Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pát zář 22, 2017 10:59

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Jaké máte nejvyšší dokončené vzdělání?
Neukoncené základní
Dokoncené základní
Vyucen(a) bez maturity
Stredoškolské s maturitou
Vyšší odborné vzdelání
Vysokoškolské
Můžete označit 1 možnost

Zobrazit výsledky
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Jaké máte nejvyšší dokončené vzdělání?
PříspěvekNapsal: pát úno 09, 2007 10:07 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
Hlasujte prosím v anketě v rámci sociodemografického výzkumu cílové skupiny návštěvníků tohoto webu. Váš hlas pomůže k rozvoji tohoto webu.
Hlasování je anonymní, takže se nemusíte bát hlasovat podle pravdy.
Děkuji za váš hlas.

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned dub 15, 2007 21:42 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: ned dub 15, 2007 20:57
Příspěvky: 15
Bydliště: HK
vysokoškolské :)

_________________
webové projekty: - shadow blog,české elder scrolls wiki stránky.
Motto: ESSE QUAM VIDERI.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon dub 16, 2007 19:53 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pát lis 17, 2006 14:21
Příspěvky: 133
Bydliště: Mostkovice
zatim zakladni, ale za rok kdyz buh da tak bude stredoskolske s maturou a pak i vyska...

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv dub 19, 2007 19:33 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob pro 16, 2006 19:27
Příspěvky: 565
žádné :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned kvě 13, 2007 11:55 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: čtv říj 19, 2006 20:55
Příspěvky: 97
Zadne.
Tjn jeste sem toho na svete moc nestihl :)

_________________
OPTERON RULEZZZZ!!!! 2,9GHZ fpoho :-)
Nej WoW server


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 28, 2007 00:03 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte srp 07, 2007 22:01
Příspěvky: 10
Žádné :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte nejvyšší dokončené vzdělání?
PříspěvekNapsal: pon bře 17, 2008 16:56 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon lis 05, 2007 18:33
Příspěvky: 37
Zatím jen poloviční základní a poloviční poloviční gymplařské (5 let základka+2 roky gympl) :cool:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte nejvyšší dokončené vzdělání?
PříspěvekNapsal: pon črc 14, 2008 11:48 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon črc 14, 2008 11:21
Příspěvky: 3
:P středoškolské s maturitou :x


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte nejvyšší dokončené vzdělání?
PříspěvekNapsal: úte pro 02, 2008 11:25 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon pro 01, 2008 13:07
Příspěvky: 40
Neukončené základní :-)

_________________
Vyznám se v:software,hry,IT apod.
Nevyznám se v:PC-tuningu,Hardwaru
Zdání klame jsem mužského pohlaví
http://myhry.cz.tl
Šli dva, a ten třetí povídá: "My čtyři jsme ale správná pětka!"
Pozor na návštěvníky...jsou z jiný doby!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte nejvyšší dokončené vzdělání?
PříspěvekNapsal: pát led 16, 2009 20:10 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát led 16, 2009 19:30
Příspěvky: 6
Bydliště: V teple v pekle ;-)
Jak to mám vědět, když jsem ještě neskončil...? :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte nejvyšší dokončené vzdělání?
PříspěvekNapsal: úte bře 10, 2009 15:40 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 22, 2008 13:51
Příspěvky: 334
Bydliště: Hradec Králové
jsem na základce v 8třídě chci už pryč =) lol


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte nejvyšší dokončené vzdělání?
PříspěvekNapsal: úte bře 10, 2009 17:22 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Nemáš se na co těšit, já bych se tam klidně vrátil.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte nejvyšší dokončené vzdělání?
PříspěvekNapsal: úte bře 17, 2009 16:00 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 22, 2008 13:51
Příspěvky: 334
Bydliště: Hradec Králové
Sedlo píše:
Nemáš se na co těšit, já bych se tam klidně vrátil.

No když se dostanu na tu školu na kterou se strašně toužím dostat.Tak se na co těšit mám a těším. :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte nejvyšší dokončené vzdělání?
PříspěvekNapsal: úte črc 14, 2009 19:24 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: sob črc 11, 2009 00:05
Příspěvky: 8
Základní a maká se na středoškolském...

_________________
Gadgets a nebo výdělek za uploadování to je moje!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte nejvyšší dokončené vzdělání?
PříspěvekNapsal: úte črc 14, 2009 22:21 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
JonyCompy píše:
No když se dostanu na tu školu na kterou se strašně toužím dostat.Tak se na co těšit mám a těším. :)


Jojo taky sem si to říkal. Ale realita je jiná, btw kam deš na střední?

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte nejvyšší dokončené vzdělání?
PříspěvekNapsal: pon srp 03, 2009 11:53 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 22, 2008 13:51
Příspěvky: 334
Bydliště: Hradec Králové
Sedlo píše:
JonyCompy píše:
No když se dostanu na tu školu na kterou se strašně toužím dostat.Tak se na co těšit mám a těším. :)


Jojo taky sem si to říkal. Ale realita je jiná, btw kam deš na střední?


Můj sen je Aplikovaná kybernetika,no a kdyby to nevyšlo tak chci jít na nějakou jinou školu zaměřenou na Informační technologie. :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte nejvyšší dokončené vzdělání?
PříspěvekNapsal: stř srp 05, 2009 19:38 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Muj sen je vystudovat VUT v brně nebo Elektrotechnickou a informatickou v Plzni, ale jakej obor ještě nevím. Stejně je to jedno jakoáu máš školu, zkončíš většinou úplně někde jinde. Mojima koníčkama sou kompy, vysoký napětí v elektru a motorky a prodávám tady u známího kočárky a dětský autosedačky.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte nejvyšší dokončené vzdělání?
PříspěvekNapsal: stř srp 05, 2009 21:10 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Treba to nekomu z Vas pomuze... Osobne jdu cestou svych snu (zatim) :D a zrejme tak i vsech IT.

Stredni jsem delal obor Elektronicke pocitacove systemy. Krasny a honosny nazev, ale o pocitacich jsem se nenaucil skoro nic :( Ve vetsine pocitacovych predmetech jsme ucili my ucitele, protoze toho moc nevedel. Stredni byla celkove takova ne moc odborna. Jedinou vyjimku bych videl asi opravdu na te kybernetice, tam by to mohlo byt jine, ale nevim. To jejich skolne mi prijde zbytecne.

Vysokou stale delam, konkretne obor Informacni technologie. Tady je situace uz uplne nekde jinde. Odbornost je na dost vysoke urovni, jenze je to hodne pokazene predmety jako jsou ruzny matematiky a jeji odvetvi atd. Da se ale rict, ze kdyz se prezije prvni rocnik, kde vyhazeji odhadem nejakych 40 % lidi, pak jsou to uz jenom pocitace. Byl to muj sen studovat pocitace a znat mnoho programovacich jazyku. Ale kdyz se na to ted divam zpetne, prisel jsem na jednu vec - pokud se neco ucite z donuceni (ve skole), je to proste nuda. A to presto, kdyz je to predmet, ktery jste vzdy chteli studovat. Vzdy jsem chtel umet programovat v cecku, ted ho mame asi v 5 predmetech a muzu rict, ze me to absolutne nebavi.

Pokracoval bych dal, ale nemam kam, stale studuji. Kazdopadne moje rada v teto chvili je tato - vybirejte si skolu podle obtiznosti. Je jedno, jestli mate maturitu (diplom) z nejake lehke nebo tezke skoly. Firmy si Vas stejne transformuji pro to, pro co Vas najali. Skola Vas nepripravi na praxi (vetsinou), proto se ucte sami programovat a resit problemy, je to k nezaplaceni. A proc se trapit a drit na nejake tezke skole, kdyz muzete jit na lehkou a vysledek bude stejny (maturita/diplom)?

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte nejvyšší dokončené vzdělání?
PříspěvekNapsal: stř srp 05, 2009 21:19 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
hmm..samí informatici :) Můj sen je VUT nebo ČVUT fakulta architektury.

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Jaké máte nejvyšší dokončené vzdělání?
PříspěvekNapsal: čtv srp 20, 2009 11:47 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 22, 2008 13:51
Příspěvky: 334
Bydliště: Hradec Králové
Camazoo píše:
hmm..samí informatici :) Můj sen je VUT nebo ČVUT fakulta architektury.

Se nediv,že samí informatici :D když jsi na IT forum. :) :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group