Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pát čer 22, 2018 02:27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Everest Home - Proč nezobrazí mnoho senzorů?
PříspěvekNapsal: čtv čer 14, 2007 05:25 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte kvě 22, 2007 10:07
Příspěvky: 12
Zdravim jsem PC začátečník a tak bych se chtěl zeptat proč mi Everest ukazuje jenom teplotu disku a grafickýho čipu. Nevim kde najít ostatní teploty :cry:



EDIT Awast: Přesunuto, přejmenováno

_________________
AMD Athlon 64 X2 4600+, s.AM2, Box - ASUS M2R32-MVP, 2PCIe, R, FW, GL, sAM2/2K, ATI-CF3200 - Asus EN8600GT/2DHT, 256MB, 2x DVI, PCIe - A-Data 2x1024MB DDRII 800 Extreme Edition - Fortron zdroj 400W - Seagate 320GB,SATA-3G, 16MB, - THERMALTAKE TMG A1 (CL-P0371) - CA CoolerMaster Centurion 534 black - LG GSA-H30NRBBB, SATA, black


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv čer 14, 2007 06:20 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:14
Příspěvky: 1786
A co Speedfan??

Stáhni si
Kód:
http://gigamania.zive.cz/?fid=5309
Everest Ultimate Edition Beta.... mě je schopen pobrat 2x tolik senzorů oproti Home Edici...

Já osobně frčím na Engineer Edici...

_________________
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv čer 14, 2007 06:56 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte kvě 22, 2007 10:07
Příspěvky: 12
A ty senzory se tam musej nějak nastavit, nebo si je to najde všechny samo?

_________________
AMD Athlon 64 X2 4600+, s.AM2, Box - ASUS M2R32-MVP, 2PCIe, R, FW, GL, sAM2/2K, ATI-CF3200 - Asus EN8600GT/2DHT, 256MB, 2x DVI, PCIe - A-Data 2x1024MB DDRII 800 Extreme Edition - Fortron zdroj 400W - Seagate 320GB,SATA-3G, 16MB, - THERMALTAKE TMG A1 (CL-P0371) - CA CoolerMaster Centurion 534 black - LG GSA-H30NRBBB, SATA, black


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv čer 14, 2007 07:05 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:14
Příspěvky: 1786
Co bude moct najde si samo.... co nenajde, tak ručně nepřiřadíš...

_________________
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group