Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je stř zář 19, 2018 23:11

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 88 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: pát úno 11, 2011 08:57 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Hoj lidi, mam csko i steam a normalne sem paril zadnej problem a najednou se mi nejde připojit na žádnej server...jak se chci dat do teamu tak lag a musim csko vypnout přes Zprávce úloh...pls poradte Dik :) :( :-o


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: úte dub 26, 2011 19:21 
ahoj vytvoril jsem si vlastni server ale nemuzu se na nej pripojit a nevim proc jinak v serverech jde videt a kdyz na nej kliknu napise mi to neco jako ze moje verze neni kompatibilni.dekuju za radu skype zatar811 ,email zatara81@seznam.cz


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: úte dub 26, 2011 19:23 
zatara81 píše:
ahoj vytvoril jsem si vlastni server ale nemuzu se na nej pripojit a nevim proc jinak v serverech jde videt a kdyz na nej kliknu napise mi to neco jako ze moje verze neni kompatibilni.dekuju za radu skype zatara811 ,email zatara81@seznam.cz


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: pát dub 29, 2011 17:58 
prosim vas jak se mam prihlasit do amx modu mam svuj server ale nevim jak se prihlasit prosim napište


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: ned kvě 15, 2011 08:12 
ps nevim si rady zapnu counter uplně normalně kliknu na Find Servers a nic se mi nezobrazi vudec :cry: :roll: :? :-o :( :x :ch: :eek:


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: ahoj mam stejny problem nwm si rady co mam delat dub15@sezna
PříspěvekNapsal: čtv pro 29, 2011 06:34 
Anonymous2 píše:
nainstaluju si CS 1.6, zapnu ho a obevi se mi cerna obrazovka na cca 1-2 sekundy, pak to spadne a nic se nedeje, nekdy se neobevi ani ta cerna obrazovka, napiste pls tady nebo na mail ntmfp@seznam.cz
mam stejny problem co mam delat pls poradte mi dekuju moc Dub15@seznam.cz


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: pon led 02, 2012 10:02 
Ahoj již dřív jsem měl na počítači nainstalovaný Counter strike 1.6 non steam a šel mi v pohodě ted když sem ho nainstaloval znova i s patchem tak se mi vždy sekne pri nastavení nevíte proč ? dík za pomoc :cool:


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ahoj mam stejny problem nwm si rady co mam delat dub15@s
PříspěvekNapsal: pát led 13, 2012 09:30 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte pro 06, 2011 15:37
Příspěvky: 60
Návštěvník píše:
Anonymous2 píše:
nainstaluju si CS 1.6, zapnu ho a obevi se mi cerna obrazovka na cca 1-2 sekundy, pak to spadne a nic se nedeje, nekdy se neobevi ani ta cerna obrazovka, napiste pls tady nebo na mail ntmfp@seznam.cz
mam stejny problem co mam delat pls poradte mi dekuju moc Dub15@seznam.cz


A máte patch? Tohle přesně to dělá, když člověk nemá patch...
_________________
Zpětné odkazy


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 88 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group