohle mi dela deska DS4 coz sou v podstate 2 stejny
a taky nevim co s tim


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Gigabyte GA-965P-DQ6 - Instalace zvuku !!
PříspěvekNapsal: čtv led 18, 2007 17:36 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 07, 2006 15:04
Příspěvky: 331
Bydliště: Vimperk
bio píše:
Poradí mi někdo jak na instalaci ? Při instalaci zvuk Realtek mi Win ohlásí že musím nejdříve nainstalovat nějakej jejich opravnej balíček a teprve potom instalovat zvuk Realtek. Balíček tam ale nainstalovanej mám.. Několikrát jsem ho zkoušel odebrat a zase nahrát... pořád to stejný dokola.. Stáhnul jsem si i nové ovladače z Gigabytu z 12.06 který už mají tem balíček v sobě.. Pořád nic.

WINXPP SP2


AHOJ!! uz vim jak na to stahni si vsechny aktualizace na windows a pak to nainstaluj ve spravci zarizeni je to pod polozkou sbernice PCI.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Gigabyte GA-965P-DQ6 - Instalace zvuku !!
PříspěvekNapsal: stř úno 10, 2010 14:33 
Dobry den zajimalo by mně kde je směrnice PCI
muze byt na email marek.bohacek@email.cz
Dik


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Gigabyte GA-965P-DQ6 - Instalace zvuku !!
PříspěvekNapsal: sob říj 09, 2010 14:51 
dobrý den, nebo ahoj... potřebovala bych poradit jak nainstalovat zpět zvuk.., protože jsem omilem zakřížkovala odinstalaci realteku..místo jiného programu..??mám normální windows XP


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Gigabyte GA-965P-DQ6 - Instalace zvuku !!
PříspěvekNapsal: sob říj 09, 2010 17:31 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob říj 09, 2010 17:14
Příspěvky: 1
Zkus Bod Obnovy.....Já jsem si nainstaloval omylem spatne ovladace GK a start OS mi trval 2 Hodiny....Dal jsem Bod kdy jsem to nainstaloval a uz to zase slape...Ale jestli To funguje i v pripade Odinstalace...no zkust to muzes....bod Obnovy je zde....Start/Všechny Programy/Příslušenství/Systémové Nástroje/Obnovení Systému....zbytek procesu zvladnes.on je to neco jako pruvodce pri instalaci (je proste podobnej)

_________________
AMD Athlon II X3 425 45nm,Ram DDR3 4096 MBytes,Motherboard MICRO-STAR INTERNATIONAL CO.,LTD 785GM-E51 (MS-7596),VGA-ATI Radeon HD 4200,HDD-Western Digital-750GB


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Gigabyte GA-965P-DQ6 - Instalace zvuku !!
PříspěvekNapsal: stř lis 17, 2010 16:35 
instalace zvuku


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 2 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group