pcmark.info
http://pcmark.info/

CS 1.6 problem!! nutny!!!!
http://pcmark.info/viewtopic.php?f=6&t=1931
Stránka 4 z 5

Autor:  pc manik [ čtv črc 16, 2009 09:06 ]
Předmět příspěvku:  Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!

Anonymous píše:
A kdyz si chci zahrat pouze s kamosi staci mi hamachi a pak lan? a prikazy by my mneli jit? staci zmena mapy

Přes Hamachi CS?Nikdy jsem to teda nehrál lol. :lool: Co takhle si pořídit steam a založit si vlastní server a pokud chceš hrát po LANU tak normální založíš hru jako kdyby si šel hrát s BOTS a tvý kámoši se tam připojí,ale to je jen když budete hrát na stejné síti jako třeba ve škole atd. nebo třeba pokud má doma 2 PC tak i tam můžeš hrát po LANU. :)

Autor:  Mahtaito [ stř črc 29, 2009 10:15 ]
Předmět příspěvku:  Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!

pls poradte mi nekdo na kazdy server na ktery se chci pripojit (mam stahle nonsteamy 36,21,26,33) a kdyz se pripojuju tak me to kopne ze sem zabanovajen kvuli nakych cheatum pritom to IP ktery mi to tam v konzoli pise neni moje a nick take ne takze uz nwm . poradte pls :eek:

Autor:  Anonymous2 [ stř črc 29, 2009 17:18 ]
Předmět příspěvku:  Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!

nefunguje mi hra na cs neviem reco mam internet cs mi islo predtim to iste som nainstaloval a teraz to nejde poradte mi pls

Autor:  pc manik [ úte srp 04, 2009 17:35 ]
Předmět příspěvku:  Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!

Mahtaito píše:
pls poradte mi nekdo na kazdy server na ktery se chci pripojit (mam stahle nonsteamy 36,21,26,33) a kdyz se pripojuju tak me to kopne ze sem zabanovajen kvuli nakych cheatum pritom to IP ktery mi to tam v konzoli pise neni moje a nick take ne takze uz nwm . poradte pls :eek:

To je nějaké divné,aby to IP nebylo tvé.Na kolika servrech se ti zhruba stalo?

Autor:  pc manik [ úte srp 04, 2009 17:36 ]
Předmět příspěvku:  Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!

jozef píše:
nefunguje mi hra na cs neviem reco mam internet cs mi islo predtim to iste som nainstaloval a teraz to nejde poradte mi pls

Pokud chceš poradit tak musíš napsat při jakých příčinách ti to nejde.Vypisuje ti to něco?

Autor:  >}lee{< [ stř srp 12, 2009 22:14 ]
Předmět příspěvku:  Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!

Prosím vás mám stejný problém se spadnutím cs, mame doma dva počítače na obouch mám xp a na horšim mi csko funguje a na tom lepšim mi to při zapnutí spadne a napíše se mi že program neodpovídá a vztvoří se zpráva o chybách ve které je toto:
AppName: hl.exe AppVer: 1.1.1.1 ModName: nvoglnt.dll
ModVer: 6.14.10.9371 Offset: 0007d78f

Předem dík moc za odpověď

Autor:  Camazoo [ stř srp 12, 2009 22:17 ]
Předmět příspěvku:  Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!

přeinstaluj ovladače grafické karty, nainstaluj nejnovější pokud nemáš

Autor:  CloSeR [ stř pro 16, 2009 15:57 ]
Předmět příspěvku:  Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!

pc manik píše:
Přes Hamachi CS?Nikdy jsem to teda nehrál lol. :lool: Co takhle si pořídit steam a založit si vlastní server a pokud chceš hrát po LANU tak normální založíš hru jako kdyby si šel hrát s BOTS a tvý kámoši se tam připojí,ale to je jen když budete hrát na stejné síti jako třeba ve škole atd. nebo třeba pokud má doma 2 PC tak i tam můžeš hrát po LANU. :)


Mám doma 2 PC takže jednoduchou sit, vytvorim jak si rikal ale kdyz dam zalozku LAN (nic se v ni neobjevi), tak zkusim SLIST najde to ten server tak dám ;connect IP a naběhne jako když se připojuju ale nic to nedělá vážně nwm co s tím (už sem zkoušel i hamachi) :D
díky za radu :)

Autor:  Jirka33 [ stř pro 16, 2009 17:50 ]
Předmět příspěvku:  Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!

Nevite jak se da smazat steam acount ?.. ucet na steamu

Autor:  pc manik [ sob led 30, 2010 19:16 ]
Předmět příspěvku:  Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!

Jirka33 píše:
Nevite jak se da smazat steam acount ?.. ucet na steamu


Co takhle ho nechat plavat. :pal:

Autor:  pc manik [ sob led 30, 2010 19:18 ]
Předmět příspěvku:  Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!

CloSeR píše:
Mám doma 2 PC takže jednoduchou sit, vytvorim jak si rikal ale kdyz dam zalozku LAN (nic se v ni neobjevi), tak zkusim SLIST najde to ten server tak dám ;connect IP a naběhne jako když se připojuju ale nic to nedělá vážně nwm co s tím (už sem zkoušel i hamachi) :D
díky za radu :)


A jinak problém s LAN připojení není?

Autor:  AbeCZ [ pát dub 23, 2010 22:28 ]
Předmět příspěvku:  Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!

zdravim, mam steam a kdyz chci spustit cs 1.6 tak se mi ukaze obrazek dvou poldu a tak do 3sec. se mi to vipne
na non-steam verzi mi to pise ze soubor nemuze udelat .read
grafika Ati Radeon X1300pro
pls poradte

Autor:  Návštěvník [ ned dub 25, 2010 12:35 ]
Předmět příspěvku:  Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!

nechce te mi treba poradit ?!

Autor:  Icy [ úte srp 17, 2010 11:50 ]
Předmět příspěvku:  Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!

pls mám problém...chcem se s bratránkem připojit na CS 1.6 ale jen 2 compy k sobě LANkem. včera nám to bez problémů běželo ale když sem se dneska snažil ty dva compy k sobě připojit tak mi to furt psalo LAN servers are restricted to local clients (class C) pls nekdo poradte kdyztak na mail StreetPirate@seznam.cz pls co nejrychleji...dík moc Icy

Autor:  Tea pack [ úte srp 24, 2010 18:45 ]
Předmět příspěvku:  Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!

ja bych potreboval radu jak si nastavim 32bit.. mam NS a nevim jak na to ;-) poradi nekdo ?? :-)

Autor:  Hmm [ sob srp 28, 2010 17:33 ]
Předmět příspěvku:  Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!

Ahoj lidi prosim vas pomozte mi vzdy kdyz zapnu CS zajdu na server pripojim se hraju potom se zmeni mapa a normlane mi to nabehne ale pri tom kde to ukazuje CT nebo T tak to zamrzne a nejde nic musim vypnout CS prez spravce uloh a mam STEAM a CS uz sem zkousel preinstalovat. Dik predem kdyz tak napsite na 252-876-389 moje ICQ

Autor:  Návštěvník [ ned srp 29, 2010 13:34 ]
Předmět příspěvku:  Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!

Zdar lidi taky potrebuju pomoct.De o to ze docela mi posekava cs1.6.I na tom nejmensim rozliseni proste seka...dam priklad:Kdyz utikame ze spawnu a o nekoho se "opru neboli skrizim cestu" tak mi trhne obraz a vrati mne spatky...i kdyz v milisekundach ale vadi mi to.Dale kdyz uz od nekoho dostanu zasah nejenom ze mne zastavi ale vylozene sekne(zas v milisec...)a hodi spatky fakt nevim co s tim uz mam delat...skousel sem mrte ovladacu pro GK,snizeni fps,raty a nic nepomaha.A zeby to bylo HWarem...Mam notaz msi ex620...Ati radeon HD 3400 1524 hypermemory...dvou jadrovej procak...4gb DDRII RAm...disk 7200 otackovej...mysi jako roccat kone,razer lacheesis,logitech G9x a momentalne sem koupil logitech m500.A DELA TO FURT...dalsi kroky jako reinstall cs1.6...taktez reinstall OS winvista32...nepomaha.Jedine co mne napada je samotni nastaveni hry...nebudete nekdo vedet alespon sikovny prikazy nebo co udelat,prepsat...aby to slo v pohode bez toho neumerneho posekavani.Mam steama asi 8 let a nikdy mi to nedelalo...taky ze sem mel furt stolni PC..ale notaz kterej mam ted neni az tak low na 10 let starou hru....Poradte prosim.Za kazdej prispevek nebo radu vopred dekuju.

Autor:  Anonymous2 [ úte lis 02, 2010 14:29 ]
Předmět příspěvku:  Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!

pc manik píše:
jozef píše:
nefunguje mi hra na cs neviem reco mam internet cs mi islo predtim to iste som nainstaloval a teraz to nejde poradte mi pls

Pokud chceš poradit tak musíš napsat při jakých příčinách ti to nejde.Vypisuje ti to něco?

me třeba po instalaci kdyš chci spustit csko tak to píše toto =anvalible memory less than 15MB!!! -425246772 = a taky my před tím csko slo....pls o radu díky předem....:-)

Autor:  Anonymous2 [ úte lis 02, 2010 14:31 ]
Předmět příspěvku:  Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!

me třeba po instalaci kdyš chci spustit csko tak to píše toto =anvalible memory less than 15MB!!! -425246772 = a taky my před tím csko slo....pls o radu díky předem....:-)

Autor:  Anonymous2 [ úte lis 16, 2010 18:15 ]
Předmět příspěvku:  Re: CS 1.6 problem!! nutny!!!!

Zdravim když hraju csko tak mě to pokaždý vykopne asi po 10 minutách hraní a napíše mi to : Client timed out while answering challenge.
---> Please make sure that you have opened the appropriate ports on any firewall you are connected behind.
---> See http://support.steampowered.com for help with firewall configuratio-- nevíte někdo co stím? Předem díky za rady!

Stránka 4 z 5 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/