Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je úte říj 17, 2017 04:59

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 30 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon srp 27, 2007 15:13 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát bře 23, 2007 21:01
Příspěvky: 151
Bydliště: Presne mezi Klavesnici a Zidli
JJ ja jen abys ty Neony dotahl ke vsi dokonalosti :) Jinak zatim supr prace :) :) ;) Mam otazecku .. to chlazeni grafiky ... inspiroval ses tu na foru ode me?Nebo si na to nekoukal?A prijimac na DO bych dal spis dopredu na celo case.Vsak ty si poradis o tom neni pochyb :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 30, 2007 14:49 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: sob črc 07, 2007 23:07
Příspěvky: 13
Nene nekoukal ale hned se kouknu jak to máš ty ;-) a s ten přijímač dám do dhd až ho budu mít :-)

Mám ještě takový dotaz chci si udělat obyč regulaci větráčku a mám doma 3kohm poťáky ale když ho připojím tak jde jen když ho mám otočenej k 12V větvi jak s nim trochu pootočím tak už nejde. Je to tím že je 3 Kohm místo 100 - 200 ohm ? Díki Já jen estli když si koupím 100ohm tak estli nevyhodím zbytečně prachy za tu samou sračku.

RE: zkoušel jsem to na 5 podobných poťákách a pořád to samý.
Dík


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv srp 30, 2007 22:10 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: pát bře 23, 2007 21:01
Příspěvky: 151
Bydliště: Presne mezi Klavesnici a Zidli
lukasanov píše:
Nene nekoukal ale hned se kouknu jak to máš ty ;-) a s ten přijímač dám do dhd až ho budu mít :-)

Mám ještě takový dotaz chci si udělat obyč regulaci větráčku a mám doma 3kohm poťáky ale když ho připojím tak jde jen když ho mám otočenej k 12V větvi jak s nim trochu pootočím tak už nejde. Je to tím že je 3 Kohm místo 100 - 200 ohm ? Díki Já jen estli když si koupím 100ohm tak estli nevyhodím zbytečně prachy za tu samou sračku.

RE: zkoušel jsem to na 5 podobných poťákách a pořád to samý.
Dík
Ahoj pres to vali relativne velkej proud sice je to 200 mA ale to uz je celkem dost ... takze bych to resil pres tranzistor .... Jinak to co sem delal ja ta to bylo jenom ze sem se nudil a ofukuju tim pasivni chladic sem si hral se starym Box chladicem z P4 kdyztk na to kukni je to v sekci chlazeni


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát srp 31, 2007 19:02 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: sob črc 07, 2007 23:07
Příspěvky: 13
Mno já právě chci jenom přezten poťák ;-)

Jinak já tam mám hide pipy ;-) akorát se mi přehřívájí dost ;-) tak proto tam mám ten větrák

Problém Vyřešen s poťákem. :-)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 01, 2008 11:32 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
SG od martina je už hotová, můžete ji vidět zde
http://svetcompu.trinec.org/news.php?readmore=171

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 01, 2008 12:53 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:14
Příspěvky: 1786
:brv:

Nádhera... závidím...

_________________
TT Mambo,FSP-400W, DFI Inf. X2 3600+ EE@2.8GHz, 2x1GB Corsair , HD2600XT@860/780, Seagate250GB, LG4167B, SB Audigy4, 5.1 Genius HT, Logitech G5+QCK4Dsteel +MicrosoftDigitalMedia


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 01, 2008 18:06 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Super hodně povedený. Je vidět že si jak s bránou tak s zakňaprakem vyhrál. :pal:

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 01, 2008 18:08 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte čer 19, 2007 17:37
Příspěvky: 1362
Bydliště: 3nec
jj, těch led diod tam musí být..

_________________
|Šrot 1||Celeron D 2,93Ghz|MSI 865PE Neo2-V|2GB RAM|Radeon 9550 256MB|Maxtor 160GB ATA + Hitachi 160GB SATA|LG 4163B + Samsung SH-S223Q|Fortron 350W|Samsung 940BW|Logitech X-230|A4tech X-750BF|HP PSC 2355| |Šrot 2||A64 2800+|MSI K8N Neo3|1GB RAM|Radeon X550 256MB|Seagate 200GB SATA|Benq DVD-RW|EC 400W| |High-end||PIII 800mhz|QDI SynactiX 5EP|512MB RAM|GF2|WD 30GB|Forton 200W|


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte led 01, 2008 18:20 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv kvě 03, 2007 06:38
Příspěvky: 1668
Bydliště: České Budějovice
Jen taká menší výtka v SG měla brána zámky podsvíceny červeně a né modře. A modrá a nějaká pěkná červená se k sobě vcelku hodí takže by se to tam nemuselo tlouct.

_________________
Projekt Hacker l AMD Athlon 64 3200+ 2GHz@2,5GHz (255x10)l Asus M2NPV-MX l DDR2 2x1GB A-Data Extreme Edition 700MHz (3-3-3-6)l EAH2600XT 256MB DDR3 l WD Green 750GB l Samsung SpinPoint F1 1TB | Fortron SAGA400GLN 80+ l NEC 2070NX + Samsung 203B
NTB: Asus F3E

:heart: Phone: N900 Maemo 5 :heart:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Úprava: PROJEKTu Casemodding Stargate
PříspěvekNapsal: sob úno 12, 2011 17:32 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: sob črc 07, 2007 23:07
Příspěvky: 13
Tak konečně po dlouhé odmlce jsem se opět pustil do prací. Viz první příspěvek. Fotky dodám během úterý - středy až budu na svým kompu. :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 30 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group