Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je stř říj 18, 2017 12:13

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 19, 2007 23:40 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pát čer 01, 2007 16:17
Příspěvky: 77
Tak uz mi ten drobecek dosel .... ma tam jen diru na tu starou klavesnici fakt nevim co stim jak tot am nasadim ale zase plno krasneho mistecka .... takze poslu fotky ale obavam se ze tam asi tu zakl. desku nezasadim ... a Prodat ?? nooo jelikoz mi to dneska prislo a jak jsem se dival ma to sve pro a proti podle toho kolik bys nabidnul .. ale ma to hacek ze musim udelat ten klic na otevirani predku protoze ten chlapek co mi to prodaval ho stratil ....


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř čer 20, 2007 17:47 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát bře 23, 2007 21:01
Příspěvky: 151
Bydliště: Presne mezi Klavesnici a Zidli
C@D - Ostrava píše:
Tak uz mi ten drobecek dosel .... ma tam jen diru na tu starou klavesnici fakt nevim co stim jak tot am nasadim ale zase plno krasneho mistecka .... takze poslu fotky ale obavam se ze tam asi tu zakl. desku nezasadim ... a Prodat ?? nooo jelikoz mi to dneska prislo a jak jsem se dival ma to sve pro a proti podle toho kolik bys nabidnul .. ale ma to hacek ze musim udelat ten klic na otevirani predku protoze ten chlapek co mi to prodaval ho stratil ....
to si radsi kup novej zamek:) treba v GM :)a za kolik ? :D to netusim ja sem sechny big towery (mam na ne uchylku ) kupoval od jednoho obchodnika za 50 kc v perfektnim stavu...na jedne sem se naucil rezat,pilovat atd ,,pravej" plech
a dru hou co sem koupil budu tunit asi v lete... :) tak si pockejte :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv čer 21, 2007 09:08 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: úte čer 19, 2007 09:18
Příspěvky: 139
a kdy bude ta fotka? :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát čer 22, 2007 21:51 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pát čer 01, 2007 16:17
Příspěvky: 77
Zaslu dalsi fotky s case jak jsem ho rozebral atd ale potrebuju pomoc ... jak jsem vycet tenhle case je AT ja mam ATX case videl jsem ze se to da presvaret tak prosim reknete co vy na to a jestly jeste nejaky jinaci zpusob. :?:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát čer 22, 2007 21:53 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pát čer 01, 2007 16:17
Příspěvky: 77
Obrázek tady vidite jak to ten borec presvarel.. ;)


Naposledy upravil Eleenthil dne čtv čer 28, 2007 12:01, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 23, 2007 23:55 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát bře 23, 2007 21:01
Příspěvky: 151
Bydliště: Presne mezi Klavesnici a Zidli
C@D - Ostrava píše:
Zaslu dalsi fotky s case jak jsem ho rozebral atd ale potrebuju pomoc ... jak jsem vycet tenhle case je AT ja mam ATX case videl jsem ze se to da presvaret tak prosim reknete co vy na to a jestly jeste nejaky jinaci zpusob. :?:
hih tak ale musis sem dat tu fotku...protoze to ti asi nekdo naslepo nepovi ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř čer 27, 2007 09:54 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát bře 23, 2007 21:01
Příspěvky: 151
Bydliště: Presne mezi Klavesnici a Zidli
Paneboze dalsi mrtvej thread.Proic si sem jeste nedal ty fotky?Tos to ale vubec nemusel zakladat jestliu ses na to vykaslal :(


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv čer 28, 2007 12:00 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pát čer 01, 2007 16:17
Příspěvky: 77
takze omg fotka tdy byla a tohle neni o mojem modingu ale resilo se tu uchiceni atx desky na AT case ..


Naposledy upravil Eleenthil dne stř črc 25, 2007 13:48, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř črc 25, 2007 13:47 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pát čer 01, 2007 16:17
Příspěvky: 77
no tak vse mam pripravene a vypali mi diru Laserem skuste mi tu prosim poslat nejaky rozmanitejsi navrh bocnice ... :prayer: a jeste me napada ze jsi koupim jinaci case protoze tenhle je tezky jako krava tak tedka nevim .... poradte mam koupit novy nebo to stoji na mod . :?: :|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned srp 05, 2007 21:43 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát bře 23, 2007 21:01
Příspěvky: 151
Bydliště: Presne mezi Klavesnici a Zidli
Eleenthil píše:
no tak vse mam pripravene a vypali mi diru Laserem skuste mi tu prosim poslat nejaky rozmanitejsi navrh bocnice ... :prayer: a jeste me napada ze jsi koupim jinaci case protoze tenhle je tezky jako krava tak tedka nevim .... poradte mam koupit novy nebo to stoji na mod . :?: :|
Tohle je perfektni case takze rozhodne mod!!!!


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 20, 2007 21:21 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pát čer 01, 2007 16:17
Příspěvky: 77
chtel bych prosim vas nazor .... v obrazku je vse vysvetleno... a budu tam mit vodni chlazeni tak by se mohlo misto fanu dopredu dat nejakou nadrz at jde videt jak se tam mele voda ..... tak jen tak co vy na to Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Par poznamek
PříspěvekNapsal: úte srp 21, 2007 01:22 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát bře 23, 2007 21:01
Příspěvky: 151
Bydliště: Presne mezi Klavesnici a Zidli
Dobrej napad a co mas za Case? tu Siemensku ? jestli jo tak bych ji nechal tak jak je ,jestli ji nemas bylo by dobry sem dat obrazek Case.K tomu vodnimu chlazeni budez ho vyrabet? Nebo ho nudne koupis?Co se tyce bocnice asi bych udelal velky okno aby sel vodnik dobre videt.Radiator bych umisitl nad zdroj tak ze by tam byla 120 fan ktera gy to vyfukovala ,nebo tak jak mas v obrazku 120tku ve predu a za ni dat radiator.A nebo navrh 2 tam jak nevis co dat... tam dej plexi a za plexi radiator nebo nadrz nebo oboji :) . Ja delam ted svuj bigtower avolnejch mist sem vyuzil pro navrh multifunkcniho zarizeni co se tyce mereni teplot, regulace otacek, VU metr , zasilovac a dalsi ovladaci prvky v case.To mi zabira 4 pozice z sesti takze treba te to inspiruje,bohuzel nevim jak jsi zdatny v elektrotechnice.Jinak ne ze z toho udelas kolotoc, pokud ses clovek jako ja a chces si zpoustu veci vyrobit udelej si fake neony , ale plexi bych nepodsvicoval.A na zaver vysvetli prosim jak si to myslel s tema pruhama, jestli sem to pochopil spravne tak je to blbost.PS ta voda se zase tak mlit nebude neni ji tam 100 litru :D a jestli uz tam fan je tak ho tam nech.Necim tu vodu chladit musis.... ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group