Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je stř čer 20, 2018 02:29

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Prosim pomozte s Big case
PříspěvekNapsal: stř čer 13, 2007 21:51 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pát čer 01, 2007 16:17
Příspěvky: 77
tak tohle je ten case jako vzdy ale bude problem s uchicenim zakladni desky mohl by mi nekdo prosim poradit jak to udelat nebo jak to udelal ten doticny ? :) ;)Obrázek


Naposledy upravil Eleenthil dne stř čer 13, 2007 22:39, celkově upraveno 4

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř čer 13, 2007 21:53 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pát čer 01, 2007 16:17
Příspěvky: 77
ehm nejaky problem s obrazkem :?: a uz je to OPRAVENE


Naposledy upravil Eleenthil dne stř čer 13, 2007 22:09, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř čer 13, 2007 21:54 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Bohužel ten odkaz mi neotevře ani IE7, ani Firefox. :cry:

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř čer 13, 2007 23:40 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 15, 2007 13:18
Příspěvky: 487
Bydliště: Praha
nechapu otazku... o co ti jde? deska se tam pridelava naprosto standardne jako vsude jinde.

btw tenhle case - to by me zajmalo kde jsi k nemu prisel .) mel jsem ho dlouho a pokud si dobre vzpominam tohle je specialni model, ktery se delal pro banky a byl opravdu z megaplechu a v nem 500w zdroj - v ty dobe bezny kompy mely 200w a tohle bylo naprosty delo .)

_________________
AMD X3 720BE@3.5 cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 3G OCZ XTC Platinum, Toxic HD4870, 3x WDs, NEC dvd, Audigy SE - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by ADI 21' CRT + 15" Flat Dell.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv čer 14, 2007 14:03 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát bře 23, 2007 21:01
Příspěvky: 151
Bydliště: Presne mezi Klavesnici a Zidli
oyza píše:
nechapu otazku... o co ti jde? deska se tam pridelava naprosto standardne jako vsude jinde.

btw tenhle case - to by me zajmalo kde jsi k nemu prisel .) mel jsem ho dlouho a pokud si dobre vzpominam tohle je specialni model, ktery se delal pro banky a byl opravdu z megaplechu a v nem 500w zdroj - v ty dobe bezny kompy mely 200w a tohle bylo naprosty delo .)
HHH jestli bydlis d¨nekde u Brna tak mrkni na bazary okolo mesta ja videl takovy za 50-100 kc bez PSU ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv čer 14, 2007 14:34 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pát čer 01, 2007 16:17
Příspěvky: 77
oyza píše:
nechapu otazku... o co ti jde? deska se tam pridelava naprosto standardne jako vsude jinde.

btw tenhle case - to by me zajmalo kde jsi k nemu prisel .) mel jsem ho dlouho a pokud si dobre vzpominam tohle je specialni model, ktery se delal pro banky a byl opravdu z megaplechu a v nem 500w zdroj - v ty dobe bezny kompy mely 200w a tohle bylo naprosty delo .)
vim ze je z lepsiho plechu nez jsou case ted . ;) ale vsude sem cetl ze kdyz si nekdo chtel pridelat zakladni desku musel to nejak upravovat a by ji tam nasadil :(


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv čer 14, 2007 17:14 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Tak taky záleží na typu desky. Každá má jinak dělaný dírky, a jinej tvar.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Naposledy upravil Sedlo dne čtv čer 14, 2007 17:39, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv čer 14, 2007 17:22 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát bře 23, 2007 21:01
Příspěvky: 151
Bydliště: Presne mezi Klavesnici a Zidli
C@D - Ostrava píše:
oyza píše:
nechapu otazku... o co ti jde? deska se tam pridelava naprosto standardne jako vsude jinde.

btw tenhle case - to by me zajmalo kde jsi k nemu prisel .) mel jsem ho dlouho a pokud si dobre vzpominam tohle je specialni model, ktery se delal pro banky a byl opravdu z megaplechu a v nem 500w zdroj - v ty dobe bezny kompy mely 200w a tohle bylo naprosty delo .)
vim ze je z lepsiho plechu nez jsou case ted . ;) ale vsude sem cetl ze kdyz si nekdo chtel pridelat zakladni desku musel to nejak upravovat a by ji tam nasadil :(
//FOR C@D Tak jinak :stop: tahle case je na AT/ATX desky .... musis se mrknout dozadu .... lidi si to predelavaj aby se tam vesli s ATX deskou pokud je to case AT ....(AT je deska jen s jednim vystupnim portem a to pro klavesnici) ATX ma klavesnici,mys,usb,com,lpt,gamePort tak vyfot zadek a dej ho sem pak ti reknu co to je...jeste me napada jestli se nahodou nebavili o tom ze ji tam nevervali protoze jim nesedela ta zaslepka na porty (u nekterych se nedala oddelat).A nezapomen ze deska musi byt pridelana pres distancni sloupky ,jinak ji vyzkratujes... :(

//FOR Sedlo : od toho sou ty distancni sloupky :) proto je tolik otvoru na plechu pro MB.Muzes si ty sloupky predelavat:)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv čer 14, 2007 17:43 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
modder píše:
//FOR Sedlo : od toho sou ty distancni sloupky :) proto je tolik otvoru na plechu pro MB. Muzes si ty sloupky predelavat:)


To jo ale pokud to je nějaká starší case jakože asi ano, tak tam nemusí bejt dírky pro ty distanční sloupky třeba na mATX, atd. Ale kdyby to nesedělo jenom kvůli tomuhle tak není problém tam ty dirky vyvrtat.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv čer 14, 2007 18:30 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pát čer 01, 2007 16:17
Příspěvky: 77
tak mam to nafoceny na obrazku vypada ze to jde este nejak dolu ale nejde..Obrázek tak doufam ze z toho neco vyctes ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv čer 14, 2007 18:33 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pát čer 01, 2007 16:17
Příspěvky: 77
hele a nejde nahodou koupit takovy ramecek primo na ty diry co se do nich pripojuji kable (ted sem zapomel jak to nazvat) jako to stejne co se dava k zakl.deskam kdyz sou nove ?? potrubuju s tim poradit a nevim proc by se to melo skratovat ... a nevym co to ma byt distancni sloupky


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv čer 14, 2007 19:04 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát bře 23, 2007 21:01
Příspěvky: 151
Bydliště: Presne mezi Klavesnici a Zidli
C@D - Ostrava píše:
hele a nejde nahodou koupit takovy ramecek primo na ty diry co se do nich pripojuji kable (ted sem zapomel jak to nazvat) jako to stejne co se dava k zakl.deskam kdyz sou nove ?? potrubuju s tim poradit a nevim proc by se to melo skratovat ... a nevym co to ma byt distancni sloupky
Tak Case je ATX...1 rika se tomu zaslepka,koupis ji mozna v bazaru ,ja ji oddelal protoze mi tama vyfukuje teplej vzduch.A s tim zkratovanim....Distancni sloupek je takova zlata blbina na plechu te case:D do ni teprv prichazeji sroubky kteryma pridelavas MB.Pravda nektery plechy maji vyvyseniny do kterych se sroubky zasroubuji.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv čer 14, 2007 19:25 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
C@D - Ostrava píše:
hele a nejde nahodou koupit takovy ramecek primo na ty diry co se do nich pripojuji kable (ted sem zapomel jak to nazvat) jako to stejne co se dava k zakl.deskam kdyz sou nove ?? potrubuju s tim poradit a nevim proc by se to melo skratovat ... a nevym co to ma byt distancni sloupky


A vyskratovalo by se ti to kvůli tomu že by se ti mohli přes tu desku na který je MB propojit ty pichlavý cínový kraviny z druhý strany. Do kterých jsou zavedeny vývody z dílů nahoře.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv čer 14, 2007 19:52 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pát čer 01, 2007 16:17
Příspěvky: 77
dekuju za vase pri zpevky v utery me pride a ja uz schanim veci na moding kdyz nastanou komplikace napisu zde zatim dikes ;) a jetly by jste mohly sem dat treba icq abych se moil co nejrichleji poradit nez tady na foru to trva nejakou tu dobu.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv čer 14, 2007 19:57 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát bře 23, 2007 21:01
Příspěvky: 151
Bydliště: Presne mezi Klavesnici a Zidli
Sedlo píše:
C@D - Ostrava píše:
hele a nejde nahodou koupit takovy ramecek primo na ty diry co se do nich pripojuji kable (ted sem zapomel jak to nazvat) jako to stejne co se dava k zakl.deskam kdyz sou nove ?? potrubuju s tim poradit a nevim proc by se to melo skratovat ... a nevym co to ma byt distancni sloupky


A vyskratovalo by se ti to kvůli tomu že by se ti mohli přes tu desku na který je MB propojit ty pichlavý cínový kraviny z druhý strany. Do kterých jsou zavedeny vývody z dílů nahoře.
Dik za pomoc sedlo ,mas to u me :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv čer 14, 2007 21:01 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Není zač rád pomůžu když vím. Ale nebylo to myšleno ironicky že ne.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv čer 14, 2007 21:03 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát bře 23, 2007 21:01
Příspěvky: 151
Bydliště: Presne mezi Klavesnici a Zidli
Sedlo píše:
Není zač rád pomůžu když vím. Ale nebylo to myšleno ironicky že ne.
nene nebylo ,ja nevedel jak mu to vysvetlit jinak ,tak tohle bylo vystiznejsi :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv čer 14, 2007 22:02 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: pon led 15, 2007 13:18
Příspěvky: 487
Bydliště: Praha
njn byl to dobrej case.. dokonce vim kde je tomu memu konec. ja ho dostal od tatika - delali pro socialku a tam jich meli 7 jako servery a jeden jim zbyl, proto me to dost prekvapilo, ze ho jeste vidim. siemens je delal na zakazku. jak si tak vzpominam, tak bez psu jsou prave proto, ze ty zdroje byly AT coz je mrtvy a obavam se, ze zadni panel byl taky pro AT, takze klasika DIN konektor pro klavesnici a nazdar.. fakt uz si nepamatuju jestli to slo odmontovat. myslim, ze moc ne, protoze vzadu ten case mel zapusteny vsechno cca o 3cm aby tam mohl prijit prisroubovat kryt na veskery kabely a byla tam jen dira na ten DIN klavesnice, ktera mela konektor dlouhej jak tejden, takze ji to nevadilo. jinak suprove bytelna a proste - server zabetonovanej a plechy tak, ze by se daly rozstipat maximalne hasicskou sekerou....

_________________
AMD X3 720BE@3.5 cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 3G OCZ XTC Platinum, Toxic HD4870, 3x WDs, NEC dvd, Audigy SE - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by ADI 21' CRT + 15" Flat Dell.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv čer 14, 2007 22:07 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát bře 23, 2007 21:01
Příspěvky: 151
Bydliště: Presne mezi Klavesnici a Zidli
oyza píše:
njn byl to dobrej case.. dokonce vim kde je tomu memu konec. ja ho dostal od tatika - delali pro socialku a tam jich meli 7 jako servery a jeden jim zbyl, proto me to dost prekvapilo, ze ho jeste vidim. siemens je delal na zakazku. jak si tak vzpominam, tak bez psu jsou prave proto, ze ty zdroje byly AT coz je mrtvy a obavam se, ze zadni panel byl taky pro AT, takze klasika DIN konektor pro klavesnici a nazdar.. fakt uz si nepamatuju jestli to slo odmontovat. myslim, ze moc ne, protoze vzadu ten case mel zapusteny vsechno cca o 3cm aby tam mohl prijit prisroubovat kryt na veskery kabely a byla tam jen dira na ten DIN klavesnice, ktera mela konektor dlouhej jak tejden, takze ji to nevadilo. jinak suprove bytelna a proste - server zabetonovanej a plechy tak, ze by se daly rozstipat maximalne hasicskou sekerou....
Kamo?cetl sis to tu cely? Asi ne :D ,kdyby jo ,zjistil bys ze tu je fotka ktera jasne dokazuje ze tato Case je ATX :) mozna se ti nenahral obrazek...pravda i to se mohlo stat.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 19, 2007 16:13 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát bře 23, 2007 21:01
Příspěvky: 151
Bydliště: Presne mezi Klavesnici a Zidli
Mno ,jinak pokud se ti ta case nebude libit...tak mi ji klidne prodej :D :D :D ja se o toho sirotka postaram :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group