Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je úte zář 18, 2018 19:59

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 46 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Přetaktování grafik ATI
PříspěvekNapsal: pon říj 20, 2008 23:06 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
proste ty pameti ti nedovolej jit moc vysoko proste to zecne odmazavat kusy textur a hazet chybovy cary jak sis moh vsimnout :D takze ja to udelal takhle 620/220 mam nad a pod grafikou poradny vetraky ktery ji drzej na pohodu diky male frekvenci pameti se mi neobjevujou cary nikde za coz sem rad protoze me to sralo :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Přetaktování grafik ATI
PříspěvekNapsal: sob pro 13, 2008 14:55 
mám problém, že nainstaluju a poté chci program spustit , ale sekne se celej program a potom se resetuje comp. Neví někdo co s tím??? Mám grafiku EAH 3800. Díky moc za odpovědi.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Přetaktování grafik ATI
PříspěvekNapsal: čtv bře 11, 2010 21:51 
Mam dotaz nainstaloval jsem ten atitool a kdyz to spustim tak nemuzu kliknout na to : najdi max je to sede a nejde na to kliknout a to mam Ati grafickou kartu


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Přetaktování grafik ATI
PříspěvekNapsal: čtv dub 15, 2010 09:28 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Nejde mi spustit ATITool dole v pravo je ikona ATITool Loading a pak nic.....


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Přetaktování grafik ATI
PříspěvekNapsal: sob dub 16, 2011 20:00 
mě ten program nějak blbne .. čekam 15 minut než se objeví a když se objeví tak je seklý .. poradte .. grafiku mam sice starší ale :D .. sapphire HD 3850


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re:
PříspěvekNapsal: čtv lis 03, 2011 11:14 
PCMark píše:
jen bych k tomu dodal, že tohle zjistí max. frekvenci pouze orientačně a nedokáže to plně nahradit ruční postup

meleš hovna debile


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 46 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 2 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group