Reklama  • Download  • FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Programy | QIP |
Právě je pát zář 22, 2017 05:33

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 95 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Karanténa
PříspěvekNapsal: čtv bře 08, 2007 18:29 
Ahojky lidičky, moc prosím o radu! Jak mám přesunout infikované soubory do karantény? Nebo se jich jakkoliv zbavit? Mám hodně začervenej pc a když nechám AVS proskenovat pc, mám velkej seznam infikovených souborů. Jenže pak nevím, jak dál. V akcích se mi objevuje Discard, Go to file, Discard all, Search, Select all a Copy. Což nic z toho mi ty červy nevyřeší. Nejde ani neutralize. Nevím co s tim :( Stejně tak, když zapnu pc, vyskáče mi spoustu virů, když dám delete, tak se jich stejně nezbavim, pořád tam jsou, někde ani delete nejde, jen skip. Zkoušela jsem hledat v nápovědě, ale protože moc anglicky neumim, tak mi to zrovna moc nepomohlo... :? Radši bych byla, kdyby mi někdo poradil. Jo a jde vám AVS spustit v nouzovym režimu? Mě nešel. Jinak je to skvělej antivir, kam se hrabe avast. Nedokázal mi vůbec vyšťourat červíky, který tady mám. Jen kdybych věděla co s nima dál... :oops: Děkuju moc za odpověď!!!


Nahoru
  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv bře 08, 2007 19:44 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
nevím, já když dám proscanovat PC, tak mi potom stačí dát "Neutralize all"

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned dub 29, 2007 11:29 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 07, 2006 15:04
Příspěvky: 331
Bydliště: Vimperk
Zdarec lidi. Tenhle antivir uz nechci ani videt vcera vecer si stahl aktualizaci ja vypnul pc a dneska kdyz ho chci zapnout tak nejde! :-o . Probehl loading winXP a kdyz meli nabehnout tak se PC restnul dokonce to neslo ani v nouzovym rezimu. Vubec sem netusil co to kua muze bejt tak sem vytah baterku z desky, prohodil ram pameti, odpojil pridavny vetraky, a nic sral sem se s tim 3 hodiny. Zkousel sem preinstalovat okna vzdycky se to zaplo primo po reinstalaci ale kdyz sem dal reset tak zas to samy nenabehlo to. Bal sem ze se zkurvil HDD tak sem udelal kompletni format(prisel sem o 250GB dat) :cry: . wokna normalka chodili az do ty doby nez sem nainstaloval tenhle antivir AVS kterej si proved aktualizaci a kdyz chtel restart pc ja klik ano a zase PC nenabeh samej scenar to uz sem byl fakt nasranej az me to napadlo ze to dela ten antivir takze sem udelal znova reinstal woken vymazal ten debilni AVS a ted to de. Ale mam komplet zformatovanej komp, zatim jedu na avastu. Hold kdyz je neco zadara tak jim je jedno co to nekomu znici :( .

_________________
Gigabyte-P965 DS4+Core2Duo E6600 2,4ghz@3,1ghz+2x1GB GEIL 800@875mhz dual channel+Asus 8800GTS 640MB DDR3+WD400GB+Maxtor200GB+zdroj Fortron 500WPNX+skrin Thermaltake Swing+notebook MSI GX610PX.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned dub 29, 2007 11:48 
Offline
Čestný člen

Registrován: sob dub 21, 2007 11:05
Příspěvky: 316
Bydliště: tam kde je přístup k netu:-) / Českomoravská Vysočina
a nenasel ti nahodou nakazu ve winlogon.exe???


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned dub 29, 2007 11:51 
Offline
Uživatel
Uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 07, 2006 15:04
Příspěvky: 331
Bydliště: Vimperk
Je to mozny ale uz si to nepamatuju.

_________________
Gigabyte-P965 DS4+Core2Duo E6600 2,4ghz@3,1ghz+2x1GB GEIL 800@875mhz dual channel+Asus 8800GTS 640MB DDR3+WD400GB+Maxtor200GB+zdroj Fortron 500WPNX+skrin Thermaltake Swing+notebook MSI GX610PX.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned dub 29, 2007 13:03 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
Ryan píše:
a nenasel ti nahodou nakazu ve winlogon.exe???

A co to znamená když AVS hlasí pořád dokola nákazu ve winlogon.exe?

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned dub 29, 2007 15:59 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 10, 2006 22:46
Příspěvky: 33
je to falešnej poplach všech AV na motoru kaspersky


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: ned dub 29, 2007 16:33 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
falešný poplach? Díky tomu jsem musel přeinstalovávat windows! Což mě dost naštvalo.
Při startu win se mi objevila modrá obrazovka:
"Win logon proces skončel se stavem ..... "

a konec ....

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon dub 30, 2007 07:13 
Offline
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: pon črc 10, 2006 22:46
Příspěvky: 33
vono to identifikovalo jako vir i přímo na CD :D

(a budu citovat W.Allena-"Neptejme se,proč se to stalo,ale jak to,že se to neděje častěji" :lol: )


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: licenční klíč..
PříspěvekNapsal: úte kvě 15, 2007 16:55 
Offline
Nováček
Nováček

Registrován: pon pro 11, 2006 15:00
Příspěvky: 4
Nevíte někdo náhodou, kam si mám napsat o licenční klíč ?? :oops:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: licenční klíč..
PříspěvekNapsal: úte kvě 15, 2007 17:19 
Offline
Čestný člen

Registrován: sob dub 21, 2007 11:05
Příspěvky: 316
Bydliště: tam kde je přístup k netu:-) / Českomoravská Vysočina
veryLongFlower píše:
Nevíte někdo náhodou, kam si mám napsat o licenční klíč ?? :oops:


http://www.activevirusshield.com/antivi ... tarted.adp --> vyplníte políčko s emailem a klíč vám obratem přijde na email ;)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: licenční klíč..
PříspěvekNapsal: úte srp 07, 2007 09:09 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: čtv kvě 17, 2007 13:31
Příspěvky: 508
Oni to zrušili? Já už to tam nemůžu najít :cry: Na svém PC jsem ho měl stažený ale ten už je prodaný, teď ještě k tomu nejde stahovat.

EDIT: Nebo je tohle nové?? http://safety.aol.com/isc/BasicSecurity/

_________________
<3 Progaming, grafika, moviemaking, počítače.
Intel QuadCore Q9550 2,76GHz @ 3,66GHz, Kingston HyperX 4GB BlackEd. 1064MHz, Asus P5Q-E, 1,32T HDD's (1T Seagate Barracuda 32MB, 7.200 + 320GB Seagate Barracuda 16MB, 7.200 [backup]), DVD Samsung SH-S223B, CM Dominator 690 KWN1 NVIDIA Edition, GIGABYTE GTX275 OC 896MB , Xigmatek Dark Knight, Cooler Master Real Power 620W.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 07, 2007 09:19 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
Ano to je nový funkční link. ;)

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 07, 2007 09:24 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Příspěvky: 960
Bydliště: Rudník
Tenhle antivirus mám. Je fakt bomba. Je lepší než AVAST atd.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 07, 2007 09:26 
Offline
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: sob led 20, 2007 10:09
Příspěvky: 2336
Bydliště: Ústecký kraj
overclocker123 píše:
Tenhle antivirus mám. Je fakt bomba. Je lepší než AVAST atd.


Čeština existuje ??

_________________
Acer Aspire 7741G, Intel Core i5-430M, Radeon HD 5650, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, Windows 8.1 Pro, avast! Pro Antivirus


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 07, 2007 09:28 
Offline
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: úte lis 21, 2006 19:17
Příspěvky: 960
Bydliště: Rudník
To nevim ale je lepší ve skenování atd. Prý to najde o mnoho víc virů atd.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 07, 2007 10:30 
Offline
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: čtv led 05, 2006 22:08
Příspěvky: 2080
Bydliště: Hlučín
Jak to tak vypadá, tak místo kasperského to má už jádro z McAfee (bohužel)

_________________
Hezký den Vám přeje Marek Maťovka
E2140 1600@3120MHz(390x8 1,4V), Gigabyte P35-DS3R, 2x1GB Geil 1000MHz, Gainward 8600GT, Samsung HD501LJ 500GB, Seasonic S12 430W, HP LP2065 - 20" LCD 1600x1200 S-IPS, Razer Diamodback Plasma L.E., Razer EXactMat
Navštivte také: SWMag HerniMag


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte srp 07, 2007 11:35 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: čtv kvě 17, 2007 13:31
Příspěvky: 508
A pošle mi někdo ještě tu verzi s kasperskym?

Edit: hmm bude mi na nic, uz ani aktivacni kod si poslat nemuzu.....

_________________
<3 Progaming, grafika, moviemaking, počítače.
Intel QuadCore Q9550 2,76GHz @ 3,66GHz, Kingston HyperX 4GB BlackEd. 1064MHz, Asus P5Q-E, 1,32T HDD's (1T Seagate Barracuda 32MB, 7.200 + 320GB Seagate Barracuda 16MB, 7.200 [backup]), DVD Samsung SH-S223B, CM Dominator 690 KWN1 NVIDIA Edition, GIGABYTE GTX275 OC 896MB , Xigmatek Dark Knight, Cooler Master Real Power 620W.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát srp 17, 2007 09:16 
Offline
Uživatel
Uživatel

Registrován: čtv kvě 17, 2007 13:31
Příspěvky: 508
Má cenu jít do toho nového, co vymysleli, nebo radši do jiného Free antiviru?

_________________
<3 Progaming, grafika, moviemaking, počítače.
Intel QuadCore Q9550 2,76GHz @ 3,66GHz, Kingston HyperX 4GB BlackEd. 1064MHz, Asus P5Q-E, 1,32T HDD's (1T Seagate Barracuda 32MB, 7.200 + 320GB Seagate Barracuda 16MB, 7.200 [backup]), DVD Samsung SH-S223B, CM Dominator 690 KWN1 NVIDIA Edition, GIGABYTE GTX275 OC 896MB , Xigmatek Dark Knight, Cooler Master Real Power 620W.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob srp 18, 2007 18:12 
Offline
Čestný člen

Registrován: sob dub 21, 2007 11:05
Příspěvky: 316
Bydliště: tam kde je přístup k netu:-) / Českomoravská Vysočina
raději bych šel do http://www.free-av.com


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 95 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group