Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je úte zář 19, 2017 19:50

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned dub 15, 2007 16:48 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 10, 2006 22:46
Příspěvky: 33
JohnGog píše:
Moc děkuju za vás čas :)


za nic-já rád :)

ještě sem něco nahoře doplnil

kdyby byl problém s tim Authentium ,tak se ještě ozvi


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned dub 15, 2007 17:23 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř bře 14, 2007 12:32
Příspěvky: 47
Bydliště: Rabasova
Baron Prášil píše:
JohnGog píše:
Moc děkuju za vás čas :)


za nic-já rád :)

ještě sem něco nahoře doplnil

kdyby byl problém s tim Authentium ,tak se ještě ozvi


oK ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Win32/Genetik trojský kůň aneb nejde smazat - prosím o radu
PříspěvekNapsal: stř srp 13, 2008 08:31 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Ahoj všem ,, může mi někdo poradit ??? Mám antivir AVAST... Ale pořád mi vyskakuje C:/win32/ Genetick trojsky kůn. v čera se mi dokonce vypínal pc po minutě tak sem nastavila obnovila obnovení systemu ale sem zas na začatku ty vyry byly smazany ale jak sem nastavila obnoveni systemu mam to jako by znovu , tim vypnutim se mi ukzovalo jakésy RPC . Prosím pomůže někdo ?? 01gabriela@email.cz


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Win32/Genetik trojský kůň aneb nejde smazat - prosím o radu
PříspěvekNapsal: stř srp 13, 2008 17:46 
Offline
Čestný člen

Registrován: sob dub 21, 2007 11:05
Příspěvky: 316
Bydliště: tam kde je přístup k netu:-) / Českomoravská Vysočina
Anonymous2 píše:
Ahoj všem ,, může mi někdo poradit ??? Mám antivir AVAST... Ale pořád mi vyskakuje C:/win32/ Genetick trojsky kůn. v čera se mi dokonce vypínal pc po minutě tak sem nastavila obnovila obnovení systemu ale sem zas na začatku ty vyry byly smazany ale jak sem nastavila obnoveni systemu mam to jako by znovu , tim vypnutim se mi ukzovalo jakésy RPC . Prosím pomůže někdo ?? 01gabriela@email.cz


zašlete mi log z programu HiJackThis a uvidíme kde je problém


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Win32/Genetik trojský kůň aneb nejde smazat - prosím o radu
PříspěvekNapsal: čtv srp 14, 2008 10:50 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
14.8.2008 10:59:05 Kontrola při startu soubor C:\WINDOWS\system32\Px.ax pravděpodobně varianta infiltrace Win32/Genetik trojský kůň vyléčen smazáním - uložen do karantény ZDENEK-BVYUNGTD\zdenek 14.8.2008 0:50:29 HTTP filter soubor http://nahuja.ru/spl/bot.dll pravděpodobně varianta infiltrace Win32/Genetik trojský kůň přerušeno spojení - uložen do karantény NT AUTHORITY\SYSTEM Infiltrace byla zachycena při přístupu na web aplikací: C:\WINDOWS\system32\svchost.exe. je to to co myslíš ale jestly víš prosím porad ju !


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Win32/Genetik trojský kůň aneb nejde smazat - prosím o radu
PříspěvekNapsal: čtv srp 14, 2008 10:52 
Offline
Čestný člen

Registrován: sob dub 21, 2007 11:05
Příspěvky: 316
Bydliště: tam kde je přístup k netu:-) / Českomoravská Vysočina
potřebuji abyste provedla toto: viewtopic.php?t=2318


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Win32/Genetik trojský kůň aneb nejde smazat - prosím o radu
PříspěvekNapsal: čtv srp 14, 2008 10:54 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Mám také problém s tím vypnutím pc když mi naskakujou viri a mám jich tam třeba i 1000 v karanténě za den !!!! tak se mi ukáže rcp .... a po minutě se restartuje (sám).... když už to takhle nastane tak obnovuju systém protože jinak to nejde jinak už nema AVAST ale ESEET NOD32......Dík Gabča..


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Win32/Genetik trojský kůň aneb nejde smazat - prosím o radu
PříspěvekNapsal: čtv srp 14, 2008 16:48 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
to asi neni ono ze ?? 00:22:29:000] D3DFramework.h (38) CD3DFramework - constructor
[00:22:29:468] D3DFramework.cpp (37) Start3D
[00:22:40:109] D3DFramework.h (38) CD3DFramework - constructor
[00:22:41:203] D3DFramework.cpp (37) Start3D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Win32/Genetik trojský kůň aneb nejde smazat - prosím o radu
PříspěvekNapsal: čtv srp 14, 2008 18:37 
Offline
Čestný člen

Registrován: sob dub 21, 2007 11:05
Příspěvky: 316
Bydliště: tam kde je přístup k netu:-) / Českomoravská Vysočina
co z tohoto návodu: viewtopic.php?t=2318 nechápete? Nějak to dáme dohromady


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Jak smazat pnkBstrA/B.exe
PříspěvekNapsal: stř led 21, 2009 14:10 
PnkBstr
Jak smazat:
C:/Windows/system32/PnkBstrA.exe
PnkBstrB.exe
C:/Windows/Prefetch/PnkBstrA.pf
PnkBstrB.pf
C:/Windows/system32/Logfiles/*.log

A případně v Need for speed Undercover/PB/PnkBstrA.exe
PnkBstrB.exe


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Win32/Genetik trojský kůň aneb nejde smazat - prosím o radu
PříspěvekNapsal: stř led 21, 2009 16:10 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
tímhle nástrojem můžeš ondinstalovat PunkBuster service:
http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe
(mimochodem, jedná se o komponentu , která umožňuje hraní po síti, tzv. anticheatovací program, není to virus..píšu pro jistotu)

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Win32/Genetik trojský kůň aneb nejde smazat - prosím o radu
PříspěvekNapsal: úte bře 24, 2009 23:48 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
zdravím(píšu z druhého pc), dnes jsem stáhl nějaký keygen(.exe), ale jak jsem to spustil, nic nenaběhlo, jen mi za okamžik začal hlásit AVAST několik napadených souborů.. byly všechny napadené jedním trojanem, bohužel jsem to tak rychle odklikal, že jsem si nestačl zapamatovat co to bylo zač :-D, dal jsem u všeho smazat, potom jsem to ještě projel v nouzovém rež. ale jak jsem znovu sputil norm. způsobem, tak mi přeh přihlaš. obrazovkou vyskočí error SPOOLSV.exe a nějaký kod toho problému a bud můžu dát OK nb STORNO, ono je v podstatě jedno na co kliknu, ptz když se přihlásím k nějakému uživateli, pokaždé to hodí jen obr. dané plochy, bez ikonek, a hned se zase odhlásí a skočí na přihl. obrazovku.. proto se nemůžu nijak dostat do WIN, hodil bych vám sem log z Hijackthis, ale nevím jak do dokázat, když se nikam nedostanu.. zítra vám jsem ještě hodím foto toho errou.. já už vůbec netuším co s tím a do reinst. windowsů se mi moc nechce :-(, no třeba se někdo najde, kdo bude mít nějakou radu.. tak dobrou :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Win32/Genetik trojský kůň aneb nejde smazat - prosím o radu
PříspěvekNapsal: úte bře 24, 2009 23:50 
Offline
Čestný člen

Registrován: sob dub 21, 2007 11:05
Příspěvky: 316
Bydliště: tam kde je přístup k netu:-) / Českomoravská Vysočina
posli log z hijackthis


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Win32/Genetik trojský kůň aneb nejde smazat - prosím o radu
PříspěvekNapsal: stř bře 25, 2009 13:34 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Ten bych samozřejmě poslal, kdyby to šlo, ale jak jsem už psal, tak se mi nejde přihlásit na žádného uživatele, když se přihlásím, skočí mi tam jen obr. plochy a hned mi zase skočí okno "odhlašuji"..


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Win32/Genetik trojský kůň aneb nejde smazat - prosím o radu
PříspěvekNapsal: stř bře 25, 2009 13:36 
Offline
Čestný člen

Registrován: sob dub 21, 2007 11:05
Příspěvky: 316
Bydliště: tam kde je přístup k netu:-) / Českomoravská Vysočina
a v nouzovém režimu?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Win32/Genetik trojský kůň aneb nejde smazat - prosím o radu
PříspěvekNapsal: stř bře 25, 2009 14:13 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
v nouzovém režimu to dělá to samé.. ještě jsem si říkal, že bych zkusil tu konzoly pro opravení systému nebo co to je zač..


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Win32/Genetik trojský kůň aneb nejde smazat - prosím o radu
PříspěvekNapsal: stř bře 25, 2009 14:19 
Offline
Čestný člen

Registrován: sob dub 21, 2007 11:05
Příspěvky: 316
Bydliště: tam kde je přístup k netu:-) / Českomoravská Vysočina
tak jedině nabootovat z něčeho takového a projet tím PC: http://www.nu2.nu/pebuilder/


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Win32/Genetik trojský kůň aneb nejde smazat - prosím o radu
PříspěvekNapsal: stř bře 25, 2009 15:23 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
si borec, live cd by mě vůbec nenapadlo(jo přidal jsem si tě na icq, tak si mě autoriz.) .. no jinak jsem ještě pohledal a našel jsem další "live cd" jako je avast! BART CD, AVG Rescue CD, windows PE apod. no ty první dvě jsou komerční, ale našel jsem si ten AVAST na torrentech a za chvilku to pujdu vyzkoušet.. potom bych kdyžtak vyzkoušel ten soft co jsi mi navrhl ty. Jo a myslíš že bych v tom avast bart cd udělal log z Hijackthis??


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Win32/Genetik trojský kůň aneb nejde smazat - prosím o radu
PříspěvekNapsal: pon bře 30, 2009 10:29 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Prosím pomoc. Zkoušel jsem jednat podle předchozích návodů ale nějak se v tom ztrácím.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Win32/Genetik trojský kůň aneb nejde smazat - prosím o radu
PříspěvekNapsal: pon bře 30, 2009 10:34 
Offline
Čestný člen

Registrován: sob dub 21, 2007 11:05
Příspěvky: 316
Bydliště: tam kde je přístup k netu:-) / Českomoravská Vysočina
Zdravím, problem s virem Adware.Virtumonde.Neo píše:
Prosím pomoc. Zkoušel jsem jednat podle předchozích návodů ale nějak se v tom ztrácím.


ozvěte se mi prosím na ICQ a vyřešíme to


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 3 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group