Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pon čer 18, 2018 00:46

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 95 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Vaše teploty PC
PříspěvekNapsal: sob led 27, 2007 09:24 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob pro 16, 2006 19:27
Příspěvky: 565
Napište stručný popis sestavy vašeho PC a pošlete screen po 10 minutovém trápení PC - Nejlíp z everestu.

Takže začnu:
AMD Athlon 64 3000+
ASUS A8R-MVP
2x 512 MB Blitz v Dualu (3-4-4-8 2T)
MSI Radeon RX1300 Pro
+ Dobře větraná Eurocase s kvalitním 350 W zdrojem Eurocase :P

Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 27, 2007 09:43 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
LAVALYS EVEREST ULTIMATE EDITION 2006 v3.50.761

Rozlišení 1280x1024

http://img262.imageshack.us/my.php?image=everestqd3.jpg

;)

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 27, 2007 09:52 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob pro 16, 2006 19:27
Příspěvky: 565
Jackal píše:
LAVALYS EVEREST ULTIMATE EDITION 2006 v3.50.761

Rozlišení 1280x1024

http://img262.imageshack.us/my.php?image=everestqd3.jpg

;)

A Zatěžoval jsi ? :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 27, 2007 09:54 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
xmickey píše:
Jackal píše:
LAVALYS EVEREST ULTIMATE EDITION 2006 v3.50.761

Rozlišení 1280x1024

http://img262.imageshack.us/my.php?image=everestqd3.jpg

;)

A Zatěžoval jsi ? :)


Už od rána. ;)

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 27, 2007 09:59 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob pro 16, 2006 19:27
Příspěvky: 565
40 na desce a 44 na HDD ? To asi velkej průvan ve skříni nemáš co ? :cool:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 27, 2007 10:00 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
:oops: No to nemám :oops:

A nevím jestli s tím budu něco i dělat, asi bych měl, ale ať se zapotí. :D

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 27, 2007 10:05 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Možná bych mohl nějakýho Žalmana dát do bedny. Jak tam má být usazen, aby foukal do bedny, nebo z bedny aby to tahal ven ??

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 27, 2007 10:09 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob pro 16, 2006 19:27
Příspěvky: 565
Jakou máš skřín ? Chtělo by to uspořádat kabely... A HDD dát co nejníž do skříně at je v chládku
Já mám sice HDD vysoko ale teploty jsou OK - http://img186.imageshack.us/my.php?imag ... 707hw4.jpg

Pro začátek skus alespon 1 větrák do zadu na lepší odsávání vzduchu...

Dobrý je ARCTIC Cooling Pro 2L TC


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 27, 2007 10:18 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Eurocase. Mám doma Žalmana, asi ho tam dám, mám i dva otvory na boku skříně. Jeden větší, jeden menší. Do menšího mi pasuje.

Jinak ve skříni mám uklizeno, kabely svázané, HDD dole nad tím je jen čtečka a 2 mechaniky. ;)

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 27, 2007 10:20 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob pro 16, 2006 19:27
Příspěvky: 565
Ne na bok to nedávej. Dej ho dozadu pod zdroj ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 27, 2007 10:29 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
xmickey píše:
Ne na bok to nedávej. Dej ho dozadu pod zdroj ;)


Ok, dík a aby sál ven, nebo do bedny ?

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 27, 2007 10:34 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
ventilátory vzdadu musí sát ven, ty vepředu zase dovnitř

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 27, 2007 10:48 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
PCMark píše:
ventilátory vzdadu musí sát ven, ty vepředu zase dovnitř


OK, díky, já bych zbytečně moc špekuloval. :D

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř bře 28, 2007 20:56 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob úno 24, 2007 07:47
Příspěvky: 326
mno tak za ty teploty se akorat stydim..musim stim neco vymyslet ale az budou na to prachy
jinak
AMD sempron 2400+ 1.75 GHZ @ 2GHz
ECS M848A
ATI Radeon 9250
DIMM1: Mosel (512 MB PC3200 DDR SDRAM)
Kód:
http://img521.imageshack.us/my.php?image=vetranist7.jpg
:? :?
ty teploty sou namereny po 4 hod. vykonu PC neustale slapal..a da se rict ze tyto teploty mam konstantni po cely den


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte dub 03, 2007 15:17 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon dub 02, 2007 17:47
Příspěvky: 65
SptF^ píše:
mno tak za ty teploty se akorat stydim..musim stim neco vymyslet ale az budou na to prachy
jinak
AMD sempron 2400+ 1.75 GHZ @ 2GHz
ECS M848A
ATI Radeon 9250
DIMM1: Mosel (512 MB PC3200 DDR SDRAM)
Kód:
http://img521.imageshack.us/my.php?image=vetranist7.jpg
:? :?
ty teploty sou namereny po 4 hod. vykonu PC neustale slapal..a da se rict ze tyto teploty mam konstantni po cely den


coze :-o

tak to je celkem lol

64 na prociky skoro 50 na desce

ja mam 37 na desce
33 a 34 na HDD

a na CPU : idle : 40
burn: 50-55

kdyztak udelam SS

sestava:
AMD Athlon 64 2800+ @ 3000+
ATI Radeon 9550 (250/200 @ 412/244)
MSI K8M Neo-V
IDE - 80 GB
SATA 200 GB


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát dub 06, 2007 18:04 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: čtv dub 05, 2007 19:20
Příspěvky: 20
Bydliště: Štramberk
Tak tady přidívám i já své teploty, je to měřeno asi po hodině práci na PC.

Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát dub 06, 2007 18:49 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Na novém LAVALYS EVEREST ULTIMATE EDITION 4.00.976, mám stejné teploty. Jsem rád, že Everest mluví pravdu. ;)

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát dub 06, 2007 19:13 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon dub 02, 2007 17:47
Příspěvky: 65
Dragonov píše:
Obrázek


to sou pekny teploty


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát dub 06, 2007 21:01 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon srp 28, 2006 21:52
Příspěvky: 147
P4 Prescott@3,2
gigabyte 8IK1100
Radeon 9600XT
Enrmax liberty 400Watt
chladic nejaky arctic-kdo-vi-co, nepolezu dovnitr case, musi stacit ze ma neco medenyho a ma spoustu ledek :D

skrin TT Tsunami 2x120mm ;)

zatezi bylo dekodovani videa asi 30minut

teplota cpu 43stupnu

Obrázek

_________________
Nesnáším ACER

09 F9 11 02 9D 74 E3 5B D8 41 56 C5 63 56 88 C0


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob dub 07, 2007 11:33 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: čtv dub 05, 2007 19:20
Příspěvky: 20
Bydliště: Štramberk
To hanys: Jj teploty mám pěkné ale mám třeba barracudu 7200.10 320 GB Sata II a teplotu mám do 30 stupňů a když vypnu ten 120x120 větrák co mám před diskem tak mám do hoďky na disku skoro 50 stupňů, ty větráky fak hodně pomáhají :) .
Taky to je dost o tom jakou máš case, kolik v ní máš místa, jak máš svazkované kabely atd.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 95 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group