Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je stř zář 19, 2018 13:58

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned črc 30, 2006 20:43 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Příspěvky: 1098
Bydliště: Nejdek / Praha
panakc777 píše:
v pripojeni mistni site >vlastnnosti>protokol site internet>vlastnosti>upresnit a pak napsat neco?????????


protokol site TCP/IP a tam vyplnis ty adresy od poskytovatele.

_________________
Techbit.cz - IT magazín
Novinky - grafické karty, procesory, základní desky, notebooky a další...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon črc 31, 2006 09:08 
maestro píše:
panakc777 píše:
v pripojeni mistni site >vlastnnosti>protokol site internet>vlastnosti>upresnit a pak napsat neco?????????


protokol site TCP/IP a tam vyplnis ty adresy od poskytovatele.



Ty tam mam už dávno to běží bez problému, ale pokud tam už nemusím zadávat ty druhé IP adresy jak zařídit abych mohl sdílet složky???

V ikoně místo v síti to PC 2 vidím, ale nemám prý oprávnění admina se k tomuto serveru pripojit, je nějakým nastavením uživatelů.....

pořád asi řešíme něco jiného, původně jsem si myslel, že musím zadat IP 192.... ale pokud to není nutné a oba PC šlapou v poho a samostatně se napojují na internet, není nutné ani dávat možnost internet brány, takže možná to je jenom v nějaké maličkosti a tou mohou být uživatelé nebo zřízení nového uživatele na PC ve kterém chci sdílet složku a tisk....

Takže "babo raď"


snad už si rozumíme a možná tušíš kde je můj problém


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 01, 2006 12:58 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Příspěvky: 1098
Bydliště: Nejdek / Praha
Citace:
Ty tam mam už dávno to běží bez problému, ale pokud tam už nemusím zadávat ty druhé IP adresy jak zařídit abych mohl sdílet složky???

V ikoně místo v síti to PC 2 vidím, ale nemám prý oprávnění admina se k tomuto serveru pripojit, je nějakým nastavením uživatelů.....

pořád asi řešíme něco jiného, původně jsem si myslel, že musím zadat IP 192.... ale pokud to není nutné a oba PC šlapou v poho a samostatně se napojují na internet, není nutné ani dávat možnost internet brány, takže možná to je jenom v nějaké maličkosti a tou mohou být uživatelé nebo zřízení nového uživatele na PC ve kterém chci sdílet složku a tisk....

Takže "babo raď"


snad už si rozumíme a možná tušíš kde je můj problém


staci nasdilet slozky a je to.
taky by meli byt ty pc ve stejne skupine.
staci dat start > spustit a dat \\nazev_pc a otevre se nasdileny obsah
musi to byt take povoleno na firewallu

_________________
Techbit.cz - IT magazín
Novinky - grafické karty, procesory, základní desky, notebooky a další...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 02, 2006 13:54 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: pát led 06, 2006 20:42
Příspěvky: 104
Bydliště: The Czech Republic
neresilo se to tady uz jedno v jiny rubrice? ;)

_________________
http://www.edownload.cz/
http://alpha007.wz.cz/
http://alphablog.wz.cz


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 02, 2006 15:45 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Příspěvky: 1098
Bydliště: Nejdek / Praha
Alpha007 píše:
neresilo se to tady uz jedno v jiny rubrice? ;)


mozna uz i vicekrat :)
asi napisu nejaky navod do clanku na web.

_________________
Techbit.cz - IT magazín
Novinky - grafické karty, procesory, základní desky, notebooky a další...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 03, 2006 10:10 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned črc 30, 2006 11:01
Příspěvky: 9
maestro píše:
Alpha007 píše:
neresilo se to tady uz jedno v jiny rubrice? ;)


mozna uz i vicekrat :)
asi napisu nejaky navod do clanku na web.


uz to jede dikec :roll:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 03, 2006 20:36 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Příspěvky: 1098
Bydliště: Nejdek / Praha
panakc777 píše:
maestro píše:
Alpha007 píše:
neresilo se to tady uz jedno v jiny rubrice? ;)


mozna uz i vicekrat :)
asi napisu nejaky navod do clanku na web.


uz to jede dikec :roll:


hura :)

_________________
Techbit.cz - IT magazín
Novinky - grafické karty, procesory, základní desky, notebooky a další...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: ?
PříspěvekNapsal: sob říj 21, 2006 22:20 
Zapojil jsem a nakonfiguroval vse jak popsano v clanku Zapojení počítačů do sítě přes router (směrovač), vse funguje vcetne ping a internetu pro oba pocitace, ale z PC1 na PC2 mi to hlasi: probíhá pripojeni a chce to uzivatelské jmeno a heslo.

opacne to funguje bez problemu. Firewall je vypnutý,sdíleni nastavené stejne na obou PC


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: ?
PříspěvekNapsal: ned říj 22, 2006 07:58 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Příspěvky: 1098
Bydliště: Nejdek / Praha
leo píše:
Zapojil jsem a nakonfiguroval vse jak popsano v clanku Zapojení počítačů do sítě přes router (směrovač), vse funguje vcetne ping a internetu pro oba pocitace, ale z PC1 na PC2 mi to hlasi: probíhá pripojeni a chce to uzivatelské jmeno a heslo.

opacne to funguje bez problemu. Firewall je vypnutý,sdíleni nastavené stejne na obou PC


stejna verze win?
Home nebo prof...
SP2?

//edit - [url]téma http://pcmark.info/viewtopic.php?t=799[/url]

priste staci napsat dotaz je jednou..

_________________
Techbit.cz - IT magazín
Novinky - grafické karty, procesory, základní desky, notebooky a další...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group