Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pát zář 22, 2017 11:01

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Jak obejít Optim Access 10??, help me pls
PříspěvekNapsal: pát led 19, 2007 18:52 
Zdarec potřeboval bych vědět jak obejít Optim Access 10 máme ho ve škole a učitelka nám přes něj blokuje net...pomozte pls...dikec


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jak obejít Optim Access 10??, help me pls
PříspěvekNapsal: pon led 22, 2007 18:30 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:03
Příspěvky: 231
GeorgeCZ píše:
Zdarec potřeboval bych vědět jak obejít Optim Access 10 máme ho ve škole a učitelka nám přes něj blokuje net...pomozte pls...dikec


Live dvd linuxu

_________________
Věř tomu. mozek tě vidí; salek.info


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon led 22, 2007 18:47 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
ale musí být nastaveno v biosu bootování z cd rom(což ve škole nemusí být), jinak ti live cd/dvd s linuxem nenabootuje

tak pak si to když tak můžeš v biosu změnit, pokud není zaheslovaný a pokud je zaheslovaný, tak můžeš zkusit třeba univerzální hesla, nebo stačí clear cmos (což se ti asi ve škole nepodaří).
Nebo pak leda poslední možnost udělat flash nového biosu přímo z win, ale je to celkem riskantní.

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon led 22, 2007 20:15 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: stř zář 20, 2006 19:33
Příspěvky: 205
Bydliště: Praha
Nastartuj do nouzáku a ve Správci zařízení zobraz skrytá, ve větvi Ovladače nepodporující PnP najdi ovladač toho softu a zakaž mu spouštění.
Pokud je to řešeno jako služba, pak Tento počítač - pravé tl. Spravovat - Služby a zakaž příslušnou službu. Pokud je to jen jako exáč při startu, spusť Editor registru a otevři HKLM/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Run a vytipuj a smaž spouštění toho softu.
Může se hodit program LSPFIX, pokud se to zařadilo jako filtr netu.

_________________
Zdenek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 23, 2007 09:58 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
a půjde to vše nastavit bez admin práv?

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 23, 2007 12:51 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:03
Příspěvky: 231
PCMark píše:
a půjde to vše nastavit bez admin práv?

Většina BFU (i správců na škole) nechává účet administrátora bez hesla.

_________________
Věř tomu. mozek tě vidí; salek.info


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 23, 2007 14:56 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
to si děláš srandu ne? správce sítě by ale neměl být BFU

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 23, 2007 14:59 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:03
Příspěvky: 231
PCMark píše:
to si děláš srandu ne? správce sítě by ale neměl být BFU

Bavíme se o školní síti ne? A ještě k tomu tipuji, že jde o základku. Nedělej si iluze, na základní školu mám vystudovanou a vím jak to na ní chodí, ale na té naší!, nemůžu mluvit za všechny, i když si dovolím tvrdit, že je to všede stejné.

_________________
Věř tomu. mozek tě vidí; salek.info


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 23, 2007 16:32 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 15, 2007 13:18
Příspěvky: 487
Bydliště: Praha
mozek007 píše:
PCMark píše:
to si děláš srandu ne? správce sítě by ale neměl být BFU

Bavíme se o školní síti ne? A ještě k tomu tipuji, že jde o základku. Nedělej si iluze, na základní školu mám vystudovanou a vím jak to na ní chodí, ale na té naší!, nemůžu mluvit za všechny, i když si dovolím tvrdit, že je to všede stejné.

no od dob co zrusili civilky a na skolach byli sem tam lidi kteri vedeli co delaj tak bych se taky nedivil :)

_________________
AMD X3 720BE@3.5 cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 3G OCZ XTC Platinum, Toxic HD4870, 3x WDs, NEC dvd, Audigy SE - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by ADI 21' CRT + 15" Flat Dell.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv led 25, 2007 22:46 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Příspěvky: 1098
Bydliště: Nejdek / Praha
rekl bych ze je to vsude stejny, 90% pocitacu co mi projde rukama ma administratora bez hesla :)

a i kdyz tam je heslo tak se da zrusit ;)

_________________
Techbit.cz - IT magazín
Novinky - grafické karty, procesory, základní desky, notebooky a další...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ako sa dá zrušiť HESLO, ak som ho zabudol?
PříspěvekNapsal: pát kvě 22, 2009 07:38 
maestro píše:
rekl bych ze je to vsude stejny, 90% pocitacu co mi projde rukama ma administratora bez hesla :)

a i kdyz tam je heslo tak se da zrusit ;)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jak obejít Optim Access 10??, help me pls
PříspěvekNapsal: pát kvě 22, 2009 07:41 
Ako sa dá zrušiť zabudnuté Heslo administrátora, ked som ho zabudol?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group