Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je sob úno 24, 2018 08:42

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: pls help! : D-Link DSL 362T+ASUS WL-566gM
PříspěvekNapsal: pon dub 02, 2007 10:43 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon dub 02, 2007 10:33
Příspěvky: 2
Pokud by nekdo vedel jak zapojit, prosim o radu. Marne se pokousim zapojit ASUS router WL-566gM. Dle rad je DHCP zapnuto na vsech pc. Router vidi ale pripojeni k netu neni. Na modemu D-Link DSL 362T je take nastavovani DHCL. Je mozne, ze se navzajem nedomluvi kvuli dvojimu DHCP? Jsem laik :( . Kde a jak provest nastaveni? Dekuji za radu


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon dub 02, 2007 14:19 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Příspěvky: 1098
Bydliště: Nejdek / Praha
dhcp muze byt zapnuto na obou, modem musis propojit s routerem asus do WAN portu.

teoreticky by to melo hned fungovat, pokud neni neco zkoněnýho v tom asusu.

_________________
Techbit.cz - IT magazín
Novinky - grafické karty, procesory, základní desky, notebooky a další...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: hm
PříspěvekNapsal: pon dub 02, 2007 14:47 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon dub 02, 2007 10:33
Příspěvky: 2
ono to tak je zapojeno. kliknu na sitova pripojeni, Bezdratoe pripojeni k siti-stav: pripojeno,rychlost i sila signalu na 100%.DHCP automaticky. pokud to zkusim dratem(LAN)-Pripojeni k mistni siti-stav-pripojeno,nejaka data tam behaji(odeslano prijato) a net take nic.dam zobrazit pocitace ve skupine a nenajde nic. nevim tedy kde je chyba. nastaveni?reklamace?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon dub 02, 2007 20:00 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Příspěvky: 1098
Bydliště: Nejdek / Praha
rozhodne nastaveni, prihlas se do asusu a projdi wizard.

_________________
Techbit.cz - IT magazín
Novinky - grafické karty, procesory, základní desky, notebooky a další...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: pls help! : D-Link DSL 362T+ASUS WL-566gM
PříspěvekNapsal: úte čer 10, 2008 02:51 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Mam teda jiný router, ale problém stejný lan fachá, ale připojení internetu přes d-link prostě nejde, vůbec nevim co s tim. Pokud zkusím wizarda v routeru tak napíše vše ok, ale net stejně nefachá, neví někdo co s tim?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: pls help! : D-Link DSL 362T+ASUS WL-566gM
PříspěvekNapsal: čtv čer 19, 2008 23:23 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
tiez mam problem s tym modemom(d-link dsl-362t) a to som este router ani nepripajal.
modem mam pripojeny k pc cez lan, lan normalne funguje ale modem nie a nie propojit na net :(

vie niekto ako spravne nastavit ten modem? podla pribaleneho navodu mi to nefunguje. pouzivam windows xp

bol by som vdacny za akukolvek radu. doteraz som mal usb dsl draytek vigor 318(prave z neho pisem) a to bola krasa ako bezproblemovo fungoval bez zbytocnych nastaveni


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: pls help! : D-Link DSL 362T+ASUS WL-566gM
PříspěvekNapsal: sob čer 21, 2008 12:48 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
to so zase ja(post vyssie)

dostal som sa o nieco dalej...

podarilo sa mi pripojit na net, ale len ako "bridge", tz., ze v OS musim vytvorit pripojenie s menom/heslom

vie niekto preco nie je mozne pouzit PPPoE v modeme? ze by to boa nejaka starsia verzia nekompatibilna so sucasnou ktoru pouziva t-com?

prosim poradte, aspon napiste ze to tu niekto cital :)

dakujem

miro


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: pls help! : D-Link DSL 362T+ASUS WL-566gM
PříspěvekNapsal: pon čer 23, 2008 19:50 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Asi po 2 rocni zkusenosti s timto modemem ( D-link 362T) jsem velmy nastvany. Dnes jsem si koupil Wifi router MSI RG60SE abych konecne memusel mit pripojeny modem k pevnemu PC pres usb a pres sitovku do swithe na ostatni 2 kompy, protoze mi porad musi stale bezet zaply pevny PC.(internet byl jen nasdilen). Po 4 hodinach zkouseni se mi podarila cekove rochodit jen sit a pripojeni k internetu ani tuk. Volal jsem i na technickou podporu O2 a jediny co sem se dozvedel ze tento modem neni na to stavenej, ze funguje pouze jako Bridge... Ale uz jsem se docetl na ostatnich stranakach ze to par lidi rozchodilo. Pry se ma na modemu vypnout DHCP a na routeru ho normalne zapnout. Tak to jdu jeste naposledy zkusit nejak pokoumat, a kdyz se mi to zazrakem povede tak napisu postup, ale uz v to ani neverim. Kdyby nekdo vedel jak na to tak bych byl velmy rad za kazdou dobrou radu. :?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: pls help! : D-Link DSL 362T+ASUS WL-566gM
PříspěvekNapsal: pon čer 23, 2008 21:00 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Tak se mi to konecne povedlo po 6 hodinach:-)) Staci nechat nastaveni modemu tak jak je a jen ho prepnout misto PPopE na Bridge a oboje mit nastaveny na DHCP servry a jede to jako kule:-)) Vsem hodne zdaru. Dotay kdyztak piste na jan.pelda@tiscali.cz


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: pls help! : D-Link DSL 362T+ASUS WL-566gM
PříspěvekNapsal: čtv črc 17, 2008 16:33 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Ahooooooooj. Mam internet od T-com(u) SK a pred takmer tyzdnom som si zakupil modem D-Link DSL 362T spolu s D-Link DI-524. Najprv som chcel pripojit modem k netu a az tak ho spojit s routerom, no spociatku mi robilo to iste co vam, cize modem pracoval, ale nebol pripojeny na net. Tak trochu som zahľadal na nete a siel som na stranku mojho internetoveho providera, cize http://www.t-com.sk , kde som si pozrel manual od jedneho modemu (konkretne Glitel 318 RI) a v nom som na 4. strane (v sekcii Vyrobne nastavenia) nasiel fakty, ktore som pouzil na nastavenie mojho modemu a mi velmi pomohli. Pouzil som: modulaciu, protokol, VPI a VCI.
odkaz na manual: http://www.t-com.sk/ImgCont/zakaznicka_podpora/internet/KTZ/Navod_na_obsluhu_Glitel_GT-318RI.pdf

Teraz mi to klape uzastne aj s routerom, no ked som ho zapajal, zistil som, ze som mohol modem nastavit ako Bridge a cez router sa napojit ako PPPoE, ale aj tak som rad, ze mi to slape.... :D:D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: pls help! : D-Link DSL 362T+ASUS WL-566gM
PříspěvekNapsal: úte led 19, 2010 20:11 
Ahoj, prosím zapomněl jsem heslo k připojení se na internet přes router RG60SE a nemůžu se tam dostat. Dá se s tím něco dělat nebo to nějak resetovat? Přes klasickej reset na zadní straně to nejde. Nerozumím tomu. Díky


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: pls help! : D-Link DSL 362T+ASUS WL-566gM
PříspěvekNapsal: úte led 19, 2010 21:22 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Monika: Podrz reset po dobu cca 10 sekund, to by melo pomoct.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group