pcmark.info
http://pcmark.info/

Gothic 3
http://pcmark.info/viewtopic.php?f=6&t=2583
Stránka 1 z 1

Autor:  de_Lauceux [ pon čer 04, 2007 17:03 ]
Předmět příspěvku:  Gothic 3

Ahoj, mám problém v Gothicu 3. Nevím jak se moje postava může naučit perky, na které není žádný trenér (jako např. vylepšení brnění, odolnost proti jed,atd.). Někdo říkal, že se to dá nějak udělat přes konzoli,a tak se ptám, nevíte, jak??? Prosím, pokuď jste někdo tuto hru hrál, poraďte mi!!!!

Autor:  Saaw [ pon čer 04, 2007 18:16 ]
Předmět příspěvku: 

da sa to.. vola sa to cheat.... ked chces cheatovat tak si pohladaj cheat na
Kód:
www.abcgames.sk
, daj si vyhladat gothic 3 a tam mas sekciu cheaty.. a tam pohladaj nejaky cheat na vsetky skusenosti alebo nieco take.. ale poviem ti.. ked zacnes cheatovat hra ta prestane bavit.. na tvojom mieste by som hladal ine sposoby ako ziskat nejake veci...

Autor:  Cliff [ pon čer 04, 2007 18:42 ]
Předmět příspěvku:  Re: Gothic 3

de_Lauceux píše:
Ahoj, mám problém v Gothicu 3. Nevím jak se moje postava může naučit perky, na které není žádný trenér (jako např. vylepšení brnění, odolnost proti jed,atd.). Někdo říkal, že se to dá nějak udělat přes konzoli,a tak se ptám, nevíte, jak??? Prosím, pokuď jste někdo tuto hru hrál, poraďte mi!!!!


nepoužívej cheaty ale snaž se ! ;)

Autor:  Jackal [ pon čer 04, 2007 19:26 ]
Předmět příspěvku: 

Taky se snažím pařit bez cheatů, ale někdy to prostě nejde, aspoň nám přes 30 ne. Lara Croft je jiné masíčko, tak si to odskákat musím s cheaty i bez nich, ale v Gothic 3, je pomoc někdy nevyhnutelná. ;)

Autor:  Anonymous2 [ sob pro 13, 2008 20:22 ]
Předmět příspěvku:  Re: Gothic 3

ja to uz dohral 3 x bez kodu :D

Autor:  hallou [ pon kvě 23, 2011 15:11 ]
Předmět příspěvku:  Re: Gothic 3

:eek: pujde mi gothic 3 na max pozadavkach kdyz mam procesor4jadrovy 3.2GHz,4gb ram ,hdd 1Tb,a grafiku ati hd 5770 ?

Autor:  rely [ pát říj 07, 2011 16:53 ]
Předmět příspěvku:  Re: Gothic 3

hele, jedy se normálně učej v alchymii u trenérů a ty další věci taky učej trenéři. prostě hledej a kašli na cheaty

Autor:  Danoss [ sob lis 05, 2011 11:12 ]
Předmět příspěvku:  Re: Gothic 3

Vše se tam dá najít cheaty jsou na nic rychle to s něma omrzí dá se to projet i bez nich.

Autor:  drundur [ ned říj 15, 2017 14:33 ]
Předmět příspěvku:  Re: Gothic 3

tak všude to jde přes konzole žejo :D v gothicu jsou určitě trenéři na vše... nikdy jsem neměl tady ten problém a to jsem to taky dohrál min. 2x

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/