Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pon zář 24, 2018 00:51

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Problem s Fraps-nenahrava zvuk.
PříspěvekNapsal: ned dub 22, 2007 14:21 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned pro 17, 2006 10:04
Příspěvky: 2
Bydliště: Trenčín
Ked si chcem nahravat video cez fraps a vyberiem Detect best sound input ,tak mam potom miesto zvuku len sum.
Neviete cim to moze byt?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s Fraps-nenahrava zvuk.
PříspěvekNapsal: čtv bře 13, 2008 11:08 
vpravo dole na liste poklikni na "repracek" a vyber smesovac stereo (pripadne se podivej do "moznosti" a nastav si vstup)- nastav hlasitost, odskrtni "ztlumit", a melo by to fungovat.
u me byl aslespon problem zde :-)) a ted uz nahravam i se zvukem.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s Fraps-nenahrava zvuk.
PříspěvekNapsal: ned zář 21, 2008 16:09 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Anonymous píše:
vpravo dole na liste poklikni na "repracek" a vyber smesovac stereo (pripadne se podivej do "moznosti" a nastav si vstup)- nastav hlasitost, odskrtni "ztlumit", a melo by to fungovat.
u me byl aslespon problem zde :-)) a ted uz nahravam i se zvukem.


velmi děkuju ted už mi zvuk funguje ...

Ale potreboval bych poradit s rychlostí když natočím video třeba na 30 sekund tak se mi přehraje na patnáct a zbylých dalších 15 sekund jenom hraje hudba


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s Fraps-nenahrava zvuk.
PříspěvekNapsal: sob bře 14, 2009 13:55 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Mam stejny problem akorat směŠovač stereo mam odškrtnutý, ale pořa mi nefunguje zvuk.....


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s Fraps-nenahrava zvuk.
PříspěvekNapsal: ned bře 07, 2010 01:50 
pokud i pri smesovaci nefunguje zvuk zkuste ovladaci panely/zvuk/zaznam a tam pak spustit ci zapnout stereo mix


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s Fraps-nenahrava zvuk.
PříspěvekNapsal: ned bře 07, 2010 01:53 
jeste k tomu dulezita pripominka, pote co zapnete stereo mix tak ve frapsu v nabidce video zmente best input na windows input, pak by to melo fungovat


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s Fraps-nenahrava zvuk.
PříspěvekNapsal: ned bře 07, 2010 20:18 
Čus, mám Fraps sice starou verzi ale funguje vše až na zvuk :D Jak jinak. Program si zvolí mokrofó jako nejlepší věc na nahrávání zvuku a já nevím jak to mám změnit. I když ho odpojím furt jako by tam byl přes PC sem lama tak sry :D


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s Fraps-nenahrava zvuk.
PříspěvekNapsal: ned bře 07, 2010 20:22 
Jo a ten Fraps mám 2.5.3


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s Fraps-nenahrava zvuk.
PříspěvekNapsal: ned bře 07, 2010 21:51 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
VIsta/W7 :ikona reproduktoru,zařízení pro záznam, mikrofon zakázat a povolit směšovač stereo

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s Fraps-nenahrava zvuk.
PříspěvekNapsal: stř čer 30, 2010 08:15 
Mam problem, od te doby co je novejsi verze Fraps, kterou mam nainstalovanou, se snazim nahrat videa ze hry 4story, jako v poho je nahraju, ale kdzy je chci upravit ve windows movie maker, tak mi to ukaze ze to je spatne nahrany. U jinych videi, ktere nejsou nahrane pres Fraps to jde v pohode... Prosim poradte, co mam delat...


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s Fraps-nenahrava zvuk.
PříspěvekNapsal: stř čer 30, 2010 08:49 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
převést (formatFactory apod.)

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s Fraps-nenahrava zvuk.
PříspěvekNapsal: sob lis 20, 2010 22:51 
Chapi mám problém.když nahrávám video nahraje se mi asi 30 s a pak se nahrávaní vypne..čím to je?? :-(


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s Fraps-nenahrava zvuk.
PříspěvekNapsal: ned lis 21, 2010 15:33 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: ned srp 10, 2008 23:56
Příspěvky: 1236
Bydliště: Zlín
Fraps je placená aplikace. 30s je omezení trial verze, která je zdarma.

_________________
Intel C2D E7300@3.4GHz * AC Freezer 7 PRO * Asus P5Q * Radeon HD 4850 *RAM 6GB 1066MHz CL5 * Seagate Barracuda 250GB *Corsair VX450W* CM Elite 334 * LG 22" *


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s Fraps-nenahrava zvuk.
PříspěvekNapsal: ned lis 21, 2010 21:28 
Aha..díky


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s Fraps-nenahrava zvuk.
PříspěvekNapsal: ned bře 13, 2011 10:10 
Já mám problém ale nevímjak na to. Prostě když chci nastavit vefrapsu aby mi nahrával zvuk jen v pc tak jen nahráv z okolí jakto??


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s Fraps-nenahrava zvuk.
PříspěvekNapsal: pát dub 29, 2011 23:23 
lidi mám frapsa a strašne mi to pri natáčaní wow seká,pri tom mám komp nový,8GB ram ddr3,4jadro AMD 3,2GHZ,500GB hardisk:
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=14187873
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10933346
http://www.gigabyte.com/products/produc ... id=3297#ov
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=15679681
http://www.gigabyte.com/products/produc ... id=3354#ov

ked mám normálne wow bez natačania tak mám FPS 60 ale ked zapnem natáčanie tak to klesne na 30 nieked aj menej,niekedy mi to natača dobre dokonca raz už aj na 60ps natačalo ale po prerušené a znova spustení to zas nešlo,proste dost to blbne a málokedy to natáča dobre ,je chyba vo frapse alebo v kompe ? videjka čo som natačal predtým som natačal na fakt šunke kompe a šlo to pohode,alebo je niejaký iný program n natačanie ale v takej kvalite ako fraps


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s Fraps-nenahrava zvuk.
PříspěvekNapsal: ned kvě 15, 2011 13:40 
Mnoo, ja som práve odskúšal a funguje to bez problémov. Tak mám notebook HP 4510s, nainštalovanú Mafia I, nainštalovaný Fraps 2.9.3, (mala by fungovať aj staršia verzia 2.5.3, ale nemám odskúšané nahrávanie videa s touto verziou.) odporúčam stiahnut full registered, aby sa dalo nahrávať video s dĺžkou podľa potreby. Ako tu už bolo poradené, tak len pripomínam, že WVista/W7 :ikona reproduktoru,zařízení pro záznam, mikrofon zakázat a povolit směšovač stereo. V programe treba prepnúť na Use Windows input. Ja som zatial skúsil snímkovanie 30 fps. A video mám krásne, bez trhania obrazu, či zvuku. A tých 30fps bohato stačí, je to najpoužívanejšia norma, nie je potrebné vyššie fps. Už len potom prípadne spracovať, dajme tomu cez Movie Maker, alebo iný program. Ak sa chceš o video podeliť, možeš ho dať na web a zadať link. Ja to plánujem, niečo mimoriadne som zahral v misii Omerta, chcem to nahrať a podeliť sa o svoj zážitok, čo som zahral. Tak ak to budem mať aj na webe, rád sa podelím so zážitkom a zavesím sem link na video. Všetkým zdar, a nech sa darí v hre.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problem s Fraps-nenahrava zvuk.
PříspěvekNapsal: sob bře 31, 2012 00:18 
Chtěl bych se zeptat mám fraps 3.0.1 a když natáčím tak mi to nahrává zvuk ze hry coš je paráda ale mikrák ne, zkoušel jsem i více frapsů ale nejde mi to, nevíte proč ?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group