Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je čtv kvě 24, 2018 03:31

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 43 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Problém s CS 1.6!!!
PříspěvekNapsal: pon dub 23, 2007 20:51 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon dub 23, 2007 19:43
Příspěvky: 22
Ahoj, mám docela vážnej problém s hrou counter strike 1.6.Dříve jsem ji hrál na starým PC a bylo to v pohodě. Těď mám novej PC (AMD x2 4200+EE,2GB RAM, Radeon X1900GT) a CS společně s pár dalšíma hrama běží strašně rychle.Kolo,které má mít normálně 3,5minuty má asi 15 sec,zásobník mám vystřílenej během sec apod.To mi dělá i u pár starších her,ale u CS mi to opravdu vadí. Prosím poraďte,co mám dělat,aby mi to chodilo zase normálně.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte dub 24, 2007 14:47 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: ned pro 31, 2006 16:17
Příspěvky: 148
Bydliště: Děčín
Nainstaluj AMD Dual core optimizer, ten by to měl vyřešit: http://www.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_871_9706,00.html

_________________
C2D E6550@2,8Ghz, ASUS P5K-E, ZOTAC 8800GTS 512MB, 4x1024MB A-Data 800MHz, WD 500GB, Seagate 500GB, Corsair 520W, Windows Vista 64bit, Acer AL2723W - 27" -SPVA


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Thanks!!!
PříspěvekNapsal: stř dub 25, 2007 17:36 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon dub 23, 2007 19:43
Příspěvky: 22
Díky moc, hra už mi jde zcela v pořádku :prayer: :cool: :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s CS 1.6!!!
PříspěvekNapsal: úte srp 19, 2008 05:25 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Mam problém ,
Již 2x jsem přeinstaloval CS 1.6 a pořád mi nejde spustit nová hra . smazal jsem i slozku VAlve a smazal registry a pořád nic . Nevíte co stim ?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s CS 1.6!!!
PříspěvekNapsal: stř srp 20, 2008 16:40 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř srp 20, 2008 16:32
Příspěvky: 15
hasic93 píše:
Mam problém ,
Již 2x jsem přeinstaloval CS 1.6 a pořád mi nejde spustit nová hra . smazal jsem i slozku VAlve a smazal registry a pořád nic . Nevíte co stim ?


a ako si zapinal hru ? najprv musis dat change game a az potom new game :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s CS 1.6!!!
PříspěvekNapsal: pon pro 15, 2008 10:06 
Problem jako svin,
Nainstaloval jsem CS 1.6 Non Steam a i zapetchoval ale nemuzu si v hlavnim menu hry rozkliknout ikonku Find Servers...Nevite jak mi pomoct?? Mooc bych to ocenil


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s CS 1.6!!!
PříspěvekNapsal: sob pro 27, 2008 19:22 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
kup si steam tam mas vse a neblbne to


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s CS 1.6!!!
PříspěvekNapsal: pon led 19, 2009 20:53 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
ja mam problem ze nevim jak zpustit cs po netu stahl jsem si patch a steam a nevim co s tim je jak hrat po netu aboty mi do toho taky nejdou :( pls poradte :-o :?: :cry: :lool:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s CS 1.6!!!
PříspěvekNapsal: pon úno 09, 2009 10:50 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
když chci spustit serwer napíše mito::::::Your.dll(cl-dills/client.dll)differs from the serwer s


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s CS 1.6!!!
PříspěvekNapsal: pon úno 09, 2009 15:44 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
vill,ja sem tento problem taky mel, a vyresil sem to tak, ze jsem si stahl patch cislo 21 a slape to uplne v pohode :).kdyztak se mi ozvi na ICQ 367167569


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s CS 1.6!!!
PříspěvekNapsal: úte bře 03, 2009 16:58 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Cs 1.6 mi nenajde žádný server. A když dám add server by ip adress, tak to refrešuje, ale žádný nový server se nepřidá. Prosím pomoc!!!!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s CS 1.6!!!
PříspěvekNapsal: čtv bře 05, 2009 06:45 
dobrí den

Potřeboval bych poradit s cs1.6 kdys jsem si nainstalovlal cs1.6 tak ted mam trosisku omalejsi net!! :roll: tak bych potřeboval poradit

Diky


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s CS 1.6!!!
PříspěvekNapsal: pon kvě 18, 2009 12:46 
Anonymous2 píše:
Cs 1.6 mi nenajde žádný server. A když dám add server by ip adress, tak to refrešuje, ale žádný nový server se nepřidá. Prosím pomoc!!!!


Mam presne taky iyty problem na patchy v23 plllls mocinko poradte dakto :( :( :( :( :rigth: :(


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s CS 1.6!!!
PříspěvekNapsal: úte říj 13, 2009 15:55 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte říj 13, 2009 15:52
Příspěvky: 1
Prosím taky mi to nechce najít žádné servery i když tam dám IP fakt nwm co s tim.....pls pls pls pls poraďte někdo co s tim mám dělat....


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s CS 1.6!!!
PříspěvekNapsal: stř říj 14, 2009 17:26 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 22, 2008 13:51
Příspěvky: 334
Bydliště: Hradec Králové
Ricky0951 píše:
Prosím taky mi to nechce najít žádné servery i když tam dám IP fakt nwm co s tim.....pls pls pls pls poraďte někdo co s tim mám dělat....

Stáhni si patch!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s CS 1.6!!!
PříspěvekNapsal: pát lis 06, 2009 19:46 
čus má�cs 1.6 když � chci přip�it k servru takmi to napíše že�ení možno�e připojit p� poraďte díky


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s CS 1.6!!!
PříspěvekNapsal: sob lis 07, 2009 14:08 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 22, 2008 13:51
Příspěvky: 334
Bydliště: Hradec Králové
czcz píše:
čus má�cs 1.6 když � chci přip�it k servru takmi to napíše že�ení možno�e připojit p� poraďte díky

Máš patch???


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s CS 1.6!!!
PříspěvekNapsal: pon pro 21, 2009 13:51 
Pls já mám problém že když spustim cs tak dam New Game vyberu mapu dám start a když všechno naběhne tak se to vypne pls poradte !?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s CS 1.6!!!
PříspěvekNapsal: sob bře 13, 2010 08:13 
koupil sem si steam nejak sem to nainstaloval a chci hrat ,ale hru nemam pres celej monitor...je zuženej a jeste nevim jak mam tam mam dat boty...z kama je mam do toho steamu instalovat?? pls diky za odpoved...


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s CS 1.6!!!
PříspěvekNapsal: čtv bře 18, 2010 12:15 
Potřeboval bych poradit už fakticky nwm co s tím : když zapnu cs v poho najde servy vše v poho jak mile se připojím na server naběhne hlavní stránka toho servru jak je dole OK a u toho zkončim hra se okamžiě sekne a vypnout jde jen přes správce Nevíte někdo co s tím?? =o((


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 43 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group