Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pát čer 22, 2018 04:18

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 211 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Vaše výsledky V 3D marku
PříspěvekNapsal: úte srp 08, 2006 11:57 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob dub 08, 2006 11:04
Příspěvky: 44
Zde pište vaše výsledky v 3dmarku 01,03,05,06.
za to napiste co mate za sestavu halvně napište co máte za grafiku děkuji.

//edit Mark: přesunuto ze špatné sekce zde:
//edit2 Mark: nepište grafika viz podpis, protože podpisy se pořád mění ;)

_________________
Procesor:AMD X2 4000+ @260*10,5=2730MHz |Zakladka:Gigabyte S55S-S3 rev 2.0 |RAM:2x1024MB Kingston Hyperx 800Mhz CL4 |GRAFIKA:ASUS geForce 9800GTX+ 512MB | HDD:WD 320Gb 16MB SATA II Raid |LCD:Benq v2400W" |Zdroj:500W|MYŠ:Razer Diamontback 1600DPI :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř srp 09, 2006 18:38 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
grafika: Gecube Radeon 9550 Infinity 430/700@482/814
ovladače: omegy 5.4
3DMark2001: 12358
3DMark2003: 4325
3DMark2005: 2150
3DMark2006: nepoužívám, u téhle karty to ani nemá smysl

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Asus EN 7600 GT 256 MB
PříspěvekNapsal: pon srp 14, 2006 18:39 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 02, 2006 10:28
Příspěvky: 9
3D Mark 03 - 12337 Bodů
3D Mark 05 - 5835 Bodů 1024/768
3D Mark 06 - 2919 Bodů 1280/1024_____SM2.0 Score 1309____HDR/SM3.0 Score 1192____CPU Score 848
Vše free edice.

Jo a ten CPU test u 06 je tak pro PC z NASA já měl tak 1 FPS co 3 s.

Sestava dole, nic netaktováno(zatím není potřeba). Jak to taktnu dám aktuální
výsledky.

3D Mark 01 mi nejel, nemohl najít DX8.1. Nechápu

_________________
AMD Athlon 64 3500+ / MSI K9N Ultra - AM2,S940 nForce 570 / 2GB DDR2 Dual Kingston 667 MHz / PCIe ASUS GeFORCE 7600 GT 256 MB DDR3 / 2x sata Seagate 160 GB raid. Monitor HP p930 19" 1920/1440


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 29, 2006 15:31 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 14:19
Příspěvky: 42
Bydliště: HK
Já mám v 3D Marku 05 - 6510 Bodů a Mám Geforce 7600 GT (560@620 a 1400 DDR@ 1600DDR) více o mém PC v podpisu :D

_________________
CPU:(AM2)AMD ATHLON 64 X2 5000+Black Edition @ 3,2Ghz - 1,45V (Cooler Master Hyper TX) VGA: ATI Radeon 2900 PRO-740@2000. RAM: Kingmax 4x512MB DDR2 667Mhz @800 Mhz 2,1 V. MB:MSI K9N Platium nForce 570 HDD:WD CaviarXL 160GB SATA300. Forton Blue Storm II 500W
/Windows Vista Ultimate/


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: 3D Mark
PříspěvekNapsal: stř srp 30, 2006 19:17 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte srp 29, 2006 18:44
Příspěvky: 12
Sestava -Athlon 2500+(základní takt),Asus A7N8x,AsusN6600GT @535/1120.
3D Mark 05-3570 bodů.
Ana mou sestavu velice vtipný 06-339bodů :lol:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob zář 02, 2006 22:30 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: stř srp 30, 2006 10:03
Příspěvky: 132
vse rozliseni 1024x768

03- 11622
05- 4920
06- 2921

a stim testem na CPU, ze je pro PC z NASA s tebou naprosto souhlasim=prumer 0,35FPS


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned zář 03, 2006 10:01 
Offline
Čestný člen
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 20:03
Příspěvky: 231
ToZoL píše:
a stim testem na CPU, ze je pro PC z NASA s tebou naprosto souhlasim=prumer 0,35FPS

No pro conore :lol:

_________________
Věř tomu. mozek tě vidí; salek.info


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř zář 06, 2006 15:46 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 14:19
Příspěvky: 42
Bydliště: HK
Kapku jsem to ještě poladil a mám 6564 bodů :D viz podpis :lol:

_________________
CPU:(AM2)AMD ATHLON 64 X2 5000+Black Edition @ 3,2Ghz - 1,45V (Cooler Master Hyper TX) VGA: ATI Radeon 2900 PRO-740@2000. RAM: Kingmax 4x512MB DDR2 667Mhz @800 Mhz 2,1 V. MB:MSI K9N Platium nForce 570 HDD:WD CaviarXL 160GB SATA300. Forton Blue Storm II 500W
/Windows Vista Ultimate/


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát zář 08, 2006 18:30 
Radeon 9600se P4 3.2ghz 512mb ram
3dmark05-1405


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát zář 08, 2006 23:32 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 29, 2006 14:19
Příspěvky: 42
Bydliště: HK
světe div se :D stáhnul jsem si aktuální ovladače a mám 6601bodů :) ani se mi tomu nechce věřit :roll:

_________________
CPU:(AM2)AMD ATHLON 64 X2 5000+Black Edition @ 3,2Ghz - 1,45V (Cooler Master Hyper TX) VGA: ATI Radeon 2900 PRO-740@2000. RAM: Kingmax 4x512MB DDR2 667Mhz @800 Mhz 2,1 V. MB:MSI K9N Platium nForce 570 HDD:WD CaviarXL 160GB SATA300. Forton Blue Storm II 500W
/Windows Vista Ultimate/


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř zář 20, 2006 21:24 
2860 bodů v 3D Mark 05

Intel P4 524 3,06 GHZ
512 MB RAM 1x Kingston 533 MHz ddr2
ASUS ATI RADEON X1300PRO 600/800MHz 256 MB ddr2
MSI 945PL NEO


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv zář 21, 2006 09:12 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: úte zář 05, 2006 15:14
Příspěvky: 21
3dmark06 > 3614b (1280x1024)
3dmark06 > 3024b (1680x1050)
sestava dole

_________________
Gigabite GA-965P-S3, Intel E6300@2800mHz, 2x512 Corsair 800mHz, Scythe Ninja, Fortron 350W, 7600GT, SB Audigy 2, Raptor 74gB, Seagate 120gB, Benq FP202W


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř říj 11, 2006 18:43 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: stř říj 11, 2006 18:39
Příspěvky: 6
Bydliště: Brno
3D Mark 05 > 6752
graf ATI shapr. X850XT core 565 / mem 1200

_________________
P4 631 3.0ghz (295x15=4,4ghz),Asus P5WDG2-WS - Intel 975X,Kingston HyperX 4 X 512 DDR II 800(over. 884mhz 2.35V), Radeon 1950Pro 580/1400 ,hdd Seagate 2 RAID X 320GB S-ATA II 16mb,LCD LG L206WTQ-WF - LCD 20.1,SB Audigi Platinum


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: hadanka
PříspěvekNapsal: čtv říj 12, 2006 08:33 
nevite nahodou kde by se daly stahnout ovladace na geforce go 7600??jsem z toho jelen...a taky vyhlasuji hlasovani o spravny vysledek:-)...AMILO pi1556, Intel Core 2 Duo 1,83GHz, 1024 ram, 120 gb hdd...a samozrejme GeForce Go 7600 256 Mb...az stahnu tu vec, tak take napisu...jen jestli se to vubec vyplati stahovat...


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 12, 2006 09:05 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 17, 2006 22:14
Příspěvky: 159
Zde najdeš ovladače jak pro ATI tak pro svoji nVidii:

http://www.pegasoft.cz/index.php?rubrik ... f51c#28206

_________________
MB:MSI KT880 Delta FSR sc.A, CPU:Athlon 2500+@2,31GHz, RAM:Dual DDR Kingston HyperX 400@420 CL2 (2*512) 2-3-2-6-1T, GK:Sapphire X1650Pro DDR3, HDD:Hitachi 160GB/8MB SATA + Samsung 400GB SATA II, ZDROJ:Fortron 400W(ATX-400PNF)
NTB: Šasi: VBI Compal FL90, CPU:C2D T7500 2,2GHz, RAM:2*1GB DDR2 667MHz, GK: Nvidia 8600M GT, HDD: Seagate 160GB SATA II


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 12, 2006 09:42 
Trunda píše:
Zde najdeš ovladače jak pro ATI tak pro svoji nVidii:

http://www.pegasoft.cz/index.php?rubrik ... f51c#28206
diky, nicmene...vysvetli mi plz, co si mam stahnout??jaky je rozdil mezi nVidia ForceWare 96.33 a nVidia ForceWare 91.48 WHQL Beta???asi to whql? :D :D co to je??deeeekuji


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 12, 2006 10:00 
Trunda píše:
Zde najdeš ovladače jak pro ATI tak pro svoji nVidii:

http://www.pegasoft.cz/index.php?rubrik ... f51c#28206
no,dobre...blbost ma...jsem mel koukat na os...nicmene...na strankach nvidie jsem zjistil, ze potrebuji nvidia forceware go...a to najit nemuzu


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv říj 12, 2006 11:14 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: ned zář 17, 2006 22:14
Příspěvky: 159
nVidia ForceWare 96.33 no tak tohhle sou posledni oficialni ovladace.Takze bych stahl a nainstaloval tyhle.No podle me je to GO jenom nejaky ozaceni te grafiky. :D
No a k tem Beta ti nic nereknu,ty nepouzivam...

_________________
MB:MSI KT880 Delta FSR sc.A, CPU:Athlon 2500+@2,31GHz, RAM:Dual DDR Kingston HyperX 400@420 CL2 (2*512) 2-3-2-6-1T, GK:Sapphire X1650Pro DDR3, HDD:Hitachi 160GB/8MB SATA + Samsung 400GB SATA II, ZDROJ:Fortron 400W(ATX-400PNF)
NTB: Šasi: VBI Compal FL90, CPU:C2D T7500 2,2GHz, RAM:2*1GB DDR2 667MHz, GK: Nvidia 8600M GT, HDD: Seagate 160GB SATA II


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: vysledek
PříspěvekNapsal: čtv říj 12, 2006 21:12 
tak jsem se prokousal nekolika fory v ajine a mam naistalovanej broken forceware 91.31...dotaz...vysledek v 3dm06 mam asi 2421, coz je slusne...ale v 3dm05 se dostavam na hodnoty kolem 3500...neni to malo??konfigurace : intel core 2 duo T5600, 1024 ram a ge force go 7600 256mb


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: 3d mark
PříspěvekNapsal: ned říj 15, 2006 18:13 
athlon 4200+ dual core,saphire-x1900gt,transcend ddr2-ram1024/800,msi k9n platinum am2 n force570. (Netaktovano) 9000bodu-2005


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 211 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Anonymous2 a 0 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group