Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je ned led 21, 2018 07:38

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: jak smazat Linux
PříspěvekNapsal: ned lis 23, 2008 22:18 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 13:29
Příspěvky: 2766
nudar: Ano, je. Stahni a vypal si nejake boot CD s utilitami. Napr. Hiren's Boot CD. Pak spust nejaky partition manager a odstran vsechny oddily.

_________________
PC: AMD Athlon II X4 645, Evolve Zeppelin GOLD 2x2 GB + A-Data Extreme Edition 2x1 GB, WD Caviar Black 1 TB, Sapphire Radeon HD 5850 Xtreme 1 GB GDDR5, LCD Samsung P2770HD 27"
NB1: Asus UL30A-QX141V - C2D SU7300, 2x2GB DDR2 RAM, 320 GB, 13,3" LED LCD... 12 hod provozu :)
NB2: MSI GX610PX - AMD Turion X2 TL-58, 2x1GB DDR2 RAM, 250 GB, ATI HD2600 256 MB GDDR3
NB3: IBM R40 - Intel Pentium 4-M, 512 MB DDR, 40 GB, ATI Radeon 7500 32 MB
mobil: Sony Ericsson Xperia X1

YouCan.cz - tvorba webových stránek a internetových projektů na míru


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: jak smazat Linux
PříspěvekNapsal: pát led 29, 2010 08:47 
Rada pro tebe:V Firefoxu v linuxu si stáhni někde např. na uloz.to windows řekněme xp.POZOR BER JEN SOUBORY VE FORMATU ISO!!! Strčíš čisté cd do jednotky,až bude Windows stáhlý klepneš na něj pravým tlačítkem myši a dáš otevřív v Brasiero (vypalovačka pro Linux) pak klepneš na tlačítko vypalít uděláš to a vyjede ti pak cd.Nachystej si nějaké cd klíče a vypni počítač pak ho znovu zapni a mělo by ti najet spouštění windows z cd pokud ne tak tentokrát restartuj počítač a pak, se ti to sto pro zobrazí nebo bude chyba ve tvém BIOSU nebo v cd.Zdraví Martin


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: jak smazat Linux
PříspěvekNapsal: stř čer 13, 2012 09:52 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte pro 06, 2011 15:37
Příspěvky: 60
Ten problém může být dost dobře způsoben tím, že nemáš disk naformáovaný jako FAT32, což je typický formátovací standard pro disky, na kterých běží Windows... Takže je potřeba disk buď rozdělit, nebo naformátovat celý jako FAt 32. Více viz Google


_________________
Děláme kurzy Brno i pro ostatní města


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group