Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je stř zář 26, 2018 02:36

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Fedora 6 x86 64bit.
PříspěvekNapsal: stř dub 04, 2007 10:59 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte úno 20, 2007 21:52
Příspěvky: 16
Bydliště: Hlučín
Instaloval jsem fedoru 6 vsechon probehlo v poradku , pak byl na rade restart a po restartu mi najela "prikazova radka" vse vypadalo v poradku a pak se mi na monitoru objevilo "mode not suported" jako kdybych nastavil velke rozliseni nebo obnovovací frekvenci.Jeste tam mam napsano : V90Khz H60Hz, aspon myslim :( .
:prayer:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř dub 04, 2007 14:51 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
To je otázka nebo konstatování ?? :?

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř dub 04, 2007 22:11 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte úno 20, 2007 21:52
Příspěvky: 16
Bydliště: Hlučín
otazka :stop: , potrebuji nejak fedoru rozchodit v mensi obnovovaci frekvenci


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv dub 12, 2007 17:34 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte úno 20, 2007 21:52
Příspěvky: 16
Bydliště: Hlučín
Nechapu proc tu mate tema LINUX kdyz tomu tady nikdo nerozumí . Klidne ho zruste !!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát dub 13, 2007 08:53 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:03
Příspěvky: 231
Napsal jsi hodně málo informací, hlavě použitý HW, grafická karta. Já měl také problémy s grafikou, kontrétně s rozlišením. Stačilo hledat http://www.google.com/search?aq=t&oq=nu ... lution&lr= a už jsem měl první výsledky. Když něco potřebuji s linuxem, jdu neprve na jistotu (google) pak na abclinuxu a nakonec na fóra.

_________________
Věř tomu. mozek tě vidí; salek.info


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group