Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je čtv zář 21, 2017 04:27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Jak se připojujete na internet? Přes:
kabelovku
telefonní linku
wifi
jinak
Můžete označit 1 možnost

Zobrazit výsledky
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Poskytovatelé internetu
PříspěvekNapsal: čtv bře 22, 2007 19:11 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř zář 20, 2006 19:30
Příspěvky: 432
Bydliště: Brno
Zdravím, chtěl bych si udělat takový menší přehled o poskytovatelech internetu se zaměřením v Brně, ale i jinde. Takže,když mám kabelovku, tak asi největší šance je, že bude vlastník UPC. Jeho tarify jsou sice dobré a to i rychlost a omezení dat,ale ta cena...!!!
Další možnost je telefonní linka. Tady je vlastník O2 Telefonica. Její tarify jsou nic moc v porovnáním s Volným. Ale ADSL je ADSL..
No a poslední dostupná varianta je WiFi, ale to většinou nedovoluje stahovat větší data, jelikož si to někteří poskytovatelé nepřejí a instalace antény na střechu je někdy menší komplikací... Takže, jak to vydíte vy?

_________________
Význam věcí neleží ve věcech samotných, ale v našem přístupu k nim.
Být, znamená, být vnímán.
Kdo chce vědět, musí se zeptat.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv bře 22, 2007 19:14 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: stř zář 20, 2006 19:33
Příspěvky: 205
Bydliště: Praha
Připojení přes kabelovou televizi má daleko větší rezervy v přenosové rychlosti a další výhody, takže kdybych mohl, určitě bych šel právě do něj. Zabránit by mi v tom mohl nedostatek peněz.

_________________
Zdenek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv bře 22, 2007 19:47 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Tady na Děčínsku byla nejlepší volba internetováho připojení od Karnevalu. Nic jiného konkurence schopného tady nebylo a Karneval nabízel dobrou rychlost, ale za poměrně dost korunek. Dostal jsem se postupně až na Turbo 7, to byla pekelná rychlost, ale dost taky zaplacená. Měl jsem 7000/550kbps, ale pouze 40GB datovej limit. Pro doma mi to stačilo, ale řeknu vám udržet takovou rychlost na 40GB limit bylo pořádné umění. :?
Teď co byly udělány nové tarify, tak jsem přešel na 2 560/256 40GB limit, ale pouze za pouchých 779Kč a to mi stačí. Platil jsem do minulého měsíce 2211Kč i s TV, internet byl přes 1700Kč. :evil:
Teď teprv jsem po několika letech spokojen s připojením se vším všudy. ;)

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: wifi a adsl
PříspěvekNapsal: úte kvě 15, 2007 16:55 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon kvě 14, 2007 20:17
Příspěvky: 9
Ja bydlim v mensim meste (12 000obyvatel) a dostupny tady mam 3 poskytovatele wifi a 1x ADSL od O2. Co se tyce wifi ,tak jeden z poskytovatelu je hodne pozadu a nema cenu ho resit, druheho sem mel(2,5roku z5) a kvalita sluzeb byla priserna(obcas to jelo treba jen 0,5kB/s). Tedka kamos ma toho tretiho, co se tyce stahovani ,tak nic moc
(http://www.nsys.cz) ,ale na hrani to staci(i kdyz tu hodku az dve kdyz je nejvyssi spicka ,tak mu to laguje)...ale na wifi se me hlavne nelibi firewall diky kteremu si muze poskytovatel zablokovat jakykoliv porty a omezovat pripojeni...ja odobne mam ADSL a sem spokojenej , mam to sdileny s 2sousedama a u nich sem nainstaloval programek na limitovani rychlosti(3000/128kbit ,rychlost pripojeni je 4096/256 ,datove neomezeny).Cena me vychazi 400/mesic na kazdyho+cena pevny linky-podle myho asi nejlepsi reseni(pokud mate sousedy s kteryma se dohodnete) :-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte kvě 15, 2007 20:27 
Offline
Čestný člen

Registrován: stř zář 20, 2006 19:36
Příspěvky: 258
Bydliště: Praha
dodal bych do statistiky volbu ADSL, telefonní linku bych bral jako DialUp.

_________________
Athlon64x2 4000+, K9N Neo V2,Sata II Raid0,Nvidia GF 8500,2GB ram, DVB-T Hauppauge HVR1100, DVB-S SkyStar2, DVB USB MSI DigiVOX mini II V3.0


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Poskytovatelé internetu
PříspěvekNapsal: stř kvě 09, 2012 04:45 
Zdravíčko no pokud jste na vážkách, jakého poskytovatele vybrat, zkuste se obrátit na http://www.xdsl.cz Tam vám velice rádi poradí a je vidět, že tomu opravdu rozumí. Já a můj přítel jsme v novém bytě podobný problém řešili a nakonec jsme právě s pomocí této firmičky vše zdárně vyřešili a nyní nám jede skvělý internet za nízkou cenu. Rozhodně doporučuji.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Poskytovatelé internetu
PříspěvekNapsal: pon kvě 14, 2012 09:18 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv bře 01, 2012 14:36
Příspěvky: 10
Kdysi jsem měla internet od Upc ale bylo to na nic, teď mám internet přes wifi od PorubaNet a jsem spokojená jak s kvalitou tak s rychlostí.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group