Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je úte úno 20, 2018 10:35

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Problém s LAN - hry přes lan
PříspěvekNapsal: čtv úno 22, 2007 18:37 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv úno 22, 2007 18:31
Příspěvky: 8
Hojte, chtěl bych se zeptat jestli nevíte čím múže být že když na LAN založím server na nějakou hru (PC slouží jako server, tiskárna, internet apod.) tak druhé PC (pc které se připojuje přes moje PC na net, tiskarna apod.) ten server nevidí, ale když to udělám naopak tak to jede, jinak z 2.pc na 1. se jde připojit pomocí IP (alespon u většiny her které to podporují).
Díky


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv úno 22, 2007 19:21 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Příspěvky: 1098
Bydliště: Nejdek / Praha
firewall?

_________________
Techbit.cz - IT magazín
Novinky - grafické karty, procesory, základní desky, notebooky a další...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv úno 22, 2007 19:46 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv úno 22, 2007 18:31
Příspěvky: 8
Zkousel sem ale nepomohlo


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv úno 22, 2007 20:55 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Příspěvky: 1098
Bydliště: Nejdek / Praha
myslis ze si zkousel ho vypnout predpokladam :)

_________________
Techbit.cz - IT magazín
Novinky - grafické karty, procesory, základní desky, notebooky a další...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv úno 22, 2007 22:19 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv úno 22, 2007 18:31
Příspěvky: 8
jj, zkousel sem ho vypnout :) , ping obema smery funguje, je mensi nez 1, zkousel sem i scanovani IP na lan a naslo to dva PC.Vazne nevim cim to muze byt, zkousel sem misto automatickeho nastaveni lan i rucni ale to nepomohlo.Za radu ktera by to sprovoznila bych vam byl vazne vdecny ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s LAN - hry přes lan
PříspěvekNapsal: ned říj 25, 2009 14:14 
Taky sem měl tento problém - 2 pc na jednom xp a na druhém sedmičky. Založil sem na sedmičkách a xp nenašly, založil sem na xp a sedmičky našli. Nijak moc mi to nevadilo, ale poté jsem xp přeinstaloval na sedmičky a šlo to na obě strany....


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group