Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je sob kvě 26, 2018 03:33

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 88 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: čtv črc 16, 2009 09:06 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 22, 2008 13:51
Příspěvky: 334
Bydliště: Hradec Králové
Anonymous píše:
A kdyz si chci zahrat pouze s kamosi staci mi hamachi a pak lan? a prikazy by my mneli jit? staci zmena mapy

Přes Hamachi CS?Nikdy jsem to teda nehrál lol. :lool: Co takhle si pořídit steam a založit si vlastní server a pokud chceš hrát po LANU tak normální založíš hru jako kdyby si šel hrát s BOTS a tvý kámoši se tam připojí,ale to je jen když budete hrát na stejné síti jako třeba ve škole atd. nebo třeba pokud má doma 2 PC tak i tam můžeš hrát po LANU. :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: stř črc 29, 2009 10:15 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 27, 2009 11:00
Příspěvky: 2
pls poradte mi nekdo na kazdy server na ktery se chci pripojit (mam stahle nonsteamy 36,21,26,33) a kdyz se pripojuju tak me to kopne ze sem zabanovajen kvuli nakych cheatum pritom to IP ktery mi to tam v konzoli pise neni moje a nick take ne takze uz nwm . poradte pls :eek:

_________________
L2 -> My best game.

CS 1.6 - > My medium game


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: stř črc 29, 2009 17:18 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
nefunguje mi hra na cs neviem reco mam internet cs mi islo predtim to iste som nainstaloval a teraz to nejde poradte mi pls


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: úte srp 04, 2009 17:35 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 22, 2008 13:51
Příspěvky: 334
Bydliště: Hradec Králové
Mahtaito píše:
pls poradte mi nekdo na kazdy server na ktery se chci pripojit (mam stahle nonsteamy 36,21,26,33) a kdyz se pripojuju tak me to kopne ze sem zabanovajen kvuli nakych cheatum pritom to IP ktery mi to tam v konzoli pise neni moje a nick take ne takze uz nwm . poradte pls :eek:

To je nějaké divné,aby to IP nebylo tvé.Na kolika servrech se ti zhruba stalo?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: úte srp 04, 2009 17:36 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 22, 2008 13:51
Příspěvky: 334
Bydliště: Hradec Králové
jozef píše:
nefunguje mi hra na cs neviem reco mam internet cs mi islo predtim to iste som nainstaloval a teraz to nejde poradte mi pls

Pokud chceš poradit tak musíš napsat při jakých příčinách ti to nejde.Vypisuje ti to něco?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: stř srp 12, 2009 22:14 
Prosím vás mám stejný problém se spadnutím cs, mame doma dva počítače na obouch mám xp a na horšim mi csko funguje a na tom lepšim mi to při zapnutí spadne a napíše se mi že program neodpovídá a vztvoří se zpráva o chybách ve které je toto:
AppName: hl.exe AppVer: 1.1.1.1 ModName: nvoglnt.dll
ModVer: 6.14.10.9371 Offset: 0007d78f

Předem dík moc za odpověď


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: stř srp 12, 2009 22:17 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
přeinstaluj ovladače grafické karty, nainstaluj nejnovější pokud nemáš

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: stř pro 16, 2009 15:57 
pc manik píše:
Přes Hamachi CS?Nikdy jsem to teda nehrál lol. :lool: Co takhle si pořídit steam a založit si vlastní server a pokud chceš hrát po LANU tak normální založíš hru jako kdyby si šel hrát s BOTS a tvý kámoši se tam připojí,ale to je jen když budete hrát na stejné síti jako třeba ve škole atd. nebo třeba pokud má doma 2 PC tak i tam můžeš hrát po LANU. :)


Mám doma 2 PC takže jednoduchou sit, vytvorim jak si rikal ale kdyz dam zalozku LAN (nic se v ni neobjevi), tak zkusim SLIST najde to ten server tak dám ;connect IP a naběhne jako když se připojuju ale nic to nedělá vážně nwm co s tím (už sem zkoušel i hamachi) :D
díky za radu :)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: stř pro 16, 2009 17:50 
Nevite jak se da smazat steam acount ?.. ucet na steamu


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: sob led 30, 2010 19:16 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 22, 2008 13:51
Příspěvky: 334
Bydliště: Hradec Králové
Jirka33 píše:
Nevite jak se da smazat steam acount ?.. ucet na steamu


Co takhle ho nechat plavat. :pal:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: sob led 30, 2010 19:18 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 22, 2008 13:51
Příspěvky: 334
Bydliště: Hradec Králové
CloSeR píše:
Mám doma 2 PC takže jednoduchou sit, vytvorim jak si rikal ale kdyz dam zalozku LAN (nic se v ni neobjevi), tak zkusim SLIST najde to ten server tak dám ;connect IP a naběhne jako když se připojuju ale nic to nedělá vážně nwm co s tím (už sem zkoušel i hamachi) :D
díky za radu :)


A jinak problém s LAN připojení není?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: pát dub 23, 2010 22:28 
zdravim, mam steam a kdyz chci spustit cs 1.6 tak se mi ukaze obrazek dvou poldu a tak do 3sec. se mi to vipne
na non-steam verzi mi to pise ze soubor nemuze udelat .read
grafika Ati Radeon X1300pro
pls poradte


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: ned dub 25, 2010 12:35 
nechce te mi treba poradit ?!


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: úte srp 17, 2010 11:50 
pls mám problém...chcem se s bratránkem připojit na CS 1.6 ale jen 2 compy k sobě LANkem. včera nám to bez problémů běželo ale když sem se dneska snažil ty dva compy k sobě připojit tak mi to furt psalo LAN servers are restricted to local clients (class C) pls nekdo poradte kdyztak na mail StreetPirate@seznam.cz pls co nejrychleji...dík moc Icy


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: úte srp 24, 2010 18:45 
ja bych potreboval radu jak si nastavim 32bit.. mam NS a nevim jak na to ;-) poradi nekdo ?? :-)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: sob srp 28, 2010 17:33 
Ahoj lidi prosim vas pomozte mi vzdy kdyz zapnu CS zajdu na server pripojim se hraju potom se zmeni mapa a normlane mi to nabehne ale pri tom kde to ukazuje CT nebo T tak to zamrzne a nejde nic musim vypnout CS prez spravce uloh a mam STEAM a CS uz sem zkousel preinstalovat. Dik predem kdyz tak napsite na 252-876-389 moje ICQ


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: ned srp 29, 2010 13:34 
Zdar lidi taky potrebuju pomoct.De o to ze docela mi posekava cs1.6.I na tom nejmensim rozliseni proste seka...dam priklad:Kdyz utikame ze spawnu a o nekoho se "opru neboli skrizim cestu" tak mi trhne obraz a vrati mne spatky...i kdyz v milisekundach ale vadi mi to.Dale kdyz uz od nekoho dostanu zasah nejenom ze mne zastavi ale vylozene sekne(zas v milisec...)a hodi spatky fakt nevim co s tim uz mam delat...skousel sem mrte ovladacu pro GK,snizeni fps,raty a nic nepomaha.A zeby to bylo HWarem...Mam notaz msi ex620...Ati radeon HD 3400 1524 hypermemory...dvou jadrovej procak...4gb DDRII RAm...disk 7200 otackovej...mysi jako roccat kone,razer lacheesis,logitech G9x a momentalne sem koupil logitech m500.A DELA TO FURT...dalsi kroky jako reinstall cs1.6...taktez reinstall OS winvista32...nepomaha.Jedine co mne napada je samotni nastaveni hry...nebudete nekdo vedet alespon sikovny prikazy nebo co udelat,prepsat...aby to slo v pohode bez toho neumerneho posekavani.Mam steama asi 8 let a nikdy mi to nedelalo...taky ze sem mel furt stolni PC..ale notaz kterej mam ted neni az tak low na 10 let starou hru....Poradte prosim.Za kazdej prispevek nebo radu vopred dekuju.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: úte lis 02, 2010 14:29 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
pc manik píše:
jozef píše:
nefunguje mi hra na cs neviem reco mam internet cs mi islo predtim to iste som nainstaloval a teraz to nejde poradte mi pls

Pokud chceš poradit tak musíš napsat při jakých příčinách ti to nejde.Vypisuje ti to něco?

me třeba po instalaci kdyš chci spustit csko tak to píše toto =anvalible memory less than 15MB!!! -425246772 = a taky my před tím csko slo....pls o radu díky předem....:-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: úte lis 02, 2010 14:31 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
me třeba po instalaci kdyš chci spustit csko tak to píše toto =anvalible memory less than 15MB!!! -425246772 = a taky my před tím csko slo....pls o radu díky předem....:-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!
PříspěvekNapsal: úte lis 16, 2010 18:15 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Zdravim když hraju csko tak mě to pokaždý vykopne asi po 10 minutách hraní a napíše mi to : Client timed out while answering challenge.
---> Please make sure that you have opened the appropriate ports on any firewall you are connected behind.
---> See http://support.steampowered.com for help with firewall configuratio-- nevíte někdo co stím? Předem díky za rady!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 88 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group