Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je sob říj 20, 2018 06:56

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 211 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát pro 14, 2007 18:53 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: ned pro 31, 2006 16:17
Příspěvky: 148
Bydliště: Děčín
3dMark06 11799
3dMark05 17616

_________________
C2D E6550@2,8Ghz, ASUS P5K-E, ZOTAC 8800GTS 512MB, 4x1024MB A-Data 800MHz, WD 500GB, Seagate 500GB, Corsair 520W, Windows Vista 64bit, Acer AL2723W - 27" -SPVA


Naposledy upravil Albert dne úte led 01, 2008 15:36, celkově upraveno 3

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned pro 16, 2007 11:48 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned pro 16, 2007 11:34
Příspěvky: 4
3dMark06 11063
3dMark05 16588


C2D E6750@2,66GHz ,MSI P35 platinum , DDR2 2x1024 MB Kingston 1066MHz , GF 8800gt 512 ,WD 500 GB , SB X-Fi Audio


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob pro 22, 2007 11:57 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Proč ty výsledky nerozepisujete ??!! :evil: Jsou to zajímavé údaje a měli by být vidět. :x

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob pro 22, 2007 12:47 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned pro 16, 2007 11:34
Příspěvky: 4
a co všechno by tam mělo být ?

_________________
C2D E6750@2,66GHz ,MSI P35 platinum , 2x1048 MB Kingston 1066 , GF 8800gt 512 ,WD 500 GB , SB X-Fi Audio


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob pro 22, 2007 12:58 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
3Dmark 2006 (1280x1024) -

SM2.0 Score –
HDR/SM3.0 Score –
CPU Score –

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob pro 22, 2007 13:02 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned pro 16, 2007 11:34
Příspěvky: 4
3Dmark 2006 (1280x1024) - 11 086

SM2.0 Score – 5269
HDR/SM3.0 Score – 5128
CPU Score – 2419

_________________
C2D E6750@2,66GHz ,MSI P35 platinum , 2x1048 MB Kingston 1066 , GF 8800gt 512 ,WD 500 GB , SB X-Fi Audio


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob pro 22, 2007 13:03 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Snek: šikula, hned je co číst. :) Mimochodem, dobrý výsledek a když potaktuje processor, půjdeš bodově ve 3D Marku 2006 ještě výš. ;)

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob pro 22, 2007 13:18 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned pro 16, 2007 11:34
Příspěvky: 4
mám to sestavený teprve asi měsíc a chtěl bych tam zkusit ještě jednu grafiku , ale někdy na jaře protože tahle se hrozně blbě sháněla a byla celkem předražená. Jo a ještě jsem asi udělal zbytečnou chybu s pamětí protože jsem koupil 2GB 1066 ale stejně mi jedou na 800 a za ty prachy jsem mohl mít 4GB 800 . Na desce je napsaný že to umí až 1333 ale mě to nejede ani 1066 tak nevím co je špatně.

_________________
C2D E6750@2,66GHz ,MSI P35 platinum , 2x1048 MB Kingston 1066 , GF 8800gt 512 ,WD 500 GB , SB X-Fi Audio


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob pro 22, 2007 13:20 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Nastav frekvenci v BIOSu ručně na 1066Mhz, jestli máš teď Auto. Jestli deska má podporu, tak to musí šlapat. Zkus ještě jestli není novější BIOS k desce, jestli ano udělej upgrade, nic to není. ;)

Edit: mimochodem toto je diskuse někam jinam, asi nám chlapci ze zhora vynadají. :D

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv pro 27, 2007 13:21 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: ned lis 11, 2007 10:52
Příspěvky: 78
3dmark 06 ---- 11758 (zatim :) )

CPu: C2D e4500 @ 2750MHZ
GRafika Gigabyte 8800GT bet taktu zatim
Ram: a-data ee 833,4MHZ

zatím bez navíšení napětí :)

Update///

3dmark 06 ------ 12269

3DMark Score 12269 3DMarks
SM 2.0 Score 5614 Marks
SM 3.0 Score 6137 Marks
CPU Score 2538 Marks

A bude víc
CPu: C2D e4500 @ 2860MHZ
GRafika Gigabyte 8800GT krapek potaktěná
Ram: a-data ee 866MHZ

_________________
|CPU: C2D E4500 2.2@3.0|RAM: 2*1GB a-data ee|VGA: Gigabyte 8800GT|MB: Gigabyte P35-DS3|Chladič:Scythe Ninja|Zdroj:Seasonic 500W|


Naposledy upravil azuro dne čtv pro 27, 2007 16:42, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv pro 27, 2007 14:15 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pát pro 21, 2007 20:25
Příspěvky: 86
3D Mark 06 - 7200 bodů (zatím)
šetřím na 8800GTS, popřípadě GT....... :)

Intel Core2Duo E6750 2.66GHz, 1GB RAM (zatím), ATI Radeon HD 2900GT


Awast: A sestava?

_________________
Intel Core2Duo E6750 2.66GHz + Noctua NH-U12P, 1GB RAM (zatím)A-DATA 800MHz , ATI Radeon HD 2900GT 256 MB, HDD Samsung 320GB, ASUS DRW-1814BLT, GIGABYTE P35-DS3 rev. 2.0 , Acutake Acu-Force


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon pro 31, 2007 16:32 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon led 01, 2007 23:47
Příspěvky: 17
Q 6600, GF 8800 ultra , 4 GB RAM, deska ASUS EXTREME
3DMARK05 15 212 bodu
3Dmark 06 12171
http://service.futuremark.com/orb/resul ... D=13082002
nic zatim netaktovano

_________________
Q6600, deska ASUS EXTREME, GF 8800 ULTRA, 4 GB RAM, WIN XP ...


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob led 05, 2008 02:03 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 05, 2008 01:40
Příspěvky: 2
VGA GeForce 7900GS FW169.21 640/1430
CPU AMD64 X2 BlackEdition 5000+ (2600@3150)

3DMark 2005 10162
3DMark 2006 5694

_________________
AMD64 X2 BlackEdition 5000+ socketAM2 (2600@3150)| 2x1024MB TRANSCEND 4-4-4-12 aXeRam | Gainward 7900GS PCIx 512MB DDR3 | WD Raptor 74,2 SATA 1000RPM + Hitachi 400GB SATA2 | GIGABYTE GA-M56S-S3 nForce560


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: hd 3870
PříspěvekNapsal: ned led 13, 2008 20:41 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon pro 31, 2007 08:49
Příspěvky: 19
Tak uz ji mam doma HIS HD3870 512MB.Zakl takty jsou 775/1200

delal jsem testy tak v marku 05-14200bodu, marku03 - 32232bodu a 3d mark 06 dela 9098bodu zajimalo by me zda mate podobne body nebo zda ty moje jsou male?diky pc mam X2 5200+,2x1GB,deska Gygabite


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon led 14, 2008 12:21 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Intel Core 2 Quad Q6600 2,40GHz@3,01GHz – Asus EN8800GTX 768MB

3DMark 2006

3DMark Score – 13249 bodů


SM2.0 Score – 5302 bodů

HDR/SM3.0 Score – 5502 bodů

CPU Score – 4784 bodů

*

PCMark 2005

PCMark Score – 9368 bodů


CPU Score – 9703 bodů

Memory Score – 6290 bodů

Graphics Score – 13393 bodů

HDD Score – 6246 bodů


*

3Dmark 2005

3DMark Score – 18167 bodů

*

3DMark 2003

3DMark Score – 40180 bodů


CPU: Intel® Core™2 Quad Q6600 2,4GHz@3,01GHz || MB: Asus P5E - Intel X38 + Zalman CNPS9700 || RAM: 2x 1024MB Kingmax 800MHz DDRII || GPU: Asus NVIDIA® EN8800GTX 768MB || HDD: 2x 320GB Seagate Barracuda NS 7200.10 SATA/300 16MB cache || Mechaniky: LG GSA-H44N/LG GSA-H12N || Zvuk: Creative X-Fi Xtreme Gamer || Zdroj: Enermax Liberty 500W SLI || Case: Enermax Chakra ECA3052BS + 9cm Akasa || Monitor: 22" HP w2207 || Ovladače: ForceWare 169.21 ||Telefon: Nokia N95 Sand||

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: hd 3870
PříspěvekNapsal: pon led 14, 2008 12:22 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Karel83 píše:
Tak uz ji mam doma HIS HD3870 512MB.Zakl takty jsou 775/1200

delal jsem testy tak v marku 05-14200bodu, marku03 - 32232bodu a 3d mark 06 dela 9098bodu zajimalo by me zda mate podobne body nebo zda ty moje jsou male?diky pc mam X2 5200+,2x1GB,deska Gygabite


Jsou to adekvátní body k sestavě co máš. Jsou to dobrá čísla. ;)

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: 3d mark 06
PříspěvekNapsal: pát led 25, 2008 21:48 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pát led 25, 2008 21:39
Příspěvky: 2
Amd 64X2 5600+ 3Ghz,Aus M2N-e Am2,Pameti Apacer 1Gb 4Krat na 860MHZ
Disk WD 160Gb 16Mb cache 2Ks v Raid 0,G.karta Nvidia NX8600GTS (jadro 740mhz,DDR3 2270Mhz) 256M

3D Mark 05 1024/768 12890bodu
1152/864 11300bodu

3Dmark 06 1024/768 7000Bodu


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Vaše výsledky V 3D marku
PříspěvekNapsal: ned úno 10, 2008 13:27 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: sob pro 15, 2007 00:45
Příspěvky: 2
Bydliště: Krakonošovo
3D mark 2006 17870



core 2 duo 2.66 @ 4, g Ati MSI oc 3870 x2 na default , Ram DDR 2 viesta 4 x 1 G 800 @ 1000


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Vaše výsledky V 3D marku
PříspěvekNapsal: sob úno 23, 2008 14:24 
3D Mark 05 = 9916b
Sestava Intel c2d 6750 + 2gb ram 800Mhz Geil + ATi x1950pro + WD SATA II 400GB 16MB + MB Gigabyte P35-DS4.
DOCELA VOSTUDA :-(


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Vaše výsledky V 3D marku
PříspěvekNapsal: sob úno 23, 2008 14:59 
No a 3D Mark 06 = 5093b

Fakt vopruzzzzz, ale je fakt ze mam zaneradene PC + mrte spustenejch programu vcetne stahovani :-)


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 211 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group