Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pon čer 18, 2018 10:22

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 18, 2007 00:09 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: sob kvě 12, 2007 17:34
Příspěvky: 79
Takže vše zatím šlape, ale FAN na CPU se mi při startu ani neroztočí. Když mu pomůžu tak se roztočí na 900rmf a ne na 1200 (Noctua 1200rpm).
Je to nastavením v BIOSu nebo j chyba v hardwaru?

_________________
Gigabyte P35 DS4, C2D E6420 - 3.4Ghz, Thermalright Ultra-120 eXtreme + Noctua NF-S12-1200, ASUS EN8800Ultra, Geil 2x 1024MB CL4 800Mhz (UDC), WD Raptor 75GB + HDD silencer, Samsung 320GB SATA II, Corsair HX620 620W, Thermaltake Soprano DX, Samsung SyncMaster 22" 226BW, Myš Microsoft Habu a 2.1 stereo Logitech X-230.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 18, 2007 08:43 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 07, 2006 15:04
Příspěvky: 331
Bydliště: Vimperk
Ja bych zkusil nahrat nejnovejsi bios. Nekde sem cetl ze DS4 ma problemy s noctuou U12F. A nebo to muze byt tim ze je to moc studeny zkus tomu nalozit a sleduj teploty. Popr. zkontroluj v biosu v pc health status jestli je vetrak nastaven na auto a nebo ho prepni at bezi porad na plno.

_________________
Gigabyte-P965 DS4+Core2Duo E6600 2,4ghz@3,1ghz+2x1GB GEIL 800@875mhz dual channel+Asus 8800GTS 640MB DDR3+WD400GB+Maxtor200GB+zdroj Fortron 500WPNX+skrin Thermaltake Swing+notebook MSI GX610PX.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 18, 2007 11:46 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 04, 2007 22:34
Příspěvky: 383
Bydliště: Prague
DS-4ka mi tohle delala se 2ma vetraky, vyresil jsem to manualni regulaci potenciometrem. Aspon mam kontrolu nad hlukem.

_________________
C2D6420@3,2ghz • GA-965P-DS4 • A-DATA 800mhz CL4 3GB• 8800GTS 640MB@675/2052 • SAMSUNG HD321KJ • WD Raptor 74GB • TT Armor Jr. • Enermax Liberty 500W • NEC 20" 20WGX2 Pro


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 18, 2007 16:55 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 26, 2007 15:26
Příspěvky: 23
JO, bylo to asi tou pastou, teď je teplota proceoru pod 40°C ;)
Tááák, jdem taktovat!, povídejte co mám dělat! :D

_________________
Intel Core2Duo E6420 2,13@3,2GHz | Sapphire ATi Radeon HD2900XT 512MB 822/1800MHz | Gigabyte P35C-DS3R rev 1.1 | Geil 4x1GB DDR2 800@960MHz Ultra CL4 | Western Digital WD3200AAKS | Enermax Liberty 500W | LG GSA-H30N | LG L1970HR-BF | CoolerMaster Elite 330 | A4Tech XL-750BF | C-Tech 9848LU-B-CZ


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 18, 2007 17:33 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát bře 30, 2007 01:16
Příspěvky: 56
Třeba si přečíst něco o tom, jak taktovat? :-o


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 18, 2007 19:24 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 26, 2007 15:26
Příspěvky: 23
Richi píše:
Třeba si přečíst něco o tom, jak taktovat? :-o

Nj, ale já bych chtěl radši, kdyby mi někdo poradil přesně co mám dělat na týhle sestavě :oops:

_________________
Intel Core2Duo E6420 2,13@3,2GHz | Sapphire ATi Radeon HD2900XT 512MB 822/1800MHz | Gigabyte P35C-DS3R rev 1.1 | Geil 4x1GB DDR2 800@960MHz Ultra CL4 | Western Digital WD3200AAKS | Enermax Liberty 500W | LG GSA-H30N | LG L1970HR-BF | CoolerMaster Elite 330 | A4Tech XL-750BF | C-Tech 9848LU-B-CZ


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 18, 2007 19:52 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 07, 2006 15:04
Příspěvky: 331
Bydliště: Vimperk
panther7 píše:
Richi píše:
Třeba si přečíst něco o tom, jak taktovat? :-o

Nj, ale já bych chtěl radši, kdyby mi někdo poradil přesně co mám dělat na týhle sestavě :oops:


To mas pekne popsany v jednom clanku na pctuningu jak taktovat core2duo tak se tam mrkni :P . Prece si nemyslis ze ti to tu budem vysvetlovat kdyz se o tom vsude pise :D

_________________
Gigabyte-P965 DS4+Core2Duo E6600 2,4ghz@3,1ghz+2x1GB GEIL 800@875mhz dual channel+Asus 8800GTS 640MB DDR3+WD400GB+Maxtor200GB+zdroj Fortron 500WPNX+skrin Thermaltake Swing+notebook MSI GX610PX.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 18, 2007 20:23 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: sob kvě 12, 2007 17:34
Příspěvky: 79
Tak sem vyměnil tu Noctuu za druhou a ta se aspoň při startu roztočila. V BIOSu jela zase na max 900rpm... Přehodil sem jí ze 4 pinu na 3-pin pro system FAN a už běží na max. Ale nemohu to ve speedfanu regulovat.. Jak se v BIOSu nastavují ty větráky aby se točily pořád na max nebo aby šli regulovt?

_________________
Gigabyte P35 DS4, C2D E6420 - 3.4Ghz, Thermalright Ultra-120 eXtreme + Noctua NF-S12-1200, ASUS EN8800Ultra, Geil 2x 1024MB CL4 800Mhz (UDC), WD Raptor 75GB + HDD silencer, Samsung 320GB SATA II, Corsair HX620 620W, Thermaltake Soprano DX, Samsung SyncMaster 22" 226BW, Myš Microsoft Habu a 2.1 stereo Logitech X-230.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 18, 2007 20:45 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát bře 23, 2007 21:01
Příspěvky: 151
Bydliště: Presne mezi Klavesnici a Zidli
WOLFik píše:
Tak sem vyměnil tu Noctuu za druhou a ta se aspoň při startu roztočila. V BIOSu jela zase na max 900rpm... Přehodil sem jí ze 4 pinu na 3-pin pro system FAN a už běží na max. Ale nemohu to ve speedfanu regulovat.. Jak se v BIOSu nastavují ty větráky aby se točily pořád na max nebo aby šli regulovt?


V biosu musis vypnout funkci zpomaleni/zrychleni otacek podle teploty procesoru na Asus deskach se to napr jmenuje AI Quiet (doufam ze se nepletu)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob črc 21, 2007 10:18 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: sob kvě 12, 2007 17:34
Příspěvky: 79
No mam Gygabite a nenašel sem to.
Jinak zatim mam stabilně tuto frekvenci:
Obrázek

_________________
Gigabyte P35 DS4, C2D E6420 - 3.4Ghz, Thermalright Ultra-120 eXtreme + Noctua NF-S12-1200, ASUS EN8800Ultra, Geil 2x 1024MB CL4 800Mhz (UDC), WD Raptor 75GB + HDD silencer, Samsung 320GB SATA II, Corsair HX620 620W, Thermaltake Soprano DX, Samsung SyncMaster 22" 226BW, Myš Microsoft Habu a 2.1 stereo Logitech X-230.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv črc 26, 2007 20:38 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte kvě 15, 2007 15:37
Příspěvky: 87
Jaké máš napětí procesoru v biosu při frekvenci 3200MHz?

_________________
# Akasa Zen Black # Gigabyte GA-965P-DS4 rev.3.3 # Core 2 Duo E6420 2.13GHz@3.4Ghz # Scythe Mine Cooler # GEIL Ultra 4x1GB DDR2 854MHz # Asus 4830 # WDC 6400AAKS + 7500AAKS # LG H30N + Samsung S183A # Enermax Liberty 400W # Samsung 2032BW


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned črc 29, 2007 14:46 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: sob kvě 12, 2007 17:34
Příspěvky: 79
1,4V ale šlo by to možná i o 2 kousky níž

_________________
Gigabyte P35 DS4, C2D E6420 - 3.4Ghz, Thermalright Ultra-120 eXtreme + Noctua NF-S12-1200, ASUS EN8800Ultra, Geil 2x 1024MB CL4 800Mhz (UDC), WD Raptor 75GB + HDD silencer, Samsung 320GB SATA II, Corsair HX620 620W, Thermaltake Soprano DX, Samsung SyncMaster 22" 226BW, Myš Microsoft Habu a 2.1 stereo Logitech X-230.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned črc 29, 2007 16:49 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte kvě 15, 2007 15:37
Příspěvky: 87
To já mám o malinko "lepší" kousek...při 1.34375V mi jede na 3400MHz...při 3600MHz už musím ale dát napětí 1.45V...což se samozřejmě projeví na teplotách :cry:

_________________
# Akasa Zen Black # Gigabyte GA-965P-DS4 rev.3.3 # Core 2 Duo E6420 2.13GHz@3.4Ghz # Scythe Mine Cooler # GEIL Ultra 4x1GB DDR2 854MHz # Asus 4830 # WDC 6400AAKS + 7500AAKS # LG H30N + Samsung S183A # Enermax Liberty 400W # Samsung 2032BW


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 01, 2007 11:54 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: sob kvě 12, 2007 17:34
Příspěvky: 79
Napětí sem nechal na 1,4V (1,376 ef.) a jede to na 3,4Ghz. Teplota po 6 hodinách Orthosu max. 52stupňů.

_________________
Gigabyte P35 DS4, C2D E6420 - 3.4Ghz, Thermalright Ultra-120 eXtreme + Noctua NF-S12-1200, ASUS EN8800Ultra, Geil 2x 1024MB CL4 800Mhz (UDC), WD Raptor 75GB + HDD silencer, Samsung 320GB SATA II, Corsair HX620 620W, Thermaltake Soprano DX, Samsung SyncMaster 22" 226BW, Myš Microsoft Habu a 2.1 stereo Logitech X-230.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 13, 2007 22:18 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv pro 14, 2006 16:31
Příspěvky: 212
WOLFik píše:
Když kupuješ bez DPH.....


:-o :-o ty jo to se nekdo ma ... a nekoupil bys mi neco kdybych napsal :P treba bych ti mohl poslat pivo nebo neco :D

_________________
PC: CPU - C2D E8200 (2,66Ghz @ 3,2Ghz) , GRAFIKA - X1950GT (500x1200 @ 600x1400Mhz), RAM - A-Data 2x1024MB 800Mhz Retail, ZÁKLAD - Gigabyte P35-DS3L, HDD - 80GB Seagate Barracuda 7200Rpm, ZDROJ - Fotrton BlueStorm 500W, CPU COOLER - CoolerMaster Elite 330, OS - Windows XP Pro SP2, MONITOR - LG flatron L1954TQ, MOUSE - A4Tech X-718BF, KEYBOARD - Chicony


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř zář 19, 2007 15:40 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 26, 2007 15:26
Příspěvky: 23
Zdárek, tak jsem snížil voltáž proceru s taktem 3,2GHz na 1.35V a nedostanu se přes 46°C ...prostě krása...

_________________
Intel Core2Duo E6420 2,13@3,2GHz | Sapphire ATi Radeon HD2900XT 512MB 822/1800MHz | Gigabyte P35C-DS3R rev 1.1 | Geil 4x1GB DDR2 800@960MHz Ultra CL4 | Western Digital WD3200AAKS | Enermax Liberty 500W | LG GSA-H30N | LG L1970HR-BF | CoolerMaster Elite 330 | A4Tech XL-750BF | C-Tech 9848LU-B-CZ


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř zář 19, 2007 16:34 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 04, 2007 22:34
Příspěvky: 383
Bydliště: Prague
stastny clovek :) ja mam tentyz tak stabilni az na 1,46 ale pri 21C v pokoji nepresahne v burnu 57 takze ok

_________________
C2D6420@3,2ghz • GA-965P-DS4 • A-DATA 800mhz CL4 3GB• 8800GTS 640MB@675/2052 • SAMSUNG HD321KJ • WD Raptor 74GB • TT Armor Jr. • Enermax Liberty 500W • NEC 20" 20WGX2 Pro


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv zář 20, 2007 21:23 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Taky bych si takovouhle sestavičku nechal líbit :pal:

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Poradte prosim
PříspěvekNapsal: sob led 05, 2008 19:12 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 05, 2008 19:05
Příspěvky: 12
Bydliště: Praha
Ahoj všem,
Chtěl bych se prosím zeptat jaky voltaze mate NB SB a FSB s timto procesorem pri 3,4 GHz. At delam cokoli potrad nestabil.
Pri 3,2 GHz vse ok. Ale zas tak zrucnej v taktovani nejsem. ale jak tu ctu urco mi nejaky zkusenejsi overlorker poradi Smile

Dekuji vsem


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re:
PříspěvekNapsal: pát srp 14, 2009 15:27 
Richi píše:
Třeba si přečíst něco o tom, jak taktovat? :-o

dobrý den mám bios intel ale do nastavení se nedostanu,pouze na základní věci jako boot atd. na frec.cpu nemám přístup.Je potřeba nějaký kod?


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group