Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pon zář 23, 2019 08:28

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Chtel bych Vykonne PC na hry do 10000kč
PříspěvekNapsal: čtv srp 03, 2006 21:20 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob dub 08, 2006 11:04
Příspěvky: 44
Chtel bych poradit.Potrebuju koupit Procesor,zakladku,grafiku,RAmky a zdroj do 10000kc.ostatni veci mam.A aby to bylo hodne vykonne na hry a slo aji přetaktovat docela dobře např grafika.děkuju předem

_________________
Procesor:AMD X2 4000+ @260*10,5=2730MHz |Zakladka:Gigabyte S55S-S3 rev 2.0 |RAM:2x1024MB Kingston Hyperx 800Mhz CL4 |GRAFIKA:ASUS geForce 9800GTX+ 512MB | HDD:WD 320Gb 16MB SATA II Raid |LCD:Benq v2400W" |Zdroj:500W|MYŠ:Razer Diamontback 1600DPI :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Chtel bych Vykonne PC na hry do 10000kč
PříspěvekNapsal: čtv srp 03, 2006 22:26 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
Zurich píše:
Chtel bych poradit.Potrebuju koupit Procesor,zakladku,grafiku,RAmky a zdroj do 10000kc.ostatni veci mam.A aby to bylo hodne vykonne na hry a slo aji přetaktovat docela dobře např grafika.děkuju předem

zkoušel jsem to zkoušel, ale za 10k výkonné PC na hry prostě postavit nejde, jde postavit jen LOW end sestavu s nekvalitním zdrojem levným CPU, levnou grafikou a s jen 512MB Ram a to výkonné PC na hry není a protože by tam byla i levná deska, tak přetaktování taky nebude moc dobré. :(
A jestli to chceš místo té sestavy v podpisu, tak se ti to nevyplatí.
Pokud bys chtěl abych něco vymyslel, musel bys změnit zadání na:
"kancelářská sestava a příležitostné hraní her" :|

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Chtel bych Vykonne PC na hry do 10000kč
PříspěvekNapsal: pát srp 04, 2006 08:51 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob dub 08, 2006 11:04
Příspěvky: 44
JA jsem nasel tohle jestli by to bylo dobre.
procesor:AMD 3200+ cena 2363kc
http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=14175

Zakladka:ASUS cena 2090kc
http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=12549

Grafika:GeForce 6600GT cena 2900kc
http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=28519

Paměti:SAmsung 1024MB DDR cena2080kc
http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=18124

Zdroj:cena 600kc
http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=10536

Cena celkem 10033kč. Je to dobre????diky a odpověd

_________________
Procesor:AMD X2 4000+ @260*10,5=2730MHz |Zakladka:Gigabyte S55S-S3 rev 2.0 |RAM:2x1024MB Kingston Hyperx 800Mhz CL4 |GRAFIKA:ASUS geForce 9800GTX+ 512MB | HDD:WD 320Gb 16MB SATA II Raid |LCD:Benq v2400W" |Zdroj:500W|MYŠ:Razer Diamontback 1600DPI :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát srp 04, 2006 09:00 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
no až na ten zdroj je to za 10k dobré. Ty potřebuješ zdroj co má dvě oddělené 12V větvě tj. norma ATX2.0 a 24PIN ATX conektor. Tenhle KME splňuje jen ATX1.3 - s tím by mohli být problémy (ale nemusely)

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát srp 04, 2006 09:03 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob dub 08, 2006 11:04
Příspěvky: 44
myslis ze to bude levnejsi ty veci po vanocich ja planuju koupit ten komp na jaře.Tedka jdou ty procesory dolu protoze jsou nove a dvoujadrove ze?

_________________
Procesor:AMD X2 4000+ @260*10,5=2730MHz |Zakladka:Gigabyte S55S-S3 rev 2.0 |RAM:2x1024MB Kingston Hyperx 800Mhz CL4 |GRAFIKA:ASUS geForce 9800GTX+ 512MB | HDD:WD 320Gb 16MB SATA II Raid |LCD:Benq v2400W" |Zdroj:500W|MYŠ:Razer Diamontback 1600DPI :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát srp 04, 2006 09:22 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
Zurich píše:
myslis ze to bude levnejsi ty veci po vanocich ja planuju koupit ten komp na jaře.Tedka jdou ty procesory dolu protoze jsou nove a dvoujadrove ze?

No teďka byli velké slevy na CPU, díky novým CPU od Intelu. Co bude po vánocích to nemohu vědět.

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 29, 2006 10:29 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 10:07
Příspěvky: 8
Bydliště: Drahany (Prostějov)
Zdroj ber tenhle, neni o moc drazsi a je aspon 2x tak lepsi nez ten kme...

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29854

Geforce 6600GT uz je kus stareho zeleza, ber radsi nejakou 7600GS...

_________________
Celeron 1,3 Ghz Tualatin @ 1,733 Ghz, 512 SDR RAM, GeForce FX 5200 (jádro: 250@284, paměti 400@464), 30 GB Maxtor 7200 ot., LG H20L, TEAC 552W - nic moc, ale mně to stačí :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Chtel bych Vykonne PC na hry do 10000kč
PříspěvekNapsal: úte srp 29, 2006 10:37 
Offline
DDWorld team
Uživatelský avatar

Registrován: čtv srp 10, 2006 09:08
Příspěvky: 53
Zurich píše:
Chtel bych poradit.Potrebuju koupit Procesor,zakladku,grafiku,RAmky a zdroj do 10000kc.ostatni veci mam.A aby to bylo hodne vykonne na hry a slo aji přetaktovat docela dobře např grafika.děkuju předem


Když se odrazím od GK minim 7600GS 256MB za 3000,- pak zbývá asi 2500,- na AMD Athlon 3200+ s AM2 a desku asi 2000,- na MSI nf550 sAM 2 a paměti 2x512MB DDR2 667Mhz po 1200,- a zdroj 350W THN-P Fortron za 900,- mělo by to stačit ;)

_________________
DigitalDooM - můj WEB, můj hrad :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group