Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pát zář 21, 2018 07:39

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 95 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 16, 2007 22:21 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 04, 2007 22:34
Příspěvky: 383
Bydliště: Prague
tak jsem si koupil tuhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=45464 brutalni pastu... reknu vam snazil sem se to rozetrit jak to slo ale vzdycky to zustalo na tom "roztiradle" a ne na procesoru :) tak sem se na.ral a proste dal doprostred kulicku toho tekuteho kovu a priplac chladic... Mozna ze kdyby se mi tu pastu povedlo poradne rozetrit na cely povrch tak by teploty byly jeste lepsi. Dalsi skoda je, ze nedotahnu na 3,2ghz se stock voltazi. musim zvysit skoro o 0,75V a to uz se taky na ty teplote pozna.

E6420 1,43V 3,2GHz BURN-51C (skoro o 10 stupnu min nez s OEM pastou dodavanou k ninje), IDLE-26 jadro 1, 28 jadro 2 (dusledek spatne rozetrene pasty?). teplota nasavaneho vzduchu pred case - cca 25C


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát čer 22, 2007 12:39 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 18, 2007 14:02
Příspěvky: 56
StenCZ píše:
mam GB DS4 965 - je normalni mit na desce 43 stupnu?


no já v klidu kolem 35 C a když pařím nejakou hru (cca 1,5 hod) tak teplota vzroste na cca 42 C, myslim že je to uplne normální. Nenormální by byla teplota nad 55 C a víc

_________________
Core 2 Duo QX6700 2,66 @ 2,93 GHz + ThermalRight SI-128 SE (+12 cm fan) + Gigabyte 965P-DS4 + 1024 MB DDR2 Corsair XMS2 + 2048 MB AData Vitesta 800EE + 21" Dell P1130 + GeForce 9800 GT 512 MB + AC Accelero S1 + 12 cm fan + HDD WD Caviar Black 1 TB + X-Fi Extreme Gamer + Genius HT 5.1 + Skystar 2 + Thermaltake M9 ( 3 x 12 cm fan ) + Enermax Liberty 500W a další blbiny..


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát čer 22, 2007 12:49 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
AgentWC40 píše:
no já v klidu kolem 35 C a když pařím nejakou hru (cca 1,5 hod) tak teplota vzroste na cca 42 C

a čím si ty teploty naměřil?

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát čer 22, 2007 14:31 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 04, 2007 22:34
Příspěvky: 383
Bydliště: Prague
dotaz pc marku :)
jakou mas case, kolik vetraku a jak hreje ten novy chipset? dik


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 23, 2007 08:50 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob čer 23, 2007 08:43
Příspěvky: 8
Bydliště: Rokycany
zdravim tak jsem si udelal test pocitace a ja mam pouze jeden senzor na teplotu je to mozne???


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 23, 2007 09:47 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
Case mám CM Elite330, zatím jsem však ještě PC do case nedával, ale mám ho na stole.
Chipset hřeje celkem dost. Pokud na něj nefouká ventilátor, tak je to hoodně teplé. Když mi na něj fouká 12cm ventilátor ze vzdal. tak 10cm, tak jsou teploty v pořádku. U jižního mostu je to stejné.

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 23, 2007 09:58 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 04, 2007 22:34
Příspěvky: 383
Bydliště: Prague
tak to je dost podobny jako ta ds-4...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 23, 2007 10:53 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 04, 2007 22:34
Příspěvky: 383
Bydliště: Prague
hele je mozny ze jenom prendanim pc asi o vejskovej metr (ze stolu pod stul) se razantne snizily teploty? ja vim ze dole je studenejsi vzduch nez nahore ale az takhle? posilam vypis z everestu

na stole:
Základní deska 41 °C (106 °F)
CPU 22 °C (72 °F)
1. CPU / 1. jádro 28 °C (82 °F)
1. CPU / 2. jádro 31 °C (88 °F)
Grafický procesor (GPU) 56 °C (133 °F)
SAMSUNG HD321KJ 25 °C (77 °F)
WDC WD740ADFD-00NLR4 33 °C (91 °F)

pod stolem:
Základní deska 38 °C (100 °F)
CPU 18 °C (64 °F)
1. CPU / 1. jádro 25 °C (77 °F)
1. CPU / 2. jádro 29 °C (84 °F)
Grafický procesor (GPU) 53 °C (127 °F)
SAMSUNG HD321KJ 24 °C (75 °F)
WDC WD740ADFD-00NLR4 31 °C (88 °F)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 23, 2007 11:12 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob pro 16, 2006 19:27
Příspěvky: 565
Myslim ze to je mozne


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon čer 25, 2007 10:29 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 15, 2007 13:18
Příspěvky: 487
Bydliště: Praha
a kde mas to razantni snizeni? 3°C? to by odpovidalo tomu studenymu vzduchu u zeme... ale "razantni" :)

_________________
AMD X3 720BE@3.5 cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 3G OCZ XTC Platinum, Toxic HD4870, 3x WDs, NEC dvd, Audigy SE - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by ADI 21' CRT + 15" Flat Dell.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon čer 25, 2007 10:32 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
to StenCZ: je to divné, ale já to měl naprosto naopak, proto ho teď mám venku na stole. ;)

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon čer 25, 2007 11:43 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 04, 2007 22:34
Příspěvky: 383
Bydliště: Prague
oyza píše:
a kde mas to razantni snizeni? 3°C? to by odpovidalo tomu studenymu vzduchu u zeme... ale "razantni" :)

3stupne muze nekdy znamenat rozdil mezi funkcnim a mrtvym procesorem :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon čer 25, 2007 12:30 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 15, 2007 13:18
Příspěvky: 487
Bydliště: Praha
+- 30°C to opravdu hrozi smrt :) hele co to mas? nejak malo ti to hreje. to je predpokladam idle a i tak to mas pekne ochlazeny. to co tam mas fakt slusny teploty.

_________________
AMD X3 720BE@3.5 cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 3G OCZ XTC Platinum, Toxic HD4870, 3x WDs, NEC dvd, Audigy SE - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by ADI 21' CRT + 15" Flat Dell.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon čer 25, 2007 12:47 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 04, 2007 22:34
Příspěvky: 383
Bydliště: Prague
je to idle samozrejme.
skrin mam tt armor
2 vetraky v predni stene ktery profukujou cely komp + jeden v zadu ktery vyfukuje.
na procaku ninja rev b s vymenenym vetrakem a pastou collaboratory liquid pro. s teplotama jsem spokojeny, krome grafiky. v burnu da klidne 76stupnu a to hodne ohriva passiv od chlazeni desky..


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 30, 2007 07:39 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob čer 23, 2007 08:43
Příspěvky: 8
Bydliště: Rokycany
tak ja mam teploty:

zakladni deska 36stupnu
cpu 50stupnu
WDC 28stupnu

akorat u deti maji ten samej pocitac jsou teploty mnohem vetsi ja mam tedy pridanej jeste jeden vetracek takze budu muset koupit i k detem


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 30, 2007 07:46 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Já mám teď teploty:

Deska - 32°C
Processor - 34°C
Grafika - 51°C
HDD - 29°C

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 30, 2007 07:46 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
majjkl píše:
tak ja mam teploty:

zakladni deska 36stupnu
cpu 50stupnu
WDC 28stupnu

akorat u deti maji ten samej pocitac jsou teploty mnohem vetsi ja mam tedy pridanej jeste jeden vetracek takze budu muset koupit i k detem


Jakej máš processor, že máš 50°C ??

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 30, 2007 07:56 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob čer 23, 2007 08:43
Příspěvky: 8
Bydliště: Rokycany
intel pentium 4 531, 3 000Mhz 15x200


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 30, 2007 08:26 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
jóó, tak to jo, ty umějí topit. :D

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 30, 2007 08:31 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob čer 23, 2007 08:43
Příspěvky: 8
Bydliště: Rokycany
Jackal píše:
jóó, tak to jo, ty umějí topit. :D


jj koukam na to ze nejak topi ale mam ho pod stolem jinak by mozna tolik netopil


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 95 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group