Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je stř kvě 23, 2018 02:22

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Archlinux,nastavení sítě
PříspěvekNapsal: sob bře 17, 2007 15:03 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv zář 21, 2006 10:55
Příspěvky: 20
Zdarec,předem musím upozornit,že jsem v linuxu hodně velká lama(klikací linux neberu,jakko znalost linuxu) i proto jsem si pro svůj starší notebook vybral Archlinux a musím říct,že jen instalace mě naučila daleko víc než 3měsíční používání Linux Live verze.Systém jsem instaloval z iso souboru a instaloval jsem z CD a né z FTP.Při instaalci jsem nainstaloval pouze balíčky z kategorie BASE,kernel jsem vybral starší(novější dělal problém s přerušením pči načítání),zavaděč jsem použil GRUB.A teď k problému,systém normálně najede ale příkaz pacman -Syu háže chybu připojení,dle toho usuzuji že problém je se sítí(když jsem zkoušel instalovat z FTP tak vše šlo po restartu to dělá ale to samé) mám nastaveno DHCP ale nevím zda se nemusí po startu zavádět nějaké moduly a podobně.Můžete proto prosím pomoc? Dík za jakoukoliv odpověď


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte kvě 29, 2007 17:44 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte úno 20, 2007 21:52
Příspěvky: 16
Bydliště: Hlučín
:D pravě jsem narazil na stejny problém


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group