Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je stř kvě 23, 2018 02:24

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 43 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Problém s CS 1.6!!!
PříspěvekNapsal: sob dub 10, 2010 15:09 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
jak si ho stahn utka nekdi nejde a nekdo jo nevite proc jako hodi eror


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s CS 1.6!!!
PříspěvekNapsal: stř čer 02, 2010 13:18 
Zdravím....
Měl bych jeden problém ohledně hry Counter Strike 1.6..
Jsem steamovej hráč, csko hraju 5 let, a dostal jsem notebook nový comp.
Hraju mam 100 fps, a když potkavám nějaký hráče, a víc a víc...
Tak najednou csko, začne lítat mezi 20-30 fps...
Nemám špatný comp ale je to nootebok no.
Pak tu mám ještě jeden problímek..
Když hraju s clanem cwéčka, lidé mi někdy napíšou abych točil "demo"..
Točím, ale jak mile dam do console record "název"..
Tqk se demo začne nahrávat, ale v csku se mi to začne strašně trhat. Posekávat...
Nevíte co stym prosím?
Děkuji za každou radu.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s CS 1.6!!!
PříspěvekNapsal: sob zář 25, 2010 23:46 
prosím pomoc!!! zapnem CS 1.6,ale nenaskočí mi hlavná stránka/okno,ale je zrazu čierna obrazovka a napíše OUT OF FREQENCY....podla mna je chyba v rozlizeni hry....mam LCD obrazovku a ja som dal nahodou rozlisenie 300x150,a vtedy mi zacalo toto písať....pomozte mi..prosím..

_Jasp3r_ :( :)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s CS 1.6!!!
PříspěvekNapsal: pon říj 11, 2010 14:26 
ja mam taky problem ze ked chcem spustit cs tak mi vyskoci tabulka: fatak error: available memory less than 15Mb .. co s tym je?? vie mi niekto poradit? .. mam W7 ..


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s CS 1.6!!!
PříspěvekNapsal: stř lis 10, 2010 19:21 
Ahoj, mám stejný problém. Měl jsem dříve nainstalovaný CS 1.6 non steam a šel v pohodě i na W7, ale přeinstaloval jsem PC a píše mi topři spuštění tabulku fatal error... Nevítejak to spravit. díky


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s CS 1.6!!!
PříspěvekNapsal: pon lis 15, 2010 19:44 
Tak problém vyřešen, stačí normálně nainstalovat cs a pak na ikone na ploše pravý tlačítko, vlastnosti, kompatibilita a zaškrtnout kompatibilní s win XP SP3 a půjde to
pro hraní po netu musíš nainstalovat patch, dobrý je v češtině na:
http://www.kotelna-web.cz/?strana=download


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s CS 1.6!!!
PříspěvekNapsal: stř lis 17, 2010 18:22 
Zdravim když hraju csko tak mě to pokaždý vykopne asi po 10 minutách hraní a napíše mi to :
Client timed out while answering challenge.
---> Please make sure that you have opened the appropriate ports on any firewall you are connected behind.
---> See http://support.steampowered.com for help with firewall configuration-- nevíte někdo co stím? Předem díky za rady!


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s CS 1.6!!!
PříspěvekNapsal: ned pro 12, 2010 12:44 
mam tkkovej mensi problem kdyz chodim tk nemuzu pohybovat do predu a do boku zaroven v cem je problem dik :)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s CS 1.6!!!
PříspěvekNapsal: ned pro 12, 2010 12:44 
Návštěvník píše:
mam tkkovej mensi problem kdyz chodim tk nemuzu pohybovat do predu a do boku zaroven v cem je problem dik :)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s CS 1.6!!!
PříspěvekNapsal: ned pro 19, 2010 12:23 
CS ALL Potřebuju poradit z ničeho nic my csko při spuštění psalo že hl.exe přetalo pracovat newím co stím zkoušel sem už reinstal aji jinačí patch a furt nic ale pc mám dobrý
Pentium(R) Dual-Core 2.75 Ghz 2.75 Ghz 4gb ram dík za odpověd


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s CS 1.6!!!
PříspěvekNapsal: stř pro 29, 2010 20:01 
Ahojte ja mam problem s chozenim drzim WD a chodi mi to o 25` misto 50 nevite co stim diky :)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s CS 1.6!!!
PříspěvekNapsal: pon led 03, 2011 23:10 
HaRdc0rE píše:
Zdravim když hraju csko tak mě to pokaždý vykopne asi po 10 minutách hraní a napíše mi to :
Client timed out while answering challenge.
---> Please make sure that you have opened the appropriate ports on any firewall you are connected behind.
---> See http://support.steampowered.com for help with firewall configuration-- nevíte někdo co stím? Předem díky za rady!





neboj to mne taky pise... :)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s CS 1.6!!!
PříspěvekNapsal: stř led 05, 2011 21:27 
Hoj mám problém když najedu na cs a dam vyhledat servery tak me to automaticky přihlašuje na server který nefunguje a když se přes servers(vpravo dole) připojim na jiný server tak mě to vyhazuje a opět se začne načítat nefunkční server.Prosím poraďte


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s CS 1.6!!!
PříspěvekNapsal: sob led 08, 2011 11:36 
Prosim vas mam problem se spustenim CS....Driv kdyz jsem hral Csko na nejvyssi detaily jelo to v pohode (Mam 1600x900) Ale ja na to zapomnel a dal jsi tam 1280x1024 a kdyz sjem klikl na apply vyhodilo mi to hrua napsalo no signal, proste to vyhodilo funkce...prosim nevite co s tim? Diky


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s CS 1.6!!!
PříspěvekNapsal: ned led 23, 2011 17:32 
:brv: potrebuju poradit s CS 1.6 kdyz chcu neco napsat nebo kdokoli jinej tak mne to napise csstrike allCt ,csstrike allt ,csstrike alldead a nic jiniho se mne neukaze a este potrebuju poradit treba v de dust 2 mam po zdech cerno a ubec nevidim ostatni hrace prosim o radu Bednarik


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s CS 1.6!!!
PříspěvekNapsal: čtv úno 24, 2011 03:41 
Cavte ja mam taky problem ze ked zapnem hru tak mi vypise ze Vyskytol sa problem s aplikaciou Half-Life launcher a preto je ju nutne ukoncit.Ospravedlnujeme sa za vzniknute potize....... Robilo to uz niekomu ? prosim ak ano a vyriesili ste tak poradte,dakujem.


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s CS 1.6!!!
PříspěvekNapsal: stř bře 02, 2011 22:53 
Mám problém s counter strike 1.6 steam,když se pokusím zapnut hru,tak mi to napíše že hra není dostupná,co je to?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s CS 1.6!!!
PříspěvekNapsal: pát kvě 27, 2011 13:42 
Zdravím, když zapnu cs a vratim se na plochu pomoci ALT+TAB tak se mi nejde vrátit do hry. Nevíte někdo čím to může být? Na starem pc mi to šlape jak nic, ale koupil jsem si notas ( MSI FX600, grafarna nVidia GeForce 325M, procak i5).


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s CS 1.6!!!
PříspěvekNapsal: stř črc 27, 2011 09:22 
REtry píše:
Mám problém s counter strike 1.6 steam,když se pokusím zapnut hru,tak mi to napíše že hra není dostupná,co je to?



KÁMO TO JSEM MĚL 2 MĚSÍCE ZROVNA VČERA JSEM TO OPRAVIL...MUSÍŠ BOHUŽEL ONINSTALOVAT STEAM KLIENTA A NAISTALOVAT Z5 JINAK TO NEJDE.....NEJLÉBE BY BYLO KDYŽ SI ULOŽIŠ CFG....


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Problém s CS 1.6!!!
PříspěvekNapsal: stř lis 02, 2011 18:58 
_Jasp3r_ píše:
prosím pomoc!!! zapnem CS 1.6,ale nenaskočí mi hlavná stránka/okno,ale je zrazu čierna obrazovka a napíše OUT OF FREQENCY....podla mna je chyba v rozlizeni hry....mam LCD obrazovku a ja som dal nahodou rozlisenie 300x150,a vtedy mi zacalo toto písať....pomozte mi..prosím..

_Jasp3r_ :( :)


...musíš vymazat registry, stalo se mi to samé a po vymazání registrů už vše OK....které reg vymazat najdeš na googlu, kdyby ne, tk se ozvi na ICQ 456540663.
GL


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 43 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group