Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je sob zář 22, 2018 05:01

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Skrytí pevného disku
PříspěvekNapsal: stř kvě 02, 2007 13:14 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 04, 2007 22:34
Příspěvky: 383
Bydliště: Prague
Ahoj, mel bych jeden dotaz. Vytvoril sem si specialni disk primo na swap a na docasne soubory windows (popripadne zridkakdy pouzivaneho ie) a zajimalo by me jestli je nejaka moznost ted ten disk skryt, aby se mi nezobrazoval v "tento pocitac", popripadne pri instalacich aplikaci v nabidce disku pro umisteni. Kdyz ho dam v PartionMagic jako "hide" tak mu zaroven zmizi nazev (napr G:) a tim padem asi nefunguji prenastavene cesty docasnych souboru.

Diky moc


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv kvě 03, 2007 12:53 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 04, 2007 22:34
Příspěvky: 383
Bydliště: Prague
nikdo nevi? :prayer:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv kvě 03, 2007 16:47 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 15, 2007 13:18
Příspěvky: 487
Bydliště: Praha
nevi :)
pochybuji ze jde skryt disk aby z nej slo bezne pracovat...

_________________
AMD X3 720BE@3.5 cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 3G OCZ XTC Platinum, Toxic HD4870, 3x WDs, NEC dvd, Audigy SE - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by ADI 21' CRT + 15" Flat Dell.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv kvě 03, 2007 17:01 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 04, 2007 22:34
Příspěvky: 383
Bydliště: Prague
ja myslim neco jako na zpusob kdyz nastavim u slozky at je "skryta" taky se s ni da pracovat ale neni videt :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv kvě 03, 2007 18:54 
Offline
Čestný člen

Registrován: stř zář 20, 2006 19:36
Příspěvky: 258
Bydliště: Praha
Tak tohle se mi také zachtělo, ale bohužel nelze.

_________________
Athlon64x2 4000+, K9N Neo V2,Sata II Raid0,Nvidia GF 8500,2GB ram, DVB-T Hauppauge HVR1100, DVB-S SkyStar2, DVB USB MSI DigiVOX mini II V3.0


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv kvě 03, 2007 18:59 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 04, 2007 22:34
Příspěvky: 383
Bydliště: Prague
ok diky aspon vim jak na tom sem :)

na druhou stranu mi to prijde trochu divny, ve winech je spousta mnohem vice banalnich volovin :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř kvě 09, 2007 20:31 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 04, 2007 22:34
Příspěvky: 383
Bydliště: Prague
sry ze to tu ozivuju, ale stale doufam ze se najde nejaky odbornik ktery bude vedet jak na to :)
nejak to prece jit musi ne? :)
dik... jeste jsem se nevzdal :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř kvě 09, 2007 21:08 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 15, 2007 13:18
Příspěvky: 487
Bydliště: Praha
reseni je, ale musel bys ten disk encryptovat jako hidden, pak by fungoval a nebyl videt....

_________________
AMD X3 720BE@3.5 cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 3G OCZ XTC Platinum, Toxic HD4870, 3x WDs, NEC dvd, Audigy SE - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by ADI 21' CRT + 15" Flat Dell.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř kvě 09, 2007 21:24 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 04, 2007 22:34
Příspěvky: 383
Bydliště: Prague
no ale kdyz to udelam tak zmizi jmenovka disku (napr E:) a tim i cesta k datum neni to pravda?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv kvě 10, 2007 07:44 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 15, 2007 13:18
Příspěvky: 487
Bydliště: Praha
myslim ze vizuelne ano, normalne ne. osobne jsem variantu hidden nezkousel, jen sem ji cetl v manualu k TrueCrypt. http://www.truecrypt.org/ tam se podivej a pocti si o hidden partition. nemam ted cas to vyzkouset, jinak bych ti rekl primo.

_________________
AMD X3 720BE@3.5 cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 3G OCZ XTC Platinum, Toxic HD4870, 3x WDs, NEC dvd, Audigy SE - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by ADI 21' CRT + 15" Flat Dell.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv kvě 10, 2007 12:20 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 04, 2007 22:34
Příspěvky: 383
Bydliště: Prague
diky zkusim


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob kvě 12, 2007 16:48 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 04, 2007 22:34
Příspěvky: 383
Bydliště: Prague
tak jsem to nakonec vyresil pomoci TuneUp utilities 2006.
je tam moznost skryt disk aby se neukazoval v "tento pocitac"
sice to uplne kompletne nevyresilo ten muj problem (furt se ukazaju pri instalacich etc) ale hlavne uz se nepreklikavam v "tomto pocitaci" :):)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob kvě 12, 2007 17:36 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
Sice jsem tohle nikdy nedelal. Ale pamatuji si na svoje zacatky s Win95 a komprimovanim disku pomoci nejakej interni windowsove utility. Ten program vytvoril hostitelsky disk (treba H:) a nasledne dalsi disk (komprimovany) - C:. A je to o tom, ze disk H: nebyl videt. Byl skryty. Coz je to, co chces. Ale opravdu nevim, jak toho skryti bylo docileno. Jen to tam urcite slo ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte kvě 15, 2007 18:42 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: stř zář 20, 2006 19:33
Příspěvky: 205
Bydliště: Praha
Skrytí v Tomto počítači jde i přes Tweak UI, ale skrýt písmeno normálně přímo nejde. Pokud máš ale na C: NTFS, můžeš dočasný disk odpojit od písmene a připojit ho do složky. Na formátu toho připojovaného disku nezáleží. Tohle je "nová" funkce NTFS ukradená *nixovým systémům.

_________________
Zdenek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Skrytí pevného disku
PříspěvekNapsal: pát říj 28, 2011 14:24 
Ahoj,
je možné skrýt disk pro Průzkumníka. Přejděte na Start / Spustit (zkratka Win+R) a spusťe regedit. Vlevo najděte HKEY_CURRENT_USER, pokud chcete skrýt disk pro aktuálního uživatele, nebo HKEY_LOCAL_MACHINE, chcete-li skrýt disk pro všechny. Dále ve stromové struktuře postupně vyhledejte SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer. V levém okně klikněte na položku Explorer a v pravém okně klikněte pravým do prázdna a vyberte Nový/DWORD. Položku přejmenujte na NoDrives. Jako hodnotu budete zadávat číslo v desítkové soustavě.
Pro skrytí disku A, zadáte hodnotu 1. Pro B, zadáte 2.
C – 4
D – 8
E – 16
F – 32
G – 64
H – 128
I – 256
J – 512
atd.
Chcete li skrýt disky dva, zadejte součet jejich hodnot. Např. pro skrytí disků E a F zadáte hodnotu 48.

Anglický návod je zde: http://support.microsoft.com/kb/555438


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group