Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je čtv zář 20, 2018 19:33

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Windows XP a zvuk Realtek 97
PříspěvekNapsal: čtv dub 19, 2007 18:25 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv dub 19, 2007 18:18
Příspěvky: 3
Ahoj...Přeinstalovala jsem Windows XP a nainstalovala jsem si všechny ovladače....grafiku, tiskarnu atd atd...Ale instaluju zvuk.Mám integrovanou Zvukovou kartu a stáhla jsem si Realtek 97....a nejak mi to nejede.Ale tento ovladač jsem měla už i před formátem a šlapalo mi to.Prosím poradte mi někdo :cry: Budu moooc ráda :prayer:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv dub 19, 2007 18:39 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
Jakou máš základní desku?

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv dub 19, 2007 18:40 
Offline
Čestný člen

Registrován: stř zář 20, 2006 19:36
Příspěvky: 258
Bydliště: Praha
odinstalujte zvuk a pomocí programu Everest si načtete přesné informace o zvukovce. Najdete je také v manuálu k desce. CDrom k desce rovněž obsahuje původní výbavu ovladačů.

_________________
Athlon64x2 4000+, K9N Neo V2,Sata II Raid0,Nvidia GF 8500,2GB ram, DVB-T Hauppauge HVR1100, DVB-S SkyStar2, DVB USB MSI DigiVOX mini II V3.0


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv dub 19, 2007 19:03 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv dub 19, 2007 18:18
Příspěvky: 3
Název mi to píše neznámý ale ID je 09/06/2006-PT890-8237A-6A7L8M4BC-00.Ale tam jak je v Everestu Multimedia tak je tam napsany VIA VT8237A/8251 High Definition Audio Controller.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát dub 20, 2007 08:40 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
měly by to být přesně tyhle ovladače: ftp://152.104.238.19/pc/audio/WDM_A399.exe

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon dub 30, 2007 08:17 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: čtv dub 19, 2007 18:18
Příspěvky: 3
Noo tak jsem to stáhla a nainstalovala ale zvuk nic :( .Dívala jsem se a k počítači žádné CD nemám...co mám dělat?pls poradte nekdo


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Windows XP a zvuk Realtek 97
PříspěvekNapsal: stř říj 10, 2007 20:55 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř říj 10, 2007 20:51
Příspěvky: 1
a koukala si se do biosu jestli ji tam mas povolenou ptz me to taky delalo ze mi to neslo i kdyz sem mel naistalovany ovladce.. skus se tam mrknou urco to bude tim..


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 11, 2007 07:26 
Offline
Čestný člen

Registrován: sob dub 21, 2007 11:05
Příspěvky: 316
Bydliště: tam kde je přístup k netu:-) / Českomoravská Vysočina
toto budou správné ovladače : http://www.viaarena.com/Driver/hda_v340f.zip


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 11, 2007 10:04 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř zář 20, 2006 19:30
Příspěvky: 432
Bydliště: Brno
Podobný problém jsem již řešil. Sice měl kamoš jinou značku zvukovky, ale problém byl stejný. Vyřešil to tak, že zvukovku dal do jinýho slotu v PC a pak se rozjela.Pokud nemáš volný slot, tak ji zkus vyndat a dát zpět.Třeba to pomůže.

_________________
Význam věcí neleží ve věcech samotných, ale v našem přístupu k nim.
Být, znamená, být vnímán.
Kdo chce vědět, musí se zeptat.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 11, 2007 11:25 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: čtv lis 23, 2006 13:01
Příspěvky: 814
ee problem bude jiinde stači zapnout repraky :cool:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 11, 2007 11:40 
Offline
Čestný člen

Registrován: sob dub 21, 2007 11:05
Příspěvky: 316
Bydliště: tam kde je přístup k netu:-) / Českomoravská Vysočina
Pockmat píše:
Podobný problém jsem již řešil. Sice měl kamoš jinou značku zvukovky, ale problém byl stejný. Vyřešil to tak, že zvukovku dal do jinýho slotu v PC a pak se rozjela.Pokud nemáš volný slot, tak ji zkus vyndat a dát zpět.Třeba to pomůže.


Nic proti, ale jsi úplně mimo... Uživatelka jasně píše, že se jedná o INTEGROVANOU zvukovku! Takže příspěvek mimo mísu...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 11, 2007 19:35 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Mozna je to offtopic, ale windows potrebuji stahnute aktualizace pro spravnou deteci HD (high definition) audia, coz Tvoje zvukovna je! Konrekte se jedna o zaplaty KB835221 a KB888111 ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 11, 2007 20:24 
Offline
Čestný člen

Registrován: sob dub 21, 2007 11:05
Příspěvky: 316
Bydliště: tam kde je přístup k netu:-) / Českomoravská Vysočina
zener píše:
Mozna je to offtopic, ale windows potrebuji stahnute aktualizace pro spravnou deteci HD (high definition) audia, coz Tvoje zvukovna je! Konrekte se jedna o zaplaty KB835221 a KB888111 ;)


offtopic to není, ale již jsem se setkal s lidmi, kterým zvuk jede i bez těchto záplat... každopádně pokud je nemáte, navštivte web windowsupdate.com a stáhněte veškeré nabídnuté aktualizace


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Windows XP a zvuk Realtek 97
PříspěvekNapsal: pát led 25, 2008 17:26 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát led 25, 2008 17:23
Příspěvky: 1
Martinka píše:
Ahoj...Přeinstalovala jsem Windows XP a nainstalovala jsem si všechny ovladače....grafiku, tiskarnu atd atd...Ale instaluju zvuk.Mám integrovanou Zvukovou kartu a stáhla jsem si Realtek 97....a nejak mi to nejede.Ale tento ovladač jsem měla už i před formátem a šlapalo mi to.Prosím poradte mi někdo :cry: Budu moooc ráda :prayer:



Mám uplně jeden a ten samej, kdyby se ti povedlo ho vyřešit, nebo někdo by mi mohl poradit, nemohli byste mě kontaktovat na ICQ?
210844396
Je to takový nejlepší..díky moc


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Windows XP a zvuk Realtek 97
PříspěvekNapsal: ned úno 24, 2008 14:39 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned úno 24, 2008 13:28
Příspěvky: 1
Ahoj lidi, mám uplě stejnej problém jako měla martinka. Měl sem Visty, ale nevyhovovaly mi, tak jsem si je preinstaloval na XP a mel sem problemy s grafikou a se zvukem. Grafiku sem vyřešil, ale zvuk ne. Sedim už u toho den a stahuju kde co a pořad nic, nenašel by se někdo kdo by mi poradil co s tim ? :?:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re:
PříspěvekNapsal: sob dub 12, 2008 22:01 
PCMark píše:
měly by to být přesně tyhle ovladače: ftp://152.104.238.19/pc/audio/WDM_A399.exe



    Nahoru
      
    Odpovědět s citací  
     Předmět příspěvku: Re: Windows XP a zvuk Realtek 97
    PříspěvekNapsal: čtv kvě 01, 2008 10:28 
    taky mám ten samí problém a už si s tím hraju celé dopoledne a teď stahuji ten soubor, doufám, že to pomůže


    Nahoru
      
    Odpovědět s citací  
     Předmět příspěvku: Re:
    PříspěvekNapsal: sob čer 28, 2008 21:09 
    PCMark píše:
    měly by to být přesně tyhle ovladače: ftp://152.104.238.19/pc/audio/WDM_A399.exe


    Nahoru
      
    Odpovědět s citací  
     Předmět příspěvku: Re: Windows XP a zvuk Realtek 97
    PříspěvekNapsal: pon črc 07, 2008 12:33 
    Online
    Uživatel
    Uživatel

    Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
    Příspěvky: 2203
    ja mam ten problem ze sem prinstaloval win xp a nainstaloval sem si vsechny ovladace grafiku atd.-.. mam komp od packard bell a na jejich strance sem si stahnul ovladace na zvuk a nainstaloval ale zvuk neslysim tak sem si naisntaloval jine ovladace ale furt mi ten zvuk neni slyset poradte plz!! :roll: [color=#BFFF40]


    Nahoru
     Profil  
    Odpovědět s citací  
     Předmět příspěvku: Re: Windows XP a zvuk Realtek 97
    PříspěvekNapsal: pon črc 07, 2008 13:24 
    Offline
    Moderátor
    Moderátor
    Uživatelský avatar

    Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
    Příspěvky: 2766
    mike: Jaky mas presne pocitac? Konkretne zakladni desku?

    _________________
    PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
    NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
    NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
    NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
    mobil: Sony Ericsson Xperia X1

    YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


    Nahoru
     Profil  
    Odpovědět s citací  
    Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
    Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

    Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


    Kdo je online

    Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


    Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
    Můžete odpovídat v tomto fóru
    Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
    Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
    Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

    Hledat:
    Přejít na:  
    cron
    Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group