Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je ned pro 16, 2018 20:16

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 95 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob dub 07, 2007 16:28 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon dub 02, 2007 17:47
Příspěvky: 65
Dragonov píše:
To hanys: Jj teploty mám pěkné ale mám třeba barracudu 7200.10 320 GB Sata II a teplotu mám do 30 stupňů a když vypnu ten 120x120 větrák co mám před diskem tak mám do hoďky na disku skoro 50 stupňů, ty větráky fak hodně pomáhají :) .
Taky to je dost o tom jakou máš case, kolik v ní máš místa, jak máš svazkované kabely atd.


jasny jasny , me ted kamos vyfasnul z prase 2x 80 mm vetracky a ted sem je zkusil a sou nadherne tichy a ten pruvan taky neni spatny , takze je tam pudu dat , tady do predni pozice , a v zadu mam 120 mm vetrak :-) kabilky mam pekne svazany a vedeny po strane a nebo po vrchu takze vzdousek bude proudit pekne , a pak to zatizim a dam sem screen s teplotami :-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob dub 07, 2007 17:04 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: čtv dub 05, 2007 19:20
Příspěvky: 20
Bydliště: Štramberk
Já mám Fortron Blue Storm 400W a ten má svazkované kabely už od výroby, takže je to super :).
Ale raději bych chtěl Enermax Liberty 400W, jenže už sem koupil Fortrona no .


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob dub 07, 2007 17:38 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: čtv lis 23, 2006 13:01
Příspěvky: 814
ten je taky dobrý ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned dub 08, 2007 21:45 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon dub 02, 2007 17:47
Příspěvky: 65
tak sem to konecne poladil , mam tam asi 6 vetronu :D

ale ticho jak v hrobe , vse je regulovany , nastaveny a tak dale a tak dale az do pr*ele :P

v klidu sem teploty nefotil ale znam je

CPU : 40
MB : 34
HDD 1 : 27
HDD 2 : asi taky tech 27 +- stupen

vzdy se teplota hadru od sebe lisi tak o jeden az 2 stupne

a ted pri tom testu

Obrázek


takze asi tak no :)


2000 Midian :evil: :!:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř dub 11, 2007 15:58 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon dub 02, 2007 17:47
Příspěvky: 65
nahodte sem jeste nekdo naky teploty , rad bych vedel jak na tom jsem oproti ostatnim :) :cool:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 02, 2007 09:32 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: čtv lis 23, 2006 13:01
Příspěvky: 814
než to vyfotim tak tu dam tu to napíšu :D

základka 33st.
CPU 35st.
CPU #1 core 39st.
CPU #2 core 37st.
GPU 52st.
GPU ambient 47st.
GPU VRM 65st.
HDD 34st.

asi po hodině provozu

(CO E4300, X1950XT, seagate 320Gb, Gigabyte DS4)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 02, 2007 09:47 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: čtv kvě 17, 2007 13:31
Příspěvky: 508
Já mám normal u všeho, i grafiky 34C, po celodenním neustálém paření, pracování a komprimacích videí 41C. :)

PC viz podpis, myslim že to stačí...

_________________
<3 Progaming, grafika, moviemaking, počítače.
Intel QuadCore Q9550 2,76GHz @ 3,66GHz, Kingston HyperX 4GB BlackEd. 1064MHz, Asus P5Q-E, 1,32T HDD's (1T Seagate Barracuda 32MB, 7.200 + 320GB Seagate Barracuda 16MB, 7.200 [backup]), DVD Samsung SH-S223B, CM Dominator 690 KWN1 NVIDIA Edition, GIGABYTE GTX275 OC 896MB , Xigmatek Dark Knight, Cooler Master Real Power 620W.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 02, 2007 09:52 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Mám novou skříň a komplet nové chlazení, tak už mám také teploty, které jsem toužil a hlavně potřebovat mít. Když bylo vedro, tak mi šel HDD až na 49° to bylo moc i na mě. :D

LAVALYS EVEREST ULTIMATE EDITION 4.00.976

Vlastnosti senzorů:
Typ senzoru ITE IT8716F + Analog Devices ADT7475 (ISA 0290h, SMBus 2Eh)
Typ senzoru GPU Analog Devices ADT7473 (NV-I2C 2Eh)
Název základní desky Asus M2N-E / M2N-SLI Series
Detekováno vniknutí do šasí Ne

Teploty:
Základní deska - 31 °C (88 °F)
CPU - 30 °C (86 °F)
1. CPU / 1. jádro - 31 °C (88 °F)
1. CPU / 2. jádro - 36 °C (97 °F)
Grafický procesor (GPU) - 42 °C (108 °F)
GPU dioda - 50 °C (122 °F)
Paměť GPU - 41 °C (106 °F)
GPU prostředí - 40 °C (104 °F)
WDC WD3200KS-00PFB0 - 29 °C (84 °F)

Ventilátory:
CPU 3214 RPM
1 skříně 1395 RPM
Grafický procesor (GPU) 1521 RPM

Napájecí napětí:
Jádro CPU 1.41 V
+3.3 V 3.22 V
+5 V 5.22 V
+12 V 12.37 V
+5 V Standby 4.87 V
VBAT Baterie 2.96 V
GPU Vcc 3.30 V
Debug Info F 00D2 01E4 FFFF 0000 0000
Debug Info T 30 31 252
Debug Info V 4D C9 00 B5 B4 00 00 (FF)

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 02, 2007 10:21 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: čtv lis 23, 2006 13:01
Příspěvky: 814
co máš za new case ?? :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 02, 2007 10:31 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Enermax Chakra ECA3052 + 9cm AKASA

http://www.enermax.com/english/product_ ... sp?PrID=46

Jsem moc, moc spokojenej, teploty jsou super a pro mě je naprosto krásná. Hlavně teď se mi točí v počítači 6 ventilátorů a nevěřil by jsi jak je tichoučká. Žádny rezonance HDD, je to uchycené v plastu na hliníkové kostře. Já jen chrochtám. ;)

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 02, 2007 10:33 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: čtv kvě 17, 2007 13:31
Příspěvky: 508
Máš to bez toho nebo s tím věrákem na boku? Šel bych do něj taky :)

_________________
<3 Progaming, grafika, moviemaking, počítače.
Intel QuadCore Q9550 2,76GHz @ 3,66GHz, Kingston HyperX 4GB BlackEd. 1064MHz, Asus P5Q-E, 1,32T HDD's (1T Seagate Barracuda 32MB, 7.200 + 320GB Seagate Barracuda 16MB, 7.200 [backup]), DVD Samsung SH-S223B, CM Dominator 690 KWN1 NVIDIA Edition, GIGABYTE GTX275 OC 896MB , Xigmatek Dark Knight, Cooler Master Real Power 620W.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 02, 2007 10:34 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: čtv lis 23, 2006 13:01
Příspěvky: 814
Jackal píše:
Enermax Chakra ECA3052 + 9cm AKASA

http://www.enermax.com/english/product_ ... sp?PrID=46

Jsem moc, moc spokojenej, teploty jsou super a pro mě je naprosto krásná. Hlavně teď se mi točí v počítači 6 ventilátorů a nevěřil by jsi jak je tichoučká. Žádny rezonance HDD, je to uchycené v plastu na hliníkové kostře. Já jen chrochtám. ;)


je fakt pěkná a vidim, že zapojeni HDD má stejné jak Tt matrix ;) tohle se mi u case libi, že ma jiné zapojení HDD a tím i lepší chlazení akorát máš více větraků :D kolik tě stala ta krasavice ?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 02, 2007 10:41 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
No budeš se divit, ale pouze 2450Kč, to je myslím za tak doufám si říct kvalitní skříň opravdu málo. Ten boční 250cm ventilátor se dá vypnout, nebo aby foukal ven, nebo dovnitř. 3 ventilátory jsou na case a 3 na komponentech (grafika, zdroj, CPU). ;)

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 02, 2007 10:44 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: čtv lis 23, 2006 13:01
Příspěvky: 814
muže foukat ven i dovnitř :-o wow tak tomu říkam luxus ;) a neni ani drahá


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 02, 2007 10:46 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: čtv kvě 17, 2007 13:31
Příspěvky: 508
Dovnitř ti to akorát přez tu mřížku nažene prach.. Někde sem to četl...

_________________
<3 Progaming, grafika, moviemaking, počítače.
Intel QuadCore Q9550 2,76GHz @ 3,66GHz, Kingston HyperX 4GB BlackEd. 1064MHz, Asus P5Q-E, 1,32T HDD's (1T Seagate Barracuda 32MB, 7.200 + 320GB Seagate Barracuda 16MB, 7.200 [backup]), DVD Samsung SH-S223B, CM Dominator 690 KWN1 NVIDIA Edition, GIGABYTE GTX275 OC 896MB , Xigmatek Dark Knight, Cooler Master Real Power 620W.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 02, 2007 10:47 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Nepoužívám volbu fuku dovnitř a to z důvodu co jsi popsal. Nechávám to jen aby to teplo vyfukovalo ven. ;)

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 02, 2007 10:48 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: čtv lis 23, 2006 13:01
Příspěvky: 814
to je pravda mno někde jsem viděl obrázek jak má idealně proudit vzduch skrz case a bylo tam popsane dalši detaily


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv čer 07, 2007 14:07 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 04, 2007 22:34
Příspěvky: 383
Bydliště: Prague
mam GB DS4 965 - je normalni mit na desce 43 stupnu?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv čer 07, 2007 16:13 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: čtv lis 23, 2006 13:01
Příspěvky: 814
ja mám 34 st.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv čer 07, 2007 16:30 
Offline
Čestný člen

Registrován: stř zář 20, 2006 19:36
Příspěvky: 258
Bydliště: Praha
a já zas třeba 41 na desce, 40 procesor, venku 26,5.

_________________
Athlon64x2 4000+, K9N Neo V2,Sata II Raid0,Nvidia GF 8500,2GB ram, DVB-T Hauppauge HVR1100, DVB-S SkyStar2, DVB USB MSI DigiVOX mini II V3.0


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 95 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group