Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je ned čer 17, 2018 22:51

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Problem s atitool!
PříspěvekNapsal: sob črc 07, 2007 22:08 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: stř čer 27, 2007 16:31
Příspěvky: 118
Bydliště: Teplice,Osek
po kazdem restartu musim atitool znovu nastavit takty :(

_________________
AMD athlon 64 3500+ EE AM2(AC freezing 64) 1.38 250fsb 2,76ghz deska Asrock ALIVENF4G-DVI A-Data 800+ extrem edition Asus EAH 2600 XT zdroj 450W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob črc 07, 2007 22:28 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: sob kvě 12, 2007 17:34
Příspěvky: 79
V nastavení si nastavíš jaký profil chceš aby se ti zapínal... pokud ten přetaktovaný nemáš uložený tak ho ulož a pak nastav tento profil.
Settings-Startup a vyber profil a zaškrtni.

_________________
Gigabyte P35 DS4, C2D E6420 - 3.4Ghz, Thermalright Ultra-120 eXtreme + Noctua NF-S12-1200, ASUS EN8800Ultra, Geil 2x 1024MB CL4 800Mhz (UDC), WD Raptor 75GB + HDD silencer, Samsung 320GB SATA II, Corsair HX620 620W, Thermaltake Soprano DX, Samsung SyncMaster 22" 226BW, Myš Microsoft Habu a 2.1 stereo Logitech X-230.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group