Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je úte říj 16, 2018 03:35

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Dotaz na memtest86+
PříspěvekNapsal: čtv kvě 03, 2007 08:40 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát dub 13, 2007 09:56
Příspěvky: 139
Bydliště: Žamberk
Spustil jsem memtest86+ 1.70 a ani po 4 hodinách nebyl konec, bohužel sem už musel vypnout pc. nemá někdo z vás představu jak dlouho to může testovat 2Gb RAM?

_________________
ASUS EEE PC 900A


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv kvě 03, 2007 09:57 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
Tak memtest ti bude běžet pořád dokola dokud ho nevypneš. První kolo testů může trvat klidně 4 hod a nebo taky 2.

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv kvě 03, 2007 12:57 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 04, 2007 22:34
Příspěvky: 383
Bydliště: Prague
a jaka je tak prumerna doba na otestovani stability pameti, aby si byl clovek jisty?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv kvě 03, 2007 13:26 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát dub 13, 2007 09:56
Příspěvky: 139
Bydliště: Žamberk
No tak první kolo testů u mě trvalo opravdu kolem 4 hodin. Předpokládám že by mělo stačit jedno kolo, nebo ne? :?:

_________________
ASUS EEE PC 900A


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv kvě 03, 2007 13:33 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
jedno kolo je minimum, kdo chce může testovat klidně více kol

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re
PříspěvekNapsal: čtv kvě 03, 2007 14:23 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: stř kvě 02, 2007 14:39
Příspěvky: 102
Bydliště: Hradec Králové
doporučuju ponechat běžet test přes noc :lol:

_________________
AMD Athlon 64 7750 2.7GHz + AC Freezer 64 rev.2 - 4GB DDR2 1066MHz A-DATA EE,Gigabyte MA74-GM - WD3200AAJS 320GB - Samsung Spinpoint F3 500GB - ASUS EAH5770/DI2/512MB DDR5 - Seasonic 400W T3,Genius HomeTheater 5050

Po dvou letech opět pořádná mašinka :-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv kvě 03, 2007 18:19 
Offline
Čestný člen

Registrován: stř zář 20, 2006 19:36
Příspěvky: 258
Bydliště: Praha
Kdo pospíchá, tak stačí jeden průchod, vyznačeno zeleně.
Obrázek

_________________
Athlon64x2 4000+, K9N Neo V2,Sata II Raid0,Nvidia GF 8500,2GB ram, DVB-T Hauppauge HVR1100, DVB-S SkyStar2, DVB USB MSI DigiVOX mini II V3.0


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob kvě 05, 2007 21:04 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Taky jsem dělal Memtest a jedno kolo mi trvalo jednu hodinu a dvanáct minut, nechal jsem to 3x protočit dokola, to by mělo stačit na zjištění chyb v pamětích. :prayer:

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob kvě 05, 2007 21:30 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Příspěvky: 1098
Bydliště: Nejdek / Praha
pokud je paměť opravdu vadná objeví se to většinou během prvních pár minut.

doporučuju tak 3x dokola pro jistotu :)

_________________
Techbit.cz - IT magazín
Novinky - grafické karty, procesory, základní desky, notebooky a další...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 05, 2008 17:21 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned lis 25, 2007 12:40
Příspěvky: 2
na default biosu i na mych OC stabilnich hodnotach mi posledni memtest86 vykazjue vzdy chybu. at necham jeden modul ci dva, prehodim je. gold memory mi neukazjue chybu zadnou ani ve windech nemam problemy, zadny jiny benchmark nezjistil nestabilitu, nic. memtest ukazuje chybu vzdy na konci pameti. zde to jde hezky videt, kolik vyhodi chyb. haze je od testu 3 az po posledni.


http://www.uvalno.estranky.cz/archiv/iobrazek/16
http://www.uvalno.estranky.cz/archiv/iobrazek/15

_________________
cpu: e6750 2,66GHz@3,2GHz(400x8{default napeti})(i 3,7GHz),cooler: Scythe Mugen, board: p35c-ds3r, ram: 2 x 1GB Geil UDC, vga: Ati 1950Pro 256MB Sapphire, hdd: SATA Maxtor 200GB,SATA2 Seagate es 400GB,dvd-rom: LG H42L, psu: Fortron blue storm II 500W, case: Sharkoon Rebel 9


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group