Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je sob zář 23, 2017 08:30

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: AMD DUAL - CORE OPTIMIZER, je potřeba instalovat ??
PříspěvekNapsal: ned úno 04, 2007 00:41 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Ahoj.
Malá otázka, je potřeba nainstalovat - AMD DUAL - CORE OPTIMIZER ??
Počítač mám přes měsíc a žádné problémy nemám. :cool: :-o

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: AMD DUAL - CORE OPTIMIZER, je potřeba instalovat ??
PříspěvekNapsal: úte bře 20, 2007 16:09 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 06, 2007 00:48
Příspěvky: 308
Bydliště: Ostrava
Jackal píše:
Ahoj.
Malá otázka, je potřeba nainstalovat - AMD DUAL - CORE OPTIMIZER ??
Počítač mám přes měsíc a žádné problémy nemám. :cool: :-o


ja mel problem ve hre far cry, hra jela normalne v pohode a kdyz jsem vlezl do bunkru nebo nekde kde neni hra moc narocna, silene se zrychlila.. napr sem chodbu dlouhou 20m probehl za 2s :cool:

_________________
.
.: Gigabyte GA-EP45-UD3, Intel Core 2 Q9550 2.83MHz, A-Data Vitesta EE DDR2 2x2GB 800MHz cl4, WD Caviar 3.5" SATAII/300 640GB, Gainward GTX275 896MB, LG 22" 50000:1 300cd 2ms, Fortron Epsilon 80PLUS 600W:.
.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte bře 20, 2007 21:01 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon pro 11, 2006 08:25
Příspěvky: 56
Bydliště: Gugl - Internet
Doporucuje sa instalnut. Ja to mam a pohoda ziadne hry zatial u mna nezaznamenali chyby.

_________________
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte bře 20, 2007 21:06 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
AjsTi píše:
Doporucuje sa instalnut. Ja to mam a pohoda ziadne hry zatial u mna nezaznamenali chyby.


A to je právě ono, já to nainstalovaný nemám a taky nemám žádné problémy ve hrách, ale zase na druhou stranu, jen tak ten OPTIMIZER neudělali.

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte bře 20, 2007 21:08 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon pro 11, 2006 08:25
Příspěvky: 56
Bydliště: Gugl - Internet
Zober si ghost sprav zalohu a potom otestuj ten optimizer , resp. instalni. Sam uvidis nejaku zmenu. Ale na niektore veci vraj treba , kde sa vyuziva iba jedno jadro , po tomto zacne hra ci program obe jadra vyuzivat.

_________________
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte bře 20, 2007 21:15 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
AjsTi píše:
Zober si ghost sprav zalohu a potom otestuj ten optimizer , resp. instalni. Sam uvidis nejaku zmenu. Ale na niektore veci vraj treba , kde sa vyuziva iba jedno jadro , po tomto zacne hra ci program obe jadra vyuzivat.


Už jsem ho jednou instalovat a nic jsem nespozoroval, pak jsem přeinstaloval systém a už jsem ho neinstaloval. Uvidím, když začnou problémy, tak si ho dám, zatím nemám důvod. ;)

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: AMD DUAL - CORE OPTIMIZER, je potřeba instalovat ??
PříspěvekNapsal: čtv bře 12, 2009 16:30 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
No, já problém mám. Ve hře Lineage II asi po 15-ti minutach hodí critical eror-negative delta time. Všichni mi radí, ať si nainstaluju AMD Dual-core Optimizer. Tak jsem to udelal. Nic se nezlepšilo, zkusil jsem jít do C:/program ... a spustit ten program, ale nešlo to. Je tam jeden spouštěcí soubor exe. a další 2 textové soubory. nevím si s tím rady. I další hry nepracujou dobře, ale to nechci rozebírat, doufám, že mi někdo potadí. Díky, Chlupacz.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: AMD DUAL - CORE OPTIMIZER, je potřeba instalovat ??
PříspěvekNapsal: pát úno 03, 2012 16:12 
Zajimalo by me jestli je to vhodne jen na dvoujadra nebo i na 4,6 a 8 ja mam ted
AMD Quad-Core FX-4100 3.6GHz
ZOTAC Geforce GTX 560 Ti 1GB
DDR3-1600 MHz Kingston 8GB
ASUS M5A99X EVO
ATX midi Zalman Z9

Zachytil jsem to ale na Mafia 2 a to je porad docela nova hra tak nevim no :-o

Osobne si myslim ze je to predevsim na 2 jadra no treba me tady do toho nekdo vnese svetlo :smil:


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group