Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je čtv čer 20, 2019 16:40

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: RS:LOCKDOWN - Problém
PříspěvekNapsal: sob čer 02, 2007 19:03 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát kvě 25, 2007 15:33
Příspěvky: 35
Koupil jsem si hru Rainbow Six Lockdown ale hra me nejde nainstalovat. Když kliknu na ,,instalovat,, tak se mi ukaze chyba ,, Během instalace došlo k chybě,,

Provedte následující:
-Ukončete všechny spuštěné programy - TO SEM UDĚLAL

-Vyprázdněte složku pro dočasné soubory
-Zkontrolujte připojení k internetu (týká se instalace založené na připojeník internetu)

Potom zkuste instalaci znovu




Zkusil sem vše a pořád nejde :(


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 02, 2007 19:06 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Jiné instalace jdou v pořádku, zlobí jen tato hra ?? Co máš za mechaniku ??

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 02, 2007 19:13 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát kvě 25, 2007 15:33
Příspěvky: 35
Jackal píše:
Jiné instalace jdou v pořádku, zlobí jen tato hra ?? Co máš za mechaniku ??


Ani jediná zlobi jen tato hra
Mechaniku mám od LG


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 02, 2007 19:27 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Moc toho nenamluvíš koukám. :D Jakej typ a číslo firmwaru ?? Podle mě je to na reklamaci. Jestli jí máš koupenou, tak ti jí vymění. ;) Můžeš přehrát firmware, jestli ho máš starej, ale vypadá to na médium. ;)

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 02, 2007 19:41 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát kvě 25, 2007 15:33
Příspěvky: 35
Jackal píše:
Moc toho nenamluvíš koukám. :D Jakej typ a číslo firmwaru ?? Podle mě je to na reklamaci. Jestli jí máš koupenou, tak ti jí vymění. ;) Můžeš přehrát firmware, jestli ho máš starej, ale vypadá to na médium. ;)


Byl sem to reklamovat ale u nich to jde v pohode takže je chyba u me.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 02, 2007 19:42 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Tak začnem znova. Napiš mi ten typ mechaniky a hlavně firmware, jestli je novejší, může to být lék. ;)

Edit: hra je dost náročná na HW, není něco co by ta hra při instalaci mohla rozpoznat jako nevyhovující a proto přeruší instalaci ??

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 02, 2007 19:56 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát kvě 25, 2007 15:33
Příspěvky: 35
Mechanika- HL-DT-ST DVDRAM GSA-H42N

A firmware to nevim jaky mám ale stahnu nejnovejsi


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 02, 2007 20:05 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
lindeman píše:
Mechanika- HL-DT-ST DVDRAM GSA-H42N

A firmware to nevim jaky mám ale stahnu nejnovejsi

Jestli máš Nero, ten ti poví jaká je verze firmwaru.
Tento je nejnovější -
GSA-H42N RL01 WIN 03.04.07 (1,72 MB) Zlepšuje zápis, přidává strategie zápisu pro nová média.

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 02, 2007 20:08 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát kvě 25, 2007 15:33
Příspěvky: 35
Jackal píše:
lindeman píše:
Mechanika- HL-DT-ST DVDRAM GSA-H42N

A firmware to nevim jaky mám ale stahnu nejnovejsi

Jestli máš Nero, ten ti poví jaká je verze firmwaru.
Tento je nejnovější -
GSA-H42N RL01 WIN 03.04.07 (1,72 MB) Zlepšuje zápis, přidává strategie zápisu pro nová média.


RL01 sem ted stahnul ale dela to porad.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 02, 2007 20:13 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Instaluješ s autorunu, nebo manuálně dáváš setup. Dej Setup, třeba je autorun v pr***y. ;)

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 02, 2007 20:15 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát kvě 25, 2007 15:33
Příspěvky: 35
Jackal píše:
Instaluješ s autorunu, nebo manuálně dáváš setup. Dej Setup, třeba je autorun v pr***y. ;)


Sem zkousel taky . Nepomohlo.. :|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 02, 2007 20:15 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Já už si to presně nepamatuju, ale není náhodou na začátku tabulka z kontrolou HW, jestli splňuješ kritéria pro tu hru ???

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 02, 2007 20:16 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
lindeman píše:
Jackal píše:
Instaluješ s autorunu, nebo manuálně dáváš setup. Dej Setup, třeba je autorun v pr***y. ;)


Sem zkousel taky . Nepomohlo.. :|

Sakra chlape, začínám být dutej, je večer. :D :D :D Nic mě nenapadá. ;)

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 02, 2007 20:18 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát kvě 25, 2007 15:33
Příspěvky: 35
Jackal píše:
lindeman píše:
Jackal píše:
Instaluješ s autorunu, nebo manuálně dáváš setup. Dej Setup, třeba je autorun v pr***y. ;)


Sem zkousel taky . Nepomohlo.. :|

Sakra chlape, začínám být dutej, je večer. :D :D :D Nic mě nenapadá. ;)


jj zkousel sem snad vše ale nejde... :(


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 02, 2007 20:19 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát kvě 25, 2007 15:33
Příspěvky: 35
Jackal píše:
Já už si to presně nepamatuju, ale není náhodou na začátku tabulka z kontrolou HW, jestli splňuješ kritéria pro tu hru ???


Myslim že když mi de v poho Vegas tak tohke by melo jit taky :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 02, 2007 20:38 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
lindeman píše:
Jackal píše:
Já už si to presně nepamatuju, ale není náhodou na začátku tabulka z kontrolou HW, jestli splňuješ kritéria pro tu hru ???


Myslim že když mi de v poho Vegas tak tohke by melo jit taky :)

Jo jasně, já ty hry otočil. :roll: :roll:

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: RS:LOCKDOWN - Problém
PříspěvekNapsal: pon zář 21, 2009 17:34 
hele mam podobny problem, nechce se mi ukazat ten soubor na tom divku, mam GSA-H42N RL01


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: RS:LOCKDOWN - Problém
PříspěvekNapsal: úte zář 22, 2009 18:36 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte črc 22, 2008 13:51
Příspěvky: 334
Bydliště: Hradec Králové
daspa píše:
hele mam podobny problem, nechce se mi ukazat ten soubor na tom divku, mam GSA-H42N RL01

Mohl jsi napsat také jaký soubor se ti nechce ukázat.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group