Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je úte lis 20, 2018 22:57

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: pls nouze
PříspěvekNapsal: stř úno 28, 2007 07:55 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv úno 15, 2007 19:31
Příspěvky: 12
nevim kam sem to měl dat tak sem to hodil sem k věci mam new sestavu a kdyz zapnu pc alert tak mi to hlasi furt chyby nevim jestli je to nastavenim nebo cim podívejte se na screen a pls poradte

Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř úno 28, 2007 08:06 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
nelíbí se mu napětí na 12V větvi. Změř si tedy napětí napětí na 12V větvi multimetrem a pokud bude v rozmezí 11,5 - 12,5V, tak je to OK a program to měří špatně. Jinak je potřeba vyměnit (nebo reklamovat) zdroj.

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř úno 28, 2007 09:08 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: pát srp 04, 2006 10:41
Příspěvky: 257
Bydliště: Ostrava --> Hultschin --> Brno
No kdyby jsi mel opravdu takovehle hodnoty tak uz by ti PC IMHO davno nejelo :-o Párkrát už jsem viděl hodnoty kolem 11V, ale to už byly PC které čekali na výměnu zdroje. Zkus vyzkoušet raději speedfan nebo jinou utilitku :P

_________________
ISAAC + Fortron blue storm 400W ATX12 2.0, AMD Athlon 64 X2 3800+ @ 2,6GHz (1,35V), DFI s.939 NF3 Ultra-DAGF, Kingston HyperX (HX3200AK2/1G) 2×512 MB DDR 400MHz K2-3-2-6-1 (2,6V) @ 400MHz 2-3-2-5-1 (2,7V), Sapphire ATI Radeon 9600 @ pro, SAMSUNG 200GB PATA 7200rpm + další spotřební harampádí


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř úno 28, 2007 10:06 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv úno 15, 2007 19:31
Příspěvky: 12
tak sem to změřil ještě v Sensoru a nakonec v tym SpeedFanu (ten se mě zda jako docela vydařena utilita ;) ) zde mate screeny jeste mam takove 2 lamérské otazky na ten speedfan co znamena ty zeleně odfafknute položky časem se to vždycky mění proč ?? a ještě dotaz bych se chtel zeptat co jsou všechno ty TEMPy

Obrázek

Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř úno 28, 2007 12:57 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
Jak vidíš, tak každý program ti ukazuje uplně jiné napětí, takže jediný možný způsob jak změřit napětí je změřit to multimetrem. Změřit napětí pomocí sw nejde ani orientačně.

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group