Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je sob zář 23, 2017 08:31

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: pretaktovani AMD sempronu 2600
PříspěvekNapsal: sob čer 16, 2007 15:59 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob čer 16, 2007 15:54
Příspěvky: 34
Dobry den mam sestavu:
Procesor Amd sempron 2600
Zakl.deska MSI k8t neo (via K8T800)
Grafika: Ati radeon 9550

a chtel bych zvednout takt procesoru s defaultnim chladicem a kdesi sem cetl ze to jde i pres 2GHz ale na taktovani sem celkem dost lama. Mohl byste me nekdo pls napsat co kde mam nastavit aby se mi nepodelal Comp.Dik za pripadnou odpoved


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 16, 2007 18:20 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: čtv bře 30, 2006 18:55
Příspěvky: 1098
Bydliště: Nejdek / Praha
precti si nejdriv neco o taktovani
http://www.xmaestro.com/view.php?cisloclanku=2006080011

jinak tady na foru se to resi bezne, zkus vyhledavani.

_________________
Techbit.cz - IT magazín
Novinky - grafické karty, procesory, základní desky, notebooky a další...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob čer 16, 2007 19:04 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob čer 16, 2007 15:54
Příspěvky: 34
jo uz sem si to precet ale nikde sem nenasel jak odemknou nasobic a nebo jak odeknout hypertransport.treba sem cetl ze nekdo mel nastaveny HT na 3 atd ale v biosu sem to nikde nenasel


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: pretaktovani AMD sempronu 2600
PříspěvekNapsal: úte úno 10, 2009 17:52 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
pls, jak otevřu kommander?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: pretaktovani AMD sempronu 2600
PříspěvekNapsal: úte úno 10, 2009 19:11 
Online
Uživatel
Uživatel

Registrován: sob úno 09, 2008 19:23
Příspěvky: 2203
Návštěvník píše:
pls, jak otevřu kommander?

pardon, ne jak otevří commander, lae jek ho spustim


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: pretaktovani AMD sempronu 2600
PříspěvekNapsal: sob črc 31, 2010 12:48 
Anonymous2 píše:
Návštěvník píše:
pls, jak otevřu kommander?

pardon, ne jak otevří commander, lae jek ho spustim


Start -> Spustit -> a napiš "cmd" (bez uvozovek).


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: pretaktovani AMD sempronu 2600
PříspěvekNapsal: pát lis 26, 2010 13:02 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř zář 22, 2010 08:43
Příspěvky: 12
na kolik se takový procesor taktuje?

_________________
Často využiji servis počítačů, který opravuje elektroniku a také si sem tam skočím tandemový seskok.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: pretaktovani AMD sempronu 2600
PříspěvekNapsal: stř pro 08, 2010 20:23 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Každej jinak ;)

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group