pcmark.info
http://pcmark.info/

CS 1.6 problem!! nutny!!!!
http://pcmark.info/viewtopic.php?f=6&t=1931
Stránka 3 z 5

Autor:  Camazoo [ pon bře 09, 2009 22:34 ]
Předmět příspěvku:  Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!

musíš zažádat u providera, je to za poplatek
ps. ti smajlíci, no ehm..z toho vyrosteš, neboj ;)

Autor:  H0NZ@! [ pát dub 17, 2009 19:55 ]
Předmět příspěvku:  Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!

čau potřebuju pomoct mam nové vnitřnosti v pc grafiku 256mb se sharder modelem 3.0 procesor AMD athlon x2 4000+,1GB RAM ... driv mi to frčelo v poho ted je blbí když du hrat po netu tak mi nejde dat 32bit(barvy) budto se to samo prehodi zpet na 16bit nebo kdyz dam Open GL a 32bit tak se mi to strašně seká a mam speed jako krava takže musim mit software a 16bit ale lagy mam v poho nevim cim to je od te doby co je preinstalované PC tak to takhle blbne takže muzu hrat jen s 16bit poradte nekdo dik

Autor:  Camazoo [ pát dub 17, 2009 21:46 ]
Předmět příspěvku:  Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!

nainstaluj aktuální ovladače grafické karty

Autor:  H0NZ@! [ sob dub 18, 2009 17:21 ]
Předmět příspěvku:  Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!

čau hele a kde mam ty ovladače sehnat?mam grafiku ATI SAPPHIRE X1550 díval sem se na to cs co je u toho ale tam to asi neni nenasel sem to tam tak mi kdyžtak pošli naky odkaz jestli vis kde sou ke stazeni dík

Autor:  zener [ ned dub 19, 2009 00:05 ]
Předmět příspěvku:  Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!

H0NZ@!: http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

Autor:  smola [ ned dub 19, 2009 14:29 ]
Předmět příspěvku:  Re:

Saaw píše:
Citace:
furt se mi seká a mám vysokej ping čím to je pls poradte

kde ti to seka? pri hre cez hamatchi? alebo normalne na servri? mas steam? nonsteam? aky mas net? stahujes popri hrani nieco? ake mas pingy?

VELKEJ PING MÁŠ ZTOHO ŽE JE MALÁ ODEZVA SERVERU

Autor:  H0NZ@! [ ned dub 19, 2009 15:51 ]
Předmět příspěvku:  Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!

dík Zenere dal sem tam to option 1 to mam akorat nainstalovat?

Autor:  H0NZ@! [ ned dub 19, 2009 16:22 ]
Předmět příspěvku:  Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!

fakt dík seš kámoš už mi to de bez problému krasná grafika jako dřív 32bit barvy

Autor:  H0NZ@! [ čtv dub 30, 2009 17:28 ]
Předmět příspěvku:  Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!

hele zenere když sem ti ovladače nainstaloval tak to šlo ale pak když vypnu komp nebo restartuju tak se ty ovladač jakoby smažou a zas mi nejde dat 32bit de to dicky jen jednou nevíš co s tim?

Autor:  anonim [ sob kvě 23, 2009 06:34 ]
Předmět příspěvku:  Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!

zdar lidi rano sednu ke komplu a ja u cs zhoršená grafika zbran se me přehodila do druhí ruky atd. pls co mam delat? minulel den to jelo vpoho

Autor:  m4 [ pon kvě 25, 2009 19:05 ]
Předmět příspěvku:  Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!

Zdar lidi zničeho nic mi nejde hrat s bootama jak to??Dik za odpovědi :)

Autor:  pc manik [ ned kvě 31, 2009 13:10 ]
Předmět příspěvku:  Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!

A po netu ti hrát jde?Pač když máš patche tak ti nejde hrát s botama.

Autor:  Návštěvník [ ned čer 07, 2009 14:56 ]
Předmět příspěvku:  Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!

potřeboval bych vědět proč nemůžu spustit cs 1.6 když to zapnu tak mi to hned spadne :(

Autor:  pc manik [ ned čer 07, 2009 19:41 ]
Předmět příspěvku:  Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!

Anonymous píše:
potřeboval bych vědět proč nemůžu spustit cs 1.6 když to zapnu tak mi to hned spadne :(


Otevře se ti zpráva o chybách?Pokud ano přečti si to!Kdyby si na to nepřišel napiš sem! :pal:

Autor:  H0NZ@! [ stř čer 17, 2009 08:16 ]
Předmět příspěvku:  Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!

MĚ TO FURT NEJDE UŽ JSEM SEM PSAL MÁM PŘEINSTALOVNEJ KOMP NAINSTALUJU CS A SEKÁ SE TO ALE LAGI MÁM MALÝ ALE KDYŽ DÁM BARVY 16BIT TAK SE TO NESEKÁ ALE JE TO KOSTIČKOVANÝ KDYŽ TAM MÁM JEN 16 A TO NEJDE S TIM HRÁT BUDE TO ASI GRAFIKOU MÁM grafiku ATI SAPPHIRE 256mb se sharder modelem 3.0 NO NĚKDO MI TU RADIL AD NAINSTALUJU NEJNOVĚJŠÍ OVLADAČE TAK SEM TO UDĚLAL A FURT TO NEJDE SKUSIL SEM TO CD CO SEM MĚL U GRAFIKY V BALENÍ A Z NETU SEM TAKY POSTAHOVAL CO SEM MOHL ALE FURT TO NEJDE PORADTE NĚKDO DÍK!:)

Autor:  Camazoo [ stř čer 17, 2009 08:49 ]
Předmět příspěvku:  Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!

napiš celou sestavu..grafickou kartu musíš uvést konkrétní model

Autor:  pc manik [ čtv čer 18, 2009 18:49 ]
Předmět příspěvku:  Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!

Anonymous píše:
MĚ TO FURT NEJDE UŽ JSEM SEM PSAL MÁM PŘEINSTALOVNEJ KOMP NAINSTALUJU CS A SEKÁ SE TO ALE LAGI MÁM MALÝ ALE KDYŽ DÁM BARVY 16BIT TAK SE TO NESEKÁ ALE JE TO KOSTIČKOVANÝ KDYŽ TAM MÁM JEN 16 A TO NEJDE S TIM HRÁT BUDE TO ASI GRAFIKOU MÁM grafiku ATI SAPPHIRE 256mb se sharder modelem 3.0 NO NĚKDO MI TU RADIL AD NAINSTALUJU NEJNOVĚJŠÍ OVLADAČE TAK SEM TO UDĚLAL A FURT TO NEJDE SKUSIL SEM TO CD CO SEM MĚL U GRAFIKY V BALENÍ A Z NETU SEM TAKY POSTAHOVAL CO SEM MOHL ALE FURT TO NEJDE PORADTE NĚKDO DÍK!:)


Když se to seká tak to je s grafikou v pohodě?Pokud ano tak problem je v něčem jiném.Jinak grafickou kartou to může být také.

Autor:  dominik44444444676 [ ned čer 21, 2009 09:07 ]
Předmět příspěvku:  Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!

no ja bych si chtěl zahrát cs pres internet ale neznam ip adresu

Autor:  pc manik [ ned čer 21, 2009 18:52 ]
Předmět příspěvku:  Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!

Omg to jsou mi věci on někdo chce hrát po netu a ani neví kam se chce připojit lol :lool: .IP na servry najdeš na různých webech či na webech toho servru. Pár IP na CS 1.6 najdeš třeba tady:
Kód:
www.nonsteam.cz

Autor:  TRIPPY [ pon črc 13, 2009 18:33 ]
Předmět příspěvku:  Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!

A kdyz si chci zahrat pouze s kamosi staci mi hamachi a pak lan? a prikazy by my mneli jit? staci zmena mapy

Stránka 3 z 5 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/